پاسخ : سوال؟؟دلیل تغییر رنگ!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
نیروی بین ملکولی ک وجود داره [khabalood]
اسم نیرو؟؟؟؟؟؟
نکنه مثل دیشب بگی دوقطبی دو قطبی؟؟؟!!!!!!!!!!نگیا کلی بهت می خندن.
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
حالا .
سوال اینه که این نیرو اسمش چیه؟
یا بازم چیزی مونده؟
اره اسم نیرو رو بگید من جواب کامل میگم.
من 3تا نیرو بین ذرات میشناسم.1-نیروی کوارک(نیروی رنگ)2-نیروی الکترومغناطیسی(نیروی بین بارها)3-نیروی گرانشی.(جاذبه بین ذرات)
که شماره 1 از همه قوی تره.
نیروی گرمایی[sootzadan]...............دیگه دارم به همه نیروها متوسل میشم[nishkhand]
وقتی انرژی دریافت میکنن امواج گرمایی آنها با دریافت این انرژی طول موجی کسب میکنن که در محدوده نور مرئی قرار میگیره و قابل دیدن میشه[nadidan]
جالبه که نیروی کوارک اسم دیگه اش نیروی رنگه.
جوابش همینه؟
اقا رضا کجا رفتین؟
ما تازه داریم گرم میشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
نیروی گرمایی[sootzadan]...............دیگه دارم به همه نیروها متوسل میشم[nishkhand]
وقتی انرژی دریافت میکنن امواج گرمایی آنها با دریافت این انرژی طول موجی کسب میکنن که در محدوده نور مرئی قرار میگیره و قابل دیدن میشه[nadidan]
فک کنم اخرین حرکت باشه تا مات بشیم.
خیلی خوب اومدین جلو.تبریک.
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
جالبه که نیروی کوارک اسم دیگه اش نیروی رنگه.
جوابش همینه؟
هستم.
جواب اینم نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
دوست عزیز شما یه جا با من مشکل پیدا کردید اومدید اینجا تا.............اگه جواب داری بفرما نداری دیگه نیا اینجا
من از دوستان عذر خواهی می کنم و ازشون می خوام به این بحث هیچ گونه جوابی ندن.شماهم اگه سوالی دارید برید یه جا دیگه سوالو مطرح کنید تا به یه نتیجه ای برسید.
نترسید منم از شما انتظار هیچ گونه جوابی رو ندارم.
ای بابا
نه برادر عزیز من اینگونه نیست، چه دلیلی وجود داره که من با شما مشکلی داشته باشم، تنها شناختی که من از شما دارم همونایی هستن که تو سایت نوشتین
اتفاقا بر خلاف برداشت شما، من خیلیم از مطالب و جرئتتون برای بیان مطالبتون خوشم اومده. اتفاقا سوال شیمی که پرسیدین، همیشه سوال منم بوده ولی هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم. اون مطلبیم که گذاشتم یه جورایی شبیه سوال شماست، بعضی وقتا سوال پرسیدن در مقابل سوال، خودش جوابه.
اگر شما از من انتظار جواب ندارد، ولی من از شما انتظار دارم که تو بحثای بعدیتون بازم منو دعوت کنید، بدون تعارف میگم من خیلی از سوالای شما خوشم میاد و استفاده میکنم.
ضمنا انتظارم نداشتم که قهر کنید، اگرم زبانم تلخ بوده یا به دل گرفتید عذر خواهی میکنم. اما باور کنید سوء برداشت شده. من نیتم اون نبوده که شما فکر میکنید.
بازم منتظر دعوت شما به بحثای جدیدتون هستم.
[golrooz]
البته نیروی هسته ای ضعیف هم چهارمین نیروی ذرات بنیادینه.که تاثیری در جواب من نداره.
پس نیروی الکترو مغناطیسیه.[nishkhand]
این نیرو توسط فوتون ها مبادله میشه.[sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
ای بابا
نه برادر عزیز من اینگونه نیست، چه دلیلی وجود داره که من با شما مشکلی داشته باشم، تنها شناختی که من از شما دارم همونایی هستن که تو سایت نوشتین
اتفاقا بر خلاف برداشت شما، من خیلیم از مطالب و جرئتتون برای بیان مطالبتون خوشم اومده. اتفاقا سوال شیمی که پرسیدین، همیشه سوال منم بوده ولی هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم. اون مطلبیم که گذاشتم یه جورایی شبیه سوال شماست، بعضی وقتا سوال پرسیدن در مقابل سوال، خودش جوابه.
اگر شما از من انتظار جواب ندارد، ولی من از شما انتظار دارم که تو بحثای بعدیتون بازم منو دعوت کنید، بدون تعارف میگم من خیلی از سوالای شما خوشم میاد و استفاده میکنم.
ضمنا انتظارم نداشتم که قهر کنید، اگرم زبانم تلخ بوده یا به دل گرفتید عذر خواهی میکنم. اما باور کنید سوء برداشت شده. من نیتم اون نبوده که شما فکر میکنید.
بازم منتظر دعوت شما به بحثای جدیدتون هستم.
[golrooz]
نه خواهر من چرا قهر.باشه من جواب میدم.اما منتظر مدیریت محترم شیمی هستم بیاد جواب میدم.اگه کسی ازش خبری چیزی داره بهش بگه بیاد