فکرکنم منظورت باسیلوس سرئوس باشه!! نه اورئوس
چی؟ دیگه کجاش!!!!؟ نه دیگه این درسته خب!!!!!!! همون ان اشتباه شده بود!
نمایش نسخه قابل چاپ
خب انه دست که نشده هنوز[nishkhand]
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%...A6%D9%88%D8%B3
سلام دخترم 5ماهه اش شیر میریزه اشکالی داره باید ببرم پیش دکتر
همین که شیر خورد بلندش میکنم شیر میریزه]
سلام
در شیرخواران پدیده ای هست به نام رگورژیتاسیون یا برگرداندن شیر از معده به مری یا همون رفلاکس.....که سنین 5 تا 6 ماهگی معمولا 60 درصد احتمال چنین عارضه ای وجود داره....ابتدا باد توجه کنید که شیر به مقدار زیاد نباید بهش بدید تا معده ش کاملا پر نشه.....در عوض وعده هاش رو زیادتر کنید....بعد از غذا حتما آروغ نوزاد رو بگیرید.....بهتره برای 10 تا 20 دقیقه اونو حالت عمود نگه دارید(میتونید زمانی که میخواید آروغ بچه رو بگیرد سر ش رو روی شونه تون بذارید تا حالت بدنش عمودی بشه)
اگر رشد کودکتون و وزن گیریش دچار مشکل نشده نگران نباشید.....معمولا 6 تا 12 ماهگی بهبود پیدا میکنه
در صورتی که فرزندتون دچار سرفه های مکرر میشه(بعد از شیر خوردن) - در صورتی که دچار قطع تنفس یا تنگی نفس میشه(اصطلاحا آپنه میگن) و در صورتی که گریه های مکرر میکنه(البته آروغ بچه اگه گرفته نشه میتونه باعث دل درد بچه به علت نفخ بشه) و یا بیش از 4 تا 5 بار در روز استفراغ میکنه....در این صورت حتما به پزشک مراجعه کنید.
یه توصیه: چون تابستون شده بهتره غذای کمکی نوزاد رو شروع کنید چون با گرم تر شدن هوا احتمال اینکه با شروع تغذیه کمکی شیرخوار به اسهال و استفراغ دچار بشه زیادتره هر چند که اگر پنج ماهشه ای کاش از اوائل خرداد شروع میکردید تا دردسرش کمتر باشه و اگر شروع نکردید بهتره مراقبتتون رو بیشتر کنید
موفق باشید
بچه ها شما وقتی درمورد یزی که تو تخصصتون نیست نظر میدین یه چیزایی میگین که خیلی بی ربطه.اولا شما باید ببینید این سرگیجه حقیقی هست یا نه؟بعد با توجه به حقیقی یا کاذب بودنش باید درمورد گوش داخلی ،مخچه و ساقه مغز و قلب و فشار خون و الکترولیتا نظر داد.تورو خدا در مورد چیزی که اطلاغات ندارین نظر ندین ممنون میشم.اگه میگین نیروشو ندارین که متخصص باشه خوب جذب کنین اگه نمیتونین جذب کنین کلا جمعش کنین
سلام
من امروز متوجه شدم دستم درد میکنه شاید بخاطر اینکه چند سال پیش شکست و استخون شصتم ترک خورده بود
خالا چی میگید الان یکم دردش کمتر شده ولی چیکار باید بکنم
در ضمن سرما که میخوره بهش یا آب مصرف میکنم باز درد میگیره هراز گاهی
باسلام چندی فکر مشغول است فکرهای ناهنجار ووحشتناک در ذهتم مرور می شود چه کار کنم از مرحله نجات پیداکنم
درخصوص بحث روانشناسی و روانپزشکی باید به کسی مراجعه کنید که وقت داشته باشه و بتونه چندتا سوال در خصوص نوع افکار و مدت زمان سوال بشه چون به این سادگی نمیشه جواب داد.البته میشه مثلا یه چیزای کلی گفت ولی کمک کننده نیست
سلام
سرم شستشو همون آب نمکه(سدیم کلراید 0.9 درصد) که با یه درصدی خاص که نزدیک به شرایط فیزیولوژیک بدن باشه تهیه شده....استریل هم هست....در اصل این سرم ها یکبار مصرف هستن(البته در محدوده تاریخ تولید و تاریخ انقضا که روشون نوشته شده) چون با باز شدن از حالت استریل خارج میشن....در بیمارستانها برای موارد غیر استریل فقط اونها رو به مدت 48 تا 72 ساعت نگهداری میکنن اما برای موارد استریل یکبار مصرف هستن یعنی اگر باز شده باشن دیگه بار دوم نمیشه از اونها استفاده کرد
اما خب آب نمکه دیگه کپک که نمیزنه فقط به مرور آلودگیش بیشتر میشه...فکر کنم هر چی کمتر اونو نگهداری کنید بهتره[cheshmak]
ببخشید دیگه دقیق تر از این نمیدونم[nadanestan]
سلام
بعد از عمل ناموفق انگشت پام الان شدیدا درد میکنه وهیچی هم خوب نشده . این دکتر ها هم انگار فقط بلدن رتبه کنکور بیارن نه طبابت[delkhoori]
یک مسکن یا بیحس کننده معرفی کنید سریع از دست این تکه گوشت شخصا خلاص بشم با چاقوی خونگی . سریع لطفا.جدی هم هستم[delkhoori]
شدییییییییییییییید درد دارم .نمیتونم درست تایپ کنم[negaran]
سلام دوست عزیز یه توصیه:بهتره یه کم منطقی تر باشی و درمورد پزشک ها منصفانه تر صحبت کنین.اما توصیه من مراجعه به پزشک هست چون این مورد میتونه خیلی خطرناک باشه پس خودسرانه تصمیم نگیرین ودر مورد بی حس کننده بهترین بی حس کننده موضعی لیدوکایین هست و برا خوراکی و تزریقی دیکلوفناک ،پتدین ،مورفین و... که بهتره این تزریقیارو استفاده نکنی و خوراکی هم بروفن،ژلوفن،ناپروکسن،سلکس یب ،و... هست واما باز هم توصیه من مراجعه به پزشک هست
درود
پوزش پوزش
یه سوال
یکی از دوستانم(به خدا خودم نیستما!) انقد سایز کفشش بالا رفته! که پوتین به سختی میره تو پاش(منظورم از جلو نیست! از جلو و از کناره و حتی از عقب(سمت پاشنه[khande]) ) به نظر شما این طفل معصوم چه باید بکنه
درود
این که میگید سایز پاهاش بزرگ شده یعنی یه دفعه اینجوری شده؟؟؟ انگار پاهاش باد کرده و پف شده نه؟؟؟[tafakor]
یهویی که نه در عرض 2 سال!
درمورد لیدوکائین: هم تزریقی داره (1 درصد و 2 درصد) و هم به صورت اسپری 10 درصد
شما میتونید به صورت اسپری اونو از داروخونه تهیه کنید.....که البته مطمئن نیستم اونقدر که شما بخواید بی حسی بده.....چند پاف از اون کافیه....بعد از 5 دقیقه به اون بی حسی که میخواید میرسید حدود 10 تا 15 دقیقه هم میمونه(البته روی خودش هم نوشته)....کلا پوست جزء قسمتاییه که خیلی خوب بیحس نمیشه حتی با لیدو تزریقی
لیدو تزریقی رو فکر نکنم بدون نسخه بدن
اما درمورد عملی که میخواید خودتون انجام بدید توصیه میکنم اینکار رو نکنید شاید کار خیلی سختی نباشه اما اگر خدایی نکرده عفونت کرد و بدتر شد میشه قوز بالا قوز علاوه بر دردناک بودن......اگر از دکتری که رفتید راضی نیستید خوب برید پیش یه دکتر دیگه اما سعی کنید تا جایی که میتونید خودتون انجام ندید
منم اگر اشکال نداره یه سوالی دارم
من جدیدا زیاد سردرد میگیرم و بدیش اینه که مکان مشخصی نیست معمولا توی مدرسه و موقع درس این طوری میشه میدونید چرا؟
سلام خدمت پزشکان سایت
من یه 3-4 روزی هست که ناخوداگاه سرم گیج میگیره و چشمامم سیاهی میره....خیلی وحشتناکم این جوری میشم!!!!یعنی اگر دستمو به جایی نگیرم پخش زمین میشم؟!؟؟
چند روز قبلشم چند بار خون دماغ شدم؟!؟؟!؟چند بار تو مدرسه یه بارم شب خوابیده بودم که خون دماغ کردم!؟!؟؟!
کم خونیم ندارم!!!!!!
میشه راهنماییم کنید؟؟!!!
ممنونم[golrooz]
سلام آبجی.اولا که باید معلوم بشه سرگیجه واقعی هست یا کاذب.بعد حالا باید ببینی وقتی پا میشی اینجوری میشی یا نه؟در مورد خونریزی از بینی علل مختلفی میتونه باشه که از خشک شدن مخاط بینی هست تا علل دیگه و جهت اطمینان باید چک پلاکت بکنی و پی تی و پی تی تی
آزمایشات قدرت انعقاد خون هست.باید از جهت گوش داخلی و مغز بررسی بشی اگه از نظر کم خونی مشکل نداشته باشی>البته بعضی آریتمی های قلبی هم میتونه باعث سرگیجه بشه اما به سن شما نمیخوره.ولی به یه پزشک حتما مراجعه بکن که دقیقا ازات سوالات رو بپرسه
سلام دوستان
خوبین؟
ببخشید کجا باید ویزیت بگیرم؟[nishkhand]
جنابه دکتر از صب انگشته دسته من از کناره ناخنم متورم شده و قرمز خیلیم درد میکنه دستم که میزینم درد میگیره و خیلی دل دل میزنه
علت چیه؟
چیکار کنم؟
والا اینو نمیدونم چون باید ببینم.ولی شاید ناخنتون رفته زیر گوشت یا چیزی رفته تو دستتون البته اگه از قبل زخمی چیزی نداشته باشه!آخه اینا علائم التهاب هست ولی من که ندیدم نمیتونم توضیح بدم
سلام
مشکل لاغری صورت پیدا کردم به تازگی باوجود اینکه از 83 کلیو به 86 کیلیو افزایش وزن داشتم اما صورتم برعکس در حد یه معتاد داره لاغر میشه یعنی زن داییم بعد از چند ماه که منو دید نمیشناخت[negaran]
طول شبانه روز هم شش تا هفت ساعت خواب دارم خوردو خوراکمم خوبه همه چی میخورم حتی برای جلوگیری از این موضوع میان وعده سیب زمینی سرخ شده با سس مایونز میخورم اما انگار فایده نداره
[golrooz]
سلام. عرض کنم. خدمتتون. من تا چند ماه پیش حدودا 6 ماه پیش قدم 169 بود. بلند قد بودم. اما الان 1 ماه متوجه شدم. خود به خود رفتم اب ودارم کوتاه میشم[entezar][entezar]
البته ناتگفته نمانه. احساس میکنم مادرم که کوتاه بود داره بلند میشه و من وبابا وخواهر وبرادرم که بلند بودیم داریم کوتاه میشیم..
به خصوص من.
به نظرتون مشکل من از چی؟؟؟ البته من یک مدت خیلی تو فکر بودم وغصه میخوردم. و ورزش گذاشتم کتار 1 سال.
الان دلیل کوتاه شدن من چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
سوال دوم..
غده تیرویید کم کار وپرکار باشه سبب چی میشه؟؟؟
چه تاپیک خوبی :D
عاغا گودی کمر که به خاطر انحراف مهره ها هست درمان داره ؟!
زیادش نه . در حد متوسطش [nishkhand]
سلام من دماغم انحراف داره چون سمته چپ بینیم یکم استخوانش بزرگتره میگم انحراف داره....بیست سالمه و...آبریزش بینی دارم و در روز بیستا عطسه میکنم.... دماغم و گلوم میخارن ...امسال اینجورشدم...بنظرتون دلیلش چیه؟
تقویت عضلات کمر با ورزش در کاهش درد ها بسیار موثر خواهد بود
سلام.انحراف بینی احتمال تنگی نفس رو افزایش میده.حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی برید.درباره خارش بینی،آیا داروی خاص مصرف کردید ؟و یا به ماده ای حساسیت دارید؟خارش گلو از خشکی مخاط میتونه نشات بگیره .ممکن هم هست آلرژی داشته باشید به سوالاتی که گفتم پاسخ بدیدلطفا
درخصوص سوال اول اولا مطمئنید که این اتفاق افتاده؟یعنی قدتونو با متر اندازه گرفتین که کوتاه تر شده؟!!!!!بعد جوابتون من جواب سوالتونو میدم
در مورد سوال دوم علائمشون تقریبا برعکسه هم هست:در کم کاری(ضعف و خستگی، خوابآلودگی، پوست خشک، خشن و سرد، عدم تحمل به سرما، کاهش تعریق، برادی کاردی یا کندتپشی، زبان بزرگ، ادم (ورم) صورت (میکسدم)، فراموشکاری، یبوست، افزایش وزن، اختلالات قاعدگی، سقطهای مکرر، تاخیر در رفلکسها، کمخونی و درد مفاصل و عضلات) و در پر کاری(خستگی و بی حوصلگی ،تحریک پذیری شدید و تنشهای عصبی،افزایش اشتها،افزایش فشار خون،کاهش وزن: مبتلایان، با وجود این که زیادتر از حد عادی غذا میخورند دچار کاهش وزن میشوند.اضطراب و بیقراری قابل توجه ،تند، نامنظم و کوبنده بودن ضربان قلب،تعریق زیاد،احساس گرما یا داغی،عدم تحمل به گرما،تغییرات عادت ماهیانه،تغییر حرکات روده بزرگ (اسهال و گاهی یبوست)،بیرون زدگی غیر طبیعی کره چشم (اگزوفتالمی)،لرزش دستها و پاها،گاهی ریزش مو،خارش پوست،کاهش تمرکز،مشکلات بینایی (2 تا دیدن)،گاهی بزرگ شدن غده تیروئید). البته این علائم بسته به شدت بیماری هست و در همه بیماران دیده نمیشه
سلام.این درسته که نحوه درست خوابیدن به پشت خوابیدن است؟
من اصلا نمیتونم.همیشه اینجوری میخوابم البته به جای اون عروسکه یه بالشت زیر دستمه.بالشت نباشه شونه هام درد میگیره[nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/qwt188zn05y2aqj86g31.jpg
گمون کنم به خاطر بد خوابیدنم کمی گودی کمر هم دارم
اما دوست دارم اینطوری بخوایم
http://uc-njavan.ir/images/c6ju06qu91rsptgh7m.jpg
ولی چند شبه که امتحان میکنم اینطوری خوابیدن رو درست خواب نمیرم.یعنی تا مرز خواب رفتن پیش میرم یهو میپرم....کلا خواب عمیقی نداشتم این چندشب
و یکی اینکه از بچگی اکثر شبها میخوابم سرم عرق میکنه
سلام
روش درست خوابیدن یکی به پشت اونم در صورتی که زیر زانو بالش قرار داده بشه و بالش زیر سر هم از ارتفاع کاملامناسبی برخوردار باشه .....البته دستها هم بهتره موازی با بدن باشن.....قرار دادن بالش زیر زانو از فشاری که به پشت و مهره های کمری وارد میشه جلوگیری میکنه....البته این فشار رو افرادی که کمردرد دارن بیشتر و بهتره درک میکنن
روش درست دیگه خوابیدن به پهلو اونم به صورتی که بهتره بین پاها یه بالشتک قرار داده بشه که پاها حالت موازی نسبت به هم داشته باشن و فشار وارده به کمر و مهره های کمری کاهش پیدا کنه ... البته میشه که بالش رو به اصطلاح بغل گرفت ولی اگر بشه که یه بالش هم بین زانو ها قرار بدید هم بهتره
بهتره بالشی که زیر سر قرار میگیره نه بلند و نه کوتاه باشه باید مهره های گردنی و کمری در یک امتداد باشن و همچنین بالش بهتره در زاویه بین گردن و سر قرار بگیره
سلامت باشید[golrooz]
یه پست تکراری بذارم دو هم باشیم سرم درد میکنه !! [nishkhand]