پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
ممنون دوست عزیز همونطور که توضیح دادم تقریبا همه طرح و سیستمهای که تا الان داشتم توجیه فنی و اقتصادی قوی داشته اما متاسفانه تو کشور مرجع خیلی خاصی رو برای پشتیبانی نمیشناسم . اصولا نمیدونم جایی هست که به صورت تخصصی به طرح و ایدها مخصوصا تو شهرستانها رسیدگی کنه یا نه ؟! خوشحال میشم یه تاپیک در این مورد ایجاد کنید و این بحث رو دنبال کنید چون خیلی ها هستند که تو شهرستانها به همچین اطلاعاتی نیاز دارند .
یکی از طرحهای اینجانب استفاده از اسفالت مقاوم که با استفاده از مکانیزیم خاصی بین سه تا چهار برابر مقاومتر و دارای عمر طولانی تر از اسفالتهای معمولی هستش و با توجه به هزینه ای و بدجه گزافی که میدونم تو کشور صرف بازسازی جاده ها میشه این طرح هم توجیه اقتصادی مناسبی داره . نظر شما در مورد این طرح چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REmi
ممنون دوست عزیز همونطور که توضیح دادم تقریبا همه طرح و سیستمهای که تا الان داشتم توجیه فنی و اقتصادی قوی داشته اما متاسفانه تو کشور مرجع خیلی خاصی رو برای پشتیبانی نمیشناسم . اصولا نمیدونم جایی هست که به صورت تخصصی به طرح و ایدها مخصوصا تو شهرستانها رسیدگی کنه یا نه ؟! خوشحال میشم یه تاپیک در این مورد ایجاد کنید و این بحث رو دنبال کنید چون خیلی ها هستند که تو شهرستانها به همچین اطلاعاتی نیاز دارند .
یکی از طرحهای اینجانب استفاده از اسفالت مقاوم که با استفاده از مکانیزیم خاصی بین سه تا چهار برابر مقاومتر و دارای عمر طولانی تر از اسفالتهای معمولی هستش و با توجه به هزینه ای و بدجه گزافی که میدونم تو کشور صرف بازسازی جاده ها میشه این طرح هم توجیه اقتصادی مناسبی داره . نظر شما در مورد این طرح چیه ؟
سلام
شما می تونید به سایت صندوق حمايت از پژوهشگران کشور ریاست جمهوری مراجعه کرده و بعد از ثبت نام می توانید طرح های خود را ارسال کنید بعد از برسی به شما اطلاع داده و با شما مکاتبه می کنند و هدف این سایت استفاده از تمام پژوهشگران ، نخبه ها ، طراحان و همه کسانی هست که کارهای تحقیقاتی انجام می دن. واقعا رسیدگی می کنند مطمئن باشید.آدرس سایت http://www.insf.org/Index.php هست.
در صورتی که اطلاعات بیشتری خواستید تا اونجایی که در توانم هست کمکتون می کنم.
برای طرح آسفالت هم طرح تون خوبه شما برای اینکه سریع به راه حل برسید و با سازمان های مربوطه ارتباط بر قرار کنید حتما به سایتی که گفتم سر بزنید .انشا الله موفق میشن و در ضمن من هم براتون آرزوی موفقیت در همه عرصه های زندگی تون دارم.
سلام به بچه های نخبه ی ایرانی امید وارم که حالتون خوب باشه
اول از همه از ایده های خوبتون تشکر میکنم ودوم هم طرحم و میگم که یه مشاور گفته اگه توی خوارزمی برای آموزشی ها مقام نیاره جاش توی پارک علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
((ساخت نمونه ای از فضا و سیاراتش با استفاده از علم شیمی و فیزیک ))
امیدوارم که طرح های همه ی بچه ها عملی بشه طرح منم همین طور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نابغه
سلام به بچه های نخبه ی ایرانی امید وارم که حالتون خوب باشه
اول از همه از ایده های خوبتون تشکر میکنم ودوم هم طرحم و میگم که یه مشاور گفته اگه توی خوارزمی برای آموزشی ها مقام نیاره جاش توی پارک علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
((ساخت نمونه ای از فضا و سیاراتش با استفاده از علم شیمی و فیزیک ))
امیدوارم که طرح های همه ی بچه ها عملی بشه طرح منم همین طور
سلام
همانطور که می دانید در جشنواره خوارزمی به ایده جایزه نمی دن بلکه اگر شما ایده تان را پیاده و ساخته باشین در مبحث جشنواره ارائه می شود .ما هم هدف مون کمک به پیاده سازی ایده های شماست و این هم بدانید بیشتر این ایده ها حتما در صورت ساخت به مقام می رسند.
در ضمن در مورد طرح تون توضیح بیشتری بدین اگر دوست دارین.
دوست عزیزم جناب majhol از رسیدگی ما تشکر میکنم و حتمان سر میزنم منم با توجه به اطلاعاتم اینجا سر میزنم و به بچه ها کمک میکنم که ایدهاشون پرورش پیدا کنه . بازم ممنونم
خواهش می کنم وظیفه هست و هر کمکی چه شما و چه سایرین بخوان تا اونجایی که می تونم کمک می کنم در ضمن منتظرم کمک شما هم هستیم.
سلام
آیا تا به حال دید که بعضی از افراد در شب و قتی می خوان بخوابن یک لیوان آب بالای سرشون می زارن که در شب موقع بیدار شدن آن را بنوشند . یا بعضی از مواقع در خواب دستشون به لیوان می خوره و آب می ریزه . یا در مهد کودک ها ، بیمارستان ها و مراکز درمانی بی اختیار دست اونا به لیوان آب و مواد نوشیدنی می خوره و می ریزه.با این تصاویر شاید آشنا باشید. راه حلی تا حالا به ذهنتون رسیده .
من یک ایده در این زمینه دارم و به طور کلی هر نوع نوشیدنی در لیوان باشه در حالت واژگونی و افتاده یا حتی اون را برعکس بگیرم مواد نوشیدنی داخل آن خارج نمیشه و فقط زمانی که آن در در دهان گذاشته و شروع به نوشیدن آن نوع مایع می کنیم را باز میشه و آب یا هر نوع نوشیدنی از آن خارج میشه.این ایده برای کودکان ، سالمندان ، مراکز درمانی و آموزشی از قبیل مهد کودک ها ، افرادی که توانایی جسمانی کمی دارند و خیلی از موارد دیگه کاربرد داره.نظرتون در این مورد چیه؟
[سلام
همانطور که می دانید در جشنواره خوارزمی به ایده جایزه نمی دن بلکه اگر شما ایده تان را پیاده و ساخته باشین در مبحث جشنواره ارائه می شود .ما هم هدف مون کمک به پیاده سازی ایده های شماست و این هم بدانید بیشتر این ایده ها حتما در صورت ساخت به مقام می رسند.
در ضمن در مورد طرح تون توضیح بیشتری بدین اگر دوست دارین.[/QUOTE]
سلام خسته نباشید در رابطه با طرحم من به شخصه تمام قوانین و موارد جشنواره رو خوندم بازم از یادآوریتون مچکرم و امیدوارم با کمکهای شما بتونم طرح به بهترین نحو پیاده کنم بازم از توجه خوبتون به نوشته هام تشکر میکنم{happy}
سلام جناب مجهول .به نظر من ایدهتون جالبه و چیزی که مهمه اینکه یک طرح توجیه اقتصادی واقعان بالایی داشته باشه .مخصوصا تو مملکت ما که سرمایه گذاری رو جایی انجام میدن که ریسک بالایی نداشته باشه .البته با مطالعه که کردم دیدم که ایده های خیلی ساده و یه ظاهر خیلی سطحی تونسته صاحب ایده رو هم خیلی معروف کنه .که اگه بتونم یه تا÷یکی میزنم و سرگذشت اختراعات رو تون اون تاپیک میذارم