پاسخ : پاسخ به سوالات شرعي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام ایا اینکه کسی از کسی تعریف کند وبه او نظر کند یا به قولی چشم بزند ایا چنین چیزی حقیقت دارد وایا روایتی در این زمینه وجود دارد واگر حقیقت دارد چکار باید کرد ایا در این زمینه دعایی معتبر وجود دارد
بله نظر زدن
یا چشم زدن حقیقت داره و روایت هم در این زمینه داریم .
که امام علی ع می فرمایند: « ...چشم زخم حق است...»
یکسری دعاهایی هم برای در امان ماندن از چشم زخم وجود داره.
و همچنین از قرآن آیاتی هست که برای در امان ماندن از چشم زخم سفارش شده.
مثل آیه الکرسی
و آیه و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لما سمعوا الذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین.
که این آیه رو اگه همراه داشته باشیم از چشم زخم در امانیم . ان شا اله
در ضمن او سوالی که پیام دادین جوابشو بزودی می فرستم ;)
سلام
یه سوالی داشتم گفتم بذارم تا دوستان جواب بدهند...
در دین اسلام آمده که همه ی مسلمانان باید از یک مجتهد واجد الشرایط تقلید کنند و این تقلید واجب است.
کسانی که خود را مسلمان قلمداد می کنند ولی مجتهدین رو قبول نداشته و برای خود مجتهدی جهت تقلید اختیار نمی کنند چه حکمی دارند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سلام
یه سوالی داشتم گفتم بذارم تا دوستان جواب بدهند...
در دین اسلام آمده که همه ی مسلمانان باید از یک مجتهد واجد الشرایط تقلید کنند و این تقلید واجب است.
کسانی که خود را مسلمان قلمداد می کنند ولی مجتهدین رو قبول نداشته و برای خود مجتهدی جهت تقلید اختیار نمی کنند چه حکمی دارند ؟
باسلام
از نظر عقلا آدم بی عقلی است چون آدم عاقل چیزی را که نمی داند از کسی که می داند، می پرسد. در هر رشته ای باید از متخصص آن پرسید. خداوند می فرماید یا خودتان یاد بگیرید و عمل کنید یا از کسیکه می داند بپرسید.
از نظر شرعی؛ عبادتهایی که انجام داده، باطل است مگر اینکه به متخصص رجوع کند (مرجع تقلید) اگر کارهایی که انجام داده مطابق با نظر همین متخصص بود، شانس آورده و گرنه باید همه آنها را دوباره انجام دهد.
پس آدم عاقل از اول کاری را می کند که دوباره کاری نشود.
با سلام خسته نباشید اگه میشه بفرمایید ایا شب اول قبر فرشته ن*** و منکر برای مومن هم با قیافه های ترسناک خواهند امد
طبق روایاتی که من شنیده ام : اعمال هر کس و چگونگی زندگی وی خیلی مهم است و این که فرد چه بوده و چه کرده .
سوالم اینه اگه من عضوی رو اهدا کنم وبعد از مرگم بعد چندین سال اون شخص بمیره من دوباره فشار قبر میگیرم ؟؟؟؟؟؟
چون عضو من در بدنشه یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love god
با سلام خسته نباشید اگه میشه بفرمایید ایا شب اول قبر فرشته ن*** و منکر برای مومن هم با قیافه های ترسناک خواهند امد
سلام
شما هم خسته نباشید
من در پاسخ یه روایت زیبا از امام صادق ع براتون می نویسم:
امام فرمود: «هر گاه مومن بمیرد، هفتاد هزار فرشته او را تا قبر تشییع می کنند
و چون در قبر نهاده شد، منکر و ن*** نزدش می آیند و او را بنشانند و می پرسند:
خدایت کیست؟دینت چیست؟پیامبرت کیست؟
و او پاسخ می دهد: پروردگارم الله است و محمد پیامبرم و اسلام دینم.
پس آن دو فرشته قبر او را تا جایی که چشمش کار میکند برایش فراخ گردانند
و از بهشت برایش غذا آورند و او را خوش و خرم گردانند.»(امالی صدوق -12/239)
برای اینکه از عذاب قبر هم در امان باشیم امامان چند تا چیز رو خیلی تاکید کردند:
نماز
زکات
صبر در مقابل مصیبتها و مشکلات
گره گشایی از کار مومنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roksana65
طبق روایاتی که من شنیده ام : اعمال هر کس و چگونگی زندگی وی خیلی مهم است و این که فرد چه بوده و چه کرده .
آره درسته
طبق آنچه ما عمل کردیم بعلاوه آنچه اعتقاد داشتیم
اینکه عمل ما برپایه چه اعتقادی بوده و اعتقاد ما از چه راهی و کجا بدست اومده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uody
سوالم اینه اگه من عضوی رو اهدا کنم وبعد از مرگم بعد چندین سال اون شخص بمیره من دوباره فشار قبر میگیرم ؟؟؟؟؟؟
چون عضو من در بدنشه یا نه؟
نه؛ اگر اون شخص فشار قبری هم داشته باشه و قرار باشه عذاب و دردی هم بکشه
نه اهدا کننده دردی می کشه نه عذابی
بلکه بخاطر اینکه اهدا کرده ثوابهای زیادی هم به او داده میشه
« مَنْ أَحْیاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْیا النَّاسَ جَمِیعًا»(مائده 32)
هر کس یک نفر رو زنده کند، مثل اینست که تمام انسانها رو زنده کرده است..
فاصله دانشگاه تا محل زندگیم از حد ترخصم میگذره طبق فتوای رهبری من نمازم شکسته است چون دانشجویی شغل محسوب نمیشه درسته؟
یه سوال دیگه روزه رو چی کار کنم من اگه ترم تابستون بردارم نمیتونم کامل روزه بگیرم چون طبق فتوای آقا من روزهام هم باطل میشه راهی نیست تا من روزه ام رو کامل بگیرم ؟
البته از جایی پرسیدم به من گفتن که اگه بیش از3روز رفت و آمد داری تا قبل از اذان ظهر نمیتونی خودتو به محل زندگیت برسونی طبق فتوای مکارم شیرازی اشکالی نداره اما من مقلد ایشون نیستم[soal]؟