پاسخ : سطح سواد طرف مقابل در ازدواج شما چه تاثیری دارد؟
سلااااام به همگی![labkhand]
والله به نظر من نمیشه کلا سطح تحصیلات رو نادیده گرفت!
مثلا من خودم دوست دارم با یکی ازدواج کنم که سطح علمیش موردقبول باشه!نه حالا حتما دکتری!
ولی مثلا یه فرد دیپلم که بقیه ی شرایطش خوبه (با تمام احترامی که برای این افراد قائلم) به نظر من به درس و تحصیلات اون طوری که باید و شاید اهمیت ندادن!این ازنظر من اشتباهه!
درسته که اخلاق و خانواده و ایمان و همه ی اینها مهمه ولی نمیشه از سطح تحصیلات صرف نظر کرد!
البته نه اینکه از اون ور طرف دکتری داشته باشه ولی گنددماغ[bamazegi] و بی ایمان و از این مدلا باشه ها...همه ی ملاک ها درکنار هم معنا پیدا میکنند!تک تکشون به تنهایی نقص به همراه میاره!
ممنون بابت تاپیک زیباتون![golrooz]
سلام
من خودم تاحالا به اين فكر نكردم طرف مقابلم چه مدركي داشته باشه شايدم زياد واسم مهم نبوده كه بهش فكر نكردم.اخه خيلي از ادما شرايطشون اجازه نداده برن مدرك بگيرن ولي شعورشون خيلي بالاست به نظر من شعور ودرك طرف بايد بالا تر از من باشه نه مدركش[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
تو جامعه نمیشه فرهنگ سازی کرد چون یچیزشخصی یک نفر هست سواد همسرش براش ملاک کی اخلاقش یکی پول.......
اما برای من مدرک اصلا مهم نیست برای من خانوادو شخصیت شخص مقابلم برام بسیار اهمیت داره مثلا اون دیپلم باشه من لیسانس موردی نداره اما
اگه سیکل باشه چرا چون واقعا الان دیگه چیز بعیدی هست تو جامعه[khanderiz]
بنظرم مدرک بالا بیشتر که برای زنوشوهر مهم باشه برای بچه ادم مهم تر خوب میتونه به این کمک کنه که بچمون به سوی درس سوق پیدا کنه و در درس کمکش کنیم اگه کتابا عوض نشن[nishkhand]
منم با نظر ایشون موافقم [labkhand]بنده اگه خانمی که باهاش آشنا میشم در تمامی موارد تفاهم داشته باشیم
سطح سوادش واسم مهم نیست ولی قطعا با سواد بودنش مهمه یعنی با فهم و کمالات باشه
البته این رو هم اضافه کنم با توجه به نظرات دوستان گرام، سطح سواد چیزی نیست که بشه نادیده گرفتش، یعنی عنصر بسیار مهمی هست در ازدواج ولی نمیشه اولین اولویت قرارش داد. پس وقتی دو نفر که میخوان با هم ازدواج بکنند، باید بعد از بررسی شرایط اولیه مثل اخلاق، رفتار و یه سری مسائل که معمولا اگه حل نشنه مشکلات بسیار جدیی به وجود میارن، سطح سواد و مدرک هم رو تجزیه و تحلیل میکنند، البته این گزینه برای عده ای مهم نیست و برای عده ای هست! ولی در کل توی این شرایط و وظعیت کسی ازدواج کنه خوب نیست.
سلام
خیلی بحث جالبیه
اما به نظر من اول باید شعور داشته باشه درک وفهم بعد در درجات سوم چهارم سطح تحصیلات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستاره آسمون شب
سلااااام به همگی![labkhand]
والله به نظر من نمیشه کلا سطح تحصیلات رو نادیده گرفت!
مثلا من خودم دوست دارم با یکی ازدواج کنم که سطح علمیش موردقبول باشه!نه حالا حتما دکتری!
ولی مثلا یه فرد دیپلم که بقیه ی شرایطش خوبه (با تمام احترامی که برای این افراد قائلم) به نظر من به درس و تحصیلات اون طوری که باید و شاید اهمیت ندادن!این ازنظر من اشتباهه!
درسته که اخلاق و خانواده و ایمان و همه ی اینها مهمه ولی نمیشه از سطح تحصیلات صرف نظر کرد!
البته نه اینکه از اون ور طرف دکتری داشته باشه ولی گنددماغ[bamazegi] و بی ایمان و از این مدلا باشه ها...همه ی ملاک ها درکنار هم معنا پیدا میکنند!تک تکشون به تنهایی نقص به همراه میاره!
ممنون بابت تاپیک زیباتون![golrooz]
ببخشید یه سوالی برام پیش اومد
از اونجایی که خودم به مدرک اهمیتی نمیدم و مدرک ندارم حتی دیپلم!
اینکه اون طرف به مدرک و درس خوندن اهمیت نداده باشه چه اشکالی داره؟
یعنی این قسمت از پستتون که نوشتید : ((این از نظر من اشتباهه!))
دقیقا چرا اشتباهه؟
البته خیلی هم مهم نیست ولی سوال شد برام که این نظر از کجا اومده؟
سواد داریم تا سواد!
سواد فرهنگی
سواد درسی و اینا!
که سواد فرهنگی فوق واجب
و سواد درسی هم باشه بهتره! نباشه هم مهم نیست
سلااااااااااام.
منم با خیلی از نظرها موافقم که میگن طرف باید شعورش بالا باشه ،حالا نه اینکه صرفا باید تحصیل کرده باشه و حتما دانشگاه رفته باشه.
الان که دیگه فضای دانشگاههای ما افتضاحه و خودتون دیگه با چشم خودتون دارید میبیند و نیازی نیس من بگم. حالا تو این زمونه طرف دانشگاه بره یا نره زیاد مهم نیس فقط باید اون درک و شعور رو داشته باشه و توزندگی تفاهم وجود داشته باشه.[labkhand]