خدایا شکرت بخاطر این همه نعمت که به ما ارزانی داشتی........
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا شکرت بخاطر این همه نعمت که به ما ارزانی داشتی........
(شنبه 5 دی ماه 93) درحال بازگشت به منزل با قلبی ناآرام و غم آلود از ...
آرام و ساکت
فقط به کاری که امروز با دلم کردی ، فکر میکنم
این کوچک و ساده را باز هم رها نکردی
ممنونم ازت رفیق من[golrooz]
چه حس خوبیست...
یافتن آن حال غریب رسیدن به ...
و دوباره یادم انداختی که
نه کسی...
خدایا شکرت....[golrooz]
خدایابرای داده ها ونداده هات شکر.
خدایا ازاینکه تا به حال دستمو گرفتی ممنونتم.
خدایا شکرت
هرچند دلم شکسته و باهات قهرم اما بازم شکرت که نامیدم نمیکنی
من هنوز امید دارم که کمکم کنی وباهم مثل قبل بشیم [golrooz]
افکارClient [labkhand]
خدایا شکرت...
هربار که دلماننا آرام و بی تاب و ناشکیبا می شود و نمی دانیم از چه بابت این چنین است، به یادمان بیاور که حتما قرارهایمان با تو را، رنگ و عطر و جنس و لذتش را از یاد برده ایم...
بیادمان بیاور، که منتظرمان هستی تا از راه برسیم و آرام مان گردانی... قلبمان را... افکارمان را... و همّه ی وجودمان را...
و در این ملاقات، آرامشت را هدیه به ما دهی...
دوسِت دارم یه عّالمه، هرچی بگم بازم کَمه...
آمدی دست های دلم را گرفتی بازم گرداندی
سپاس رفیق[golrooz]
(مشهد مقدس 14دی ماه 93)
سپاس رفیق
افتخار این دیدار به نیابت از آنهایی که دیگر نیستند و آنهایی که اینجا نیستند...[golrooz]
رفیق من ...
رفیق بی پناهان روزگار
رفیق روزهای ناآرامی و افسوسها
سپاس [golrooz]
خدایا متشکرم...
دستم داره کم کم کاملاً خوب میشه بدون اینکه اثری ازش بمونه... [labkhand]
بسیار سپاسگزارم... [golrooz][esteghbal]
شیطان را میتوان نبود خدا دانست.
شیطان نتیجه آن است که بشر عشق به خدا را در قلب خودش حاضر نبیند.
خدایا
کنارمون باش.
همیشه توی آغوشِ مهربانیت برای قلبِ کوچک و بی پناهِ من جا داری...
سپاس رفیق من[golrooz]
خدایا شکرت شکر ,که هستی, که تو خدای منی,اگه نبودی یا خودت رو نشونم نمیدادی به کجا میرسیدم,ممنون و شکر وسپاس که باز هستی.برای مامان و بابام خودت مثل همیشه سلامتی تندرستی و عزت ببخش ممنون خدا جون شکرت.دوستت دارم خدا جون[golrooz]
با اینکه بی نیازی به من اما دلداری و نگاه تو به من ...
آغوش گرم و امن تو برای من تمام نمیشود
و بازهم در دنیای کوچک و دوست داشتنی من وتو...
لحظه ها خالی از نگرانی و غم و اشتباه است.
سپاس رفیق من[golrooz]
خدایا برای تمامی داده هایت شکر
برای نداده هایت شکر
برای گرفته هایت هم شکر.
خدایا شکر
خدایا
اگر روحشان را شاد شاد کنید بسیار تشکر[shaad]
گاهی دلت بی بهانه میخواهد که شکر کنی , از برف اندکی که بود از دلخوشی محدود برف , از امروزی که میدانم تو مثل همیشه بودی شکر.شکر که میدانم هستی و هوای من را داری خدا جون دوستت دارم و شکر.راستی شده بی بهانه شکر کنیم فقط بگیم شکرت خدا.تا حالا شده به جای خسته نباشی بگیم خدا قوت اگه میگفتیم چقدر خوب بود مگه نه؟
خدایا ...! شکرت که بخیر گذشت......................................
الهي شكر[golrooz]
و تو بهترین وکیل برای بندگان خود هستی
سپاس رفیق من[golrooz]
مزین کنیم با کلام خدا
آيه شماره 220 از سوره مبارکه بقره
توجه به یتیمان
فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الْيَتَامَى قُلْ إِصْلاَحٌ لَّهُمْ خَيْرٌ وَإِنْ تُخَالِطُوهُمْ فَإِخْوَانُكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ الْمُفْسِدَ مِنَ الْمُصْلِحِ وَلَوْ شَاء اللّهُ لأعْنَتَكُمْ إِنَّ اللّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
درباره دنيا و آخرت. و در باره يتيمان از تو مىپرسند بگو به صلاح آنان كار كردن بهتر است و اگر با آنان همزيستى كنيد برادران [دينى] شما هستند و خدا تباهكار را از درستكار بازمىشناسد و اگر خدا مىخواست [در اين باره] شما را به دشوارى مىانداخت آرى خداوند توانا و حكيم است
http://www.njavan.com/forum/quraan3.pngدنیا وآخرت را سطحى ننگرید و در آن فكر كنید. «یتفكّرون فى الدنیا و الاخرة»
رها كردن كار یتیمان، مصلحت نیست، بلكه به نیّت خیر و با چشم برادرى معاشرت نمودن با آنان مصلحت است. «قل اصلاح لهم خیر»
هرگونه اصلاح در وضعیّت یتیمان، ارزش است. كلمه «اصلاح» به صورت مطلق آمده تا شامل همهى اصلاحات اعمّ از اصلاح مالى، علمى، عملى، تربیتى و دینى بشود. «اصلاح لهم خیر»
یتیمان، نه برده و نه فرزند ما هستند، بلكه برادر كوچك ما و جزء خود ما هستند. «فاخوانكم»
نه افراط و نه تفریط، نه به نام اصلاح، اموال ایتام را بخورید و نه از ترس فساد، آنان را رها كنید كه خداوند مصلح و مفسد را مىشناسد. «واللّه یعلم المفسد من المصلح»
اگر بدانیم خداوند افكار ونیات ما را مىداند، فساد و خلاف نمىكنیم. «واللّه یعلم المفسد»
تكلیفِ فوق طاقت در اسلام نیست. «لو شاء اللّه لاعنتكم»
آسانگیرى دستورات، كارى حكیمانه است. «لو شاء اللّه لاعنتكم انّ اللّه عزیز حكیم»
میانِ غربت این خیابان ها...
میان آدم هایی که نگاهشان و کلامشان آشنای دلم نیست...
میان تمامِ تنهایی هایی که به دلتنگی و بی کسی آغشته می شوند...
میان تمام امید هایی که می روند تا کم رنگ شوند...
* نگاهِ تو به من. اما تمام نمی شود، شعله های شوقی که میان دلم کاشته ای*
دریاب مرا رفیق[golrooz]
به زخم هایی که دیگران زدند و تو مرهم شدی...
به لحظه هایی که همه چیز ِ آدم هیچ می شود..
به امید هایی که به تو بستم و نا امیدم نکردی...
سپاس رفیق[golrooz]
سپاس شایسته ی رفاقت و عشق و محبت بی مثال توست رفیق[golrooz]
نمیدونم این موضوع مربوط به کدوم قسمت میشه ولی چون میخواستم از خدا تشکر کنم اینجا مینویسم ولی تو رو به خدا روش فکر کنید.وقتی سر شب خانم مسنی که حتی دقیقا نمیتونستند کمرشون رو خم کنند رو از خیابون رد میکردم هی برام دعا میکردن میگفتن خوبه که انسانیت تو وجودت هست انشالله عاقبت بخیر بشی و .....اون جملشون که میگفت خوبه هنوز انسانی خیلی ازارم داد اخه مگه تعداد کسانی که این کارها رو میکنند کم شده که خانم به من این حرف رو زد نکنه یادمون رفته که این کارا وظیفمونه نکنه یادمون رفته که ما هم پیر میشیم.من به نگاههایی که به من میکردن اصلا اهمیت نمیدادم ولی واقعا ما داریم کجا میریم؟ انگار اون خانم پیر نباید پیر میشده.شما که فقط به خودت اهمیت میدی و اینکه دیدن این صحنه ها برات عجیبه بدون باید کمک کنی تا در زمان پیری کسی باشه تا به تو کمک کنه و بدونید که نه ظاهر مهمه نه تیپ اصل دله ادماست حتی اگه لباسشون پاره باشه حتی اگه ساده بگردن.یادمون باشه انسانیت مهمترینه کمک بدون هیچ چشم داشتی .خدایا خدا جون شکرت که هنوز میتونم این صحنه ها رو ببینم و درک کنم ولی خدایا این لحظه ها رو از من نگیر من رو زیاد درگیر خودم و ظواهر نکن.خدا جون دوستت دارم شکر شکرت خدا شکر دوستت دارم[golrooz]
جهنم هایی برایمان ساختند؛
و ما تلاش کردیم که از همین جهنم ها ، برایشان بهشت بسازیم که آب توی دلشان تکان نخورد ،
ولی چه بهشت گران قیمتی شد.
قیمتش " تنها ماندن ها " شد.
حالا به وضوح میبینم ،
روزگاری شده که پرده ها را بیشتر کنار میزنی،
بیشتر دستان سرد و و ناتوان مارا میگیری؛
و بیشتر کنارمان هستی درحالی که قدم میزنیم و میسوزیم در این جهنم؛
انگار با صدای خودت در کنار گوشمان نجوا میکنی که " میبینم ، میشنوم و درک میکنم حالت را..."؛
بار دیگر میایی و دستهای دل ما را میگیری و برمیگردانی رو به خودت تا نبینیم صحنه های تلخ این جهنم را؛
تا این روزگار نبیند اشکهای شکستن مارا...
سپاس رفیق من[golrooz]
خدایا شکرت چون خدایی. اگه خدا نبودی چی میشد واقعا.
خدای مهربونم شکرت ..
الهی داراتر از من کیست که تو دارایی منی....
خدایا سپااااااااااااااااااااااا ااااس..
http://www.itegfiles.ir/useralbums/A...98123770/1.jpg
نام عزیزت را زیر لب زمزمه می کنمآرام می شوم زیر بارانِ تکرار نام مهربانت...الهیو ربیمن لی غیرک...جز تو هیچ ندارم...بدون تو نیستم...نبودم...نخواهم بود...
http://upir.ir/934/%D9%85%D8%AD%D9%8...C-4-_fdbfd.jpg
خدای توانا ، دانا و پناه بی پناهان
دستهای یاری و قلب ضعیف و توان ناچیز من ، همچنان به سوی تو روانه است.
دریاب ...
سپاس رفیق[golrooz]
همواره نسبت به همه دوست داران خدای مهربان مؤدب و با نزاكت بـاشید.
خدایا آبروی ما را در دو جهان حفظ کن و عاقبت ما را نیک قرار ده! بحق محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم صلوات الله اجمعین
پرسش فردا...وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْه و (خدایا) مرا به کاری بگمار که فردا از آن می پرسی! دعای 20 صحیفه سجادیه
- - - به روز رسانی شده - - -
زیباترین اعمال...وَ بِعَمَلِی إِلَى أَحْسَنِ الْأَعْمَال، و (خدایا) عمل مرا به زیباترین اعمال تبدیل کن! دعای 20 صحیفه سجادیه
زیباترین نیتها...، وَ انْتَهِ بِنِیَّتِی إِلَى أَحْسَنِ النِّیَّات و (خدایا) نیت مرا به زیباترین نیتها برسان! دعای 20 صحیفه سجادیه
امید به خدا فرجام هر ناامیدی است.
پروردگارا!
کسی که در امان تو پناه گرفت، طعم بی پناهی نمیچشد
هرکس که مدد از تو گرفت، بی یاور نمی ماند
آن کس که به تو پیوست، تنها نمی شود
الهي شكر
[golrooz]
خدایا شکرت