پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
وای پس چرا قسمت 20 نمیاد؟
تورو خدا هرکی تونست دانلودش کنه لینکشو بذاره!پشاپیش ممنون
پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j666666j
خودشون بلد نیستند یه فایلو دانلود کنند فحششو به این بنده خدا می دند.اینکه یه عده میاند و فایلو آپلود می کنند و یه عده با سرعت هر چه تمام تر مفت و مجانی زیرنویسشو ترجمه می کنند و یا حتی یه عده لینک پیدا می کنند واسه اینه که دوست دارند بقیه هم از این سریال لذت ببرند .[tafakor] یاد بگیریم طلبکار نباشیم
چرا الکی حرف می زنی می گم لینکش اشتباه بود دیگه
لینک اشتباه نبود,فایل mkv بوده(عکسش هم در پستهای قبل هست)... شما دوتا rar دانلود کردید!فقط هم برای شما دوتا پیش اومده!!!!وگرنه خودم از این لینک دانلود کردم mkv بوده و بدون رمز.الان هم که کلیک میکنم هم فرمت mkv هست هم لینک سالمه.منظور j666666j هم بیشتر نفر قبلی بود نه تو.
(لینکهای دانلود نسخه کم حجم از 4 سرور و 170 مگابایتی از 2 سرور قرار گرفته پس قاعدتا اونایی که در پستهای قبل بلد نبودند درست دانلود کنند یا Rar دانلود میکردند نباید مشکلی داشته باشند!)
دانلود قسمت 20 از فصل 7 با حجم تقریبی 83 مگابایت (نسخه کم حجم) از:
Mediafire
Rodfile
Hipfile
Uploadbaz
و نسخه 170 مگابایتی این قسمت با کیفیت بیشتر از:
iFile
Rapidshare
دست گلت درد نکنه.میخواستم بدونم کسی قسمتهای پشت صحنه رو میتونه بذاره. البته لینکی که درست باشه.
ممنون
دوستان قسمت 19 فصل 7 رو با حجم 70 اگه کسی داره لطفا بزاره واسه دانلود
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2012
لینک اشتباه نبود,فایل mkv بوده(عکسش هم در پستهای قبل هست)... شما دوتا rar دانلود کردید!فقط هم برای شما دوتا پیش اومده!!!!وگرنه خودم از این لینک دانلود کردم mkv بوده و بدون رمز.الان هم که کلیک میکنم هم فرمت mkv هست هم لینک سالمه.منظور j666666j هم بیشتر نفر قبلی بود نه تو.
پس جانه من می شه بگی من و اون از کجامون 2 تا فایل rar دانلود کردیم یعنی چی یعنی لینک و زدم بعد 1 دفعه 1 پیج دیگه باز شده؟ حالا من کاریت ندارم که همون قسمت هم دانلود کردم