پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
شما انقده عالی دیده بودید که به چشمتون نیومد
واسه ما کمبود امکاناتی ها عااااااااااااااااالی بود [nishkhand]
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B a R a N
شما انقده عالی دیده بودید که به چشمتون نیومد
واسه ما کمبود امکاناتی ها عااااااااااااااااالی بود [nishkhand]
اختیار داری باران جان
هر کی ندونه دیگه ما که می دونیم شکسته نفسی می فرمایی [nishkhand]
+.+.+.+.
همه داشتن حرف می زدن من دلم واسه خواب ، واسه یه باد خنک، لک زده بود ... [negaran]
سلام واقعا عالی بود دل همه کسایی که قول دادن و نیومدن بسوزه کلی شیرنی خوردیمو کلی کادو گرفتیم. دست آقا مصطفی درد نکنه.[golrooz][shaadi]
تازه من دوستمم آورده بودم بهمون خیلی خوش گذشت و حالا عضو سایت شده.[esteghbal] فقط دفه دیگه ناهارم بدن عالیتر میشه!!!!!![nishkhand][dooa]
هی چه دنیایی شده میرن خوش مگیذرونن میان تعریف میکنن دل بقیه آب شه !!![narahatish]
خیلی بدجنسید ![asabani]
من و نبردین نامردا .....[nadidan]
آره خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا من اولش رو پارچه تو سایه بودما یه دفعه دیدم رو چمن تو آقتابم که ذغال شدم
در کل خوب بود دلم میخواست شیطونی کنم بازی کنیم ولی حالم یه جورایی اجازه نمیداد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B a R a N
پس مهمانان ویژه و سورپرایزی رو از دست دادی [bamazegi]
آره واقعاً ! خب چرا شما زود رفتید !؟
همش تقصیر آقا مصطفی بود ، وگرنه من نمیخواستم دیر بیام . گم شدم خب [khejalat][sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
آره خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا من اولش رو پارچه تو سایه بودما یه دفعه دیدم رو چمن تو آقتابم که ذغال شدم
در کل خوب بود دلم میخواست شیطونی کنم بازی کنیم ولی حالم یه جورایی اجازه نمیداد
عوضش من از اول تو سايه نشسته بودم ولي رو چمن !!
به اندازه كافي سر سايت حفاري تو افتاب مي شينم حداقل تو ي قرار دوستانه به نظرتون نبايد تو سايه بشينم[negaran]...و البته همه شريني ها هم جلوي من بود !![cheshmak]
تازه خانم پونه به ميله تابلويي كه پشت سرمون بود هم تكيه داده بود جاي نشستن ايشون از همه بهتر بود !![nishkhand]
بله دیگه زود بیاید جای خوب مال شما میشه![cheshmak]
البته من هسته یه گوجه سبزو کنارم تو خاک چال کردم سال دیگه بریم یه درخت گوجه سبز اونجا در اومده همه تو سایه میشینیم![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
بله دیگه زود بیاید جای خوب مال شما میشه![cheshmak]
البته من هسته یه گوجه سبزو کنارم تو خاک چال کردم سال دیگه بریم یه درخت گوجه سبز اونجا در اومده همه تو سایه میشینیم![nishkhand]
[nishkhand]پس دفعه ديگه ما نيز زودتر مي اييم....
اصلا دفعه اينده ساعت ورود و خروج ميزنيم///
نظرت چيه؟ خوبه؟[tafakor][tafakor]
تازه من و بهناز ميخوايم درخت گوجه سبز تو خونه بكاريم البته زير نظر كارشناس كشاورزي فاطمه عزيز قرار شد اقا مهدي هم نمك از قم بياره....تازه تازه بخوريم...[labkhand][cheshmak][khanderiz][shaadi]