سلام گلم[golrooz]
خب شما مصداقی برخورد میکنین که خب هزاران نفر تو سایت اینجوری هست و وقت نیست به همه رسیدگی بشه .به جاش معیار تعین کنین که البته بازم درست نیست.چون میشه دخالت تو سلیقه مردم. [cheshmak]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده عکس همایونی رو گذاشتم در حال رقص بندری[nishkhand] دیگه بروسلی مرحوم گفتم بره کمی لگد بزنه زیادی اینجا بود برای سلامتیش بد هست ورزش رو بزاره کنار[nishkhand]
...
میدونم شوخی بود عزیزم [golrooz]...منم قبول دارم حرفتو و چیزی که نوشتم هم شوخی بود....فکر نمیکردم نقل قولش کنی [nishkhand][cheshmak]نقل قول:
نه عزیز غرب زدگیش بخاطر مدل مو یا چیز دیگه ای نبوده فقط چون احتمال دادم پسره غربی است و اینکه همه چیزو میگن غرب زده نباش به شوخی گفتم غرب زده نباش ینی منظورم این بود بجای اینکه یه فرد مثلا غربی رو بذاری عکس خودت عالی تر از این حرفاست. غرب امکانات و علوم زیادی رو برا راحتی انسانها ارائه داده است.اون حرفم فقط جنبۀ شوخی داشت عزیز؛همین . هیچ حرف دیگه ای توش نبود. از قضا خیلی هم زیبا بود اما عکس خودت قشنگتر میشه که البته من بعده یه اتفاقی که طی این 24 ساعت افتاد مخالف گذاشتن عکس شخصی شدم؛مشکل برا آدم پیش میاد. عکس خودتو نذاری بهتره، همون آقا پسره که گذاشته بودی عالی بود،البته این نظر بنده هست شاید عزیزان و شما باهاش مخالف باشین.
سطح سایت رو اگه میخواید ببرید بالا فکر نمیکنم اواتار ها توی این سایت اونقدر مشکل داشته باشه که بخوایم روش 10 صفحه بحث کنیم.اینقدر سطح بچه ها بالا هست که هر کی وارد سایت بشه متوجه بار فرهنگی و عاقلانه سایت میشه....
اما فقط کافیه بعضی از بحث هارو بخونه...میره که میره.....
بحث هایی که مخالفت توش هست اصلا شبیه بحث نیست...
چرا ما نمیتونیم درباره مسائلی که مخالف هستیم خوب بحث کنیم....دوستان جسارت نشه ...خودمو میگم....
چرا روی این مسائل نباید نتیجه گیری کرد؟
چرا توی سایت علمی بحث های غیر علمی فراگیر تر میشه؟
موارد زیادی هست به جهت افزایش سطح عمومی سایت که در ضرورت وجود داره...[golrooz][golrooz] بازم منو ببخشید دخالت کردم...استارتر تاپیک 4تا از عزیزان هستند که خودشون صاحب اختیارن...ما هم اماده به خدمت
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، چه قدر در یک روز پیشرفت کردید ، چشمام درد ګرفت این همه رو خوندم .
به نظر من نوشتن بسم الله الرحمن الرحیم در اول پست های آقای عبد الله بسیار عالیه ، این نشان خیلی چیزا از جمله سایت اسلامی ، جامعه اسلامی و ... است و این بازم میګم عالیه . منم از ایشون یاد ګرفتم .البته ایشون اګه ناراحت میشن یه چیز دیګه بنویسم . تازه به نظرم خوبه که همه اول پستامون این جمله رو بنویسیم .
راستی من کاملاً حاضرم که منو مورد نقد قرار بدید ، اخلاقی هم دارم که اصلاً با حرف دیګران ناراحت نمی شم . اصلاً ، کاملاً جدی میګم . هر چی دوست دارید بګید ، همین طور توصیه هاتون رو .[golrooz]
راستی راجع به آواتار من هم نظر بدید ممنون میشم . می خوام نظر شما دوستان رو هم بدونم .[golrooz]
اوتار من شبیه خودمه