پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!
سلام از دوستان عزیزخواهشمندم تا به گروه بحث های عقیدتی بپیوندند تا انشاالله اونجا به نتایج خوبی برسیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
معرفی تونو خوندم
ای بابا اینجور که شما بخودت سخت گرفتی افسرده میشی
دنیا را ساده بگیر
منت گذاشتی
لازم نکرده شما غصه منو بخوری همیشه همینه کسی که بیشتر میفهمه بیشتر بهم میریزه من مسائل مهم تر از اونچه که تو میبینی دارم که با این چیزا افسرده نمیشم
مث جنابعالی[khande]
آره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
سلام خدمت دوستان عزیز
من موندم چرا الکی دارین داغ میکنیم برای هم یک موضوع سایده هست و یک بحث ساده نیازی نیست اینجور از خجالت هم در بیاین انگار که جنگ جهانی شده و طرف مقابل دشمن.
بحث اینه حجاب باید باشه یا نه که نظر دین ما اینه که باید باشه طبق تعریف حدودی که شده حالا اینکه بهم بگیم زور گو این چیزا درست نیست
حجاب برای زن چون بیشتر تاکید شده دلیلش ظرافتی هست که زن داره و باعث تحریک بقیه میشه و آزار خودش.الان باز یکسری ها میگن ها این یعنی مردها سست عنصر هستن این درست نیست مرد خاصیتن به سمت زنهای قشنگ جذب میشه این طبیعی هست ولی توی قران هم اومده باید مردها هم حجاب داشته باشند حجاب دیدن و لباس پوشیدن و جلوی خودشون رو بگیرن .هر مردی هم بگه خانوم قشنگی رو ببینه روش اثر نمیزاره دروغ محض گفته.ولی خب باید به نامحرم نگاه نکنه و زن هم نباید خودش رو به نمایش بزاره حالا چه موش بیرون باش و چه جاهای دیگه بدنش و اینم اصلا این نیست که زن رو زندانی کردن.بحث گشت ارشاد شد ببینید به قول دوستمون یکسری از گشت ارشادها هستن که خود بنده میخوام جفت پا برم توی دهنشون چون فاسد هستن و در ظاهر ریش و تسبیح و امر به معروف کثافت کاری میکنن ما در مورد ادم کثافت صحبتی نداریم چون وضعش معلوم هست همونجور که خانومهایی هستن که ای صفت رو دارن.بحث ما سر ادم سالم و نرمال هست که باید هر دو طرف حجابشون رو چه دیداری و چه شنیداری و چه ظاهری حفظ کنند تا جامعه ارامش داشته باشه.یک جا یک مطلبی میخوندم نوشته بود توی جامعه ای که زنهاش حجاب ندارن کنترل مردان از دست خارج هست و واقعا هم راست گفت نتیجه اش هم میشه این همه جنایت و کثافتکاری و دزدیدن همسر مردم.اگر آقا و یا خانمی با ظاهرش چه به صورت عمد و چه غیر عمد عشوه نیاد خیلی از زندگی ها از هم نمیپاشه.حجاب اول و اخر برای اسایش بشریت هست وگرنه خدا نه به این حجاب نیاز داره نه سودی میبره حجاب مثل دستور نگهداری یک کالا هست حالا انجام داد کسی دستگاه سالم میمونه و بدون درد سر کار میکنه انجام نداد شاید دستگاه کار کنه ولی کم کم بازی در میاره و یهو چنان نابود بشه و خسارت وارد کنه که دیگه درست بشو نیست.
پس خواهشا خانمها و اقایون همدیگه رو به نفهمیدن و زورگویی متهم نکنن این موضوع بسیار ساده هست و هر گونه جبهه گیری در مقابل حجاب و خوب بودنش اشتباه هست چون دودش صد در صد توی چشم خود ما میره نه کسی دیگه
اینها همش توجیهه
ذات
فقط کافیه ذات کسی سالم یا ناسالم باشه
هر کسی خودش مسئول خودش
تو این دنیای وانفسا اثبات شده است
پس
نتیجه
ذات خراب نگاه نمیکنه طرف با حجاب
یا بیحجاب
مرد باشه یا زن
اوکی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
منت گذاشتی
لازم نکرده شما غصه منو بخوری همیشه همینه کسی که بیشتر میفهمه بیشتر بهم میریزه من مسائل مهم تر از اونچه که تو میبینی دارم که با این چیزا افسرده نمیشم
مث جنابعالی[khande]
آره؟
خدا رو شکر که هم بهتر میفهمید هم افسرده نیستید[shaad]
ای کاش من هم اندهزه شما درک و فهم داشتم[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
اینها همش توجیهه
ذات
فقط کافیه ذات کسی سالم یا ناسالم باشه
هر کسی خودش مسئول خودش
تو این دنیای وانفسا اثبات شده است
پس
نتیجه
ذات خراب نگاه نمیکنه طرف با حجاب
یا بیحجاب
مرد باشه یا زن
اوکی؟
به گمونم شما داری یکجور توجیه میکنی وحرفی برای گفتن نداری چون میدونی اشتباه میگی و الکی روی حرف بدون سند و روی هوا پا فشاری میکنی اصولا کسی که حرفی برای گفتن کم میاره تو این سبک نوشتن و یک کلمه رو الکی پافشاری کردن .[khande] بهتره شما نقاب لجاجت رو بزاری کنار و حرف منطقی بزنی حرف باید وزن منطقی داشته باشه نه همینجوری گفتن .سبک گفتار شما فرار رو به جلو هست سیستم بزن و در برو که اینم درست نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
به گمونم شما داری یکجور توجیه میکنی وحرفی برای گفتن نداری چون میدونی اشتباه میگی و الکی روی حرف بدون سند و روی هوا پا فشاری میکنی اصولا کسی که حرفی برای گفتن کم میاره تو این سبک نوشتن و یک کلمه رو الکی پافشاری کردن .[khande] بهتره شما نقاب لجاجت رو بزاری کنار و حرف منطقی بزنی حرف باید وزن منطقی داشته باشه نه همینجوری گفتن .سبک گفتار شما فرار رو به جلو هست سیستم بزن و در برو که اینم درست نیست .
شوما اینجوری فک کن
یه سرم اینو بخونی بد نی من نوشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
خدا رو شکر که هم بهتر میفهمید هم افسرده نیستید[shaad]
ای کاش من هم اندهزه شما درک و فهم داشتم[negaran]
این دیگه مشکل خودته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
شوما اینجوری فک کن
یه سرم اینو بخونی بد نی من نوشتم
اگر عریان بودن تمدن بود.........حیوانات بالاتر از ما بودن.
هر کسی مسئول خودش است ولی تا جایی که به شخصیت انسانی و والای خودش و جامعه اسیب نرساند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مبارز"
اگر عریان بودن تمدن بود.........حیوانات بالاتر از ما بودن.
هر کسی مسئول خودش است ولی تا جایی که به شخصیت انسانی و والای خودش و جامعه اسیب نرساند !
برو درست بخون من چی میگم بعد بیا بگو عریانی
لعنت خدا به دل سیاه شیطان/تعصب رو بذار کنار پسرجون بعد درست بشین بخون
خب؟
آفرین بچه خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
برو درست بخون من چی میگم بعد بیا بگو عریانی
لعنت خدا به دل سیاه شیطان/تعصب رو بذار کنار پسرجون بعد درست بشین بخون
خب؟
آفرین بچه خوب
****.......من هرگز رو تعصب حرف نمیزنم.
هیچ سودی هم نداره برام که تو حجاب داشته باشی یا لخت بیای بیرون.......
اخر سرم تو ضرر میکنی و من فقط به عاقبتت میخندم........
پس الکی تز نده زاخار