پاسخ : آیا خواستگاری زن از مرد نادرست است ؟؟؟؟؟؟
به نظر من اصلا اشکالی نداره چون این که قانون نیستش که پسر ها همیشه قدم اول رو بر دارن البته پسر ها همیشه زود تر عجله می کنن
بله حتما چرا نه
چه بسا رابطه هایی که به خاطر اینکه طرفین از طرف مقابل مطمعن نیستن , تشکیل نمیشه
مثال میزنم
مثلا شما به یه نفر علاقه مند هستید ولی نمیدونید اون هم به شما علاقه داره یا نه و به همین خاطر پا پیش نمیزارید در صورتی که طرف مقابلتون هم خیلی به شما علاقه منده و به خاطر این که فک میکنه شما بهش حسی ندارید پا پیش نمیزاره
متاصفانهپا پیش نزاشتن خانمها باعث میشه شخص مقابل به یقین برسه که زن مورد نظرش حسی بهش نداره و منصرف شه
پس اگه از کسی خوشتون میاد حتما به راهش ابرازش کنید شاید طرف مقابلتون هم منتظر یه جرقهست
سلام
نه اینطور نیست کسی بهم علاقمند بود خیلی هم تلاش کرد نظر من رو جلب کنه و وقتی به هدفش رسید با این که سعی کردم متانتم رو حفظ کنم با تمام وجود تحقیرم کرد،ازم رو برگردوند،راهش رو کج کرد، منو مضحکه دوستاش کرد...
دلم رو شکست
از اون روز دیگه نتونستم کسی رو جاش بنشونم...
حتی به زور!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin_gera
بله حتما چرا نه
چه بسا رابطه هایی که به خاطر اینکه طرفین از طرف مقابل مطمعن نیستن , تشکیل نمیشه
مثال میزنم
مثلا شما به یه نفر علاقه مند هستید ولی نمیدونید اون هم به شما علاقه داره یا نه و به همین خاطر پا پیش نمیزارید در صورتی که طرف مقابلتون هم خیلی به شما علاقه منده و به خاطر این که فک میکنه شما بهش حسی ندارید پا پیش نمیزاره
متاصفانهپا پیش نزاشتن خانمها باعث میشه شخص مقابل به یقین برسه که زن مورد نظرش حسی بهش نداره و منصرف شه
پس اگه از کسی خوشتون میاد حتما به راهش ابرازش کنید شاید طرف مقابلتون هم منتظر یه جرقهست
دخترا من قصد ازدواج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم[sootzadan]
مشکلی نداره ولی اغلب چنین ازدواجهایی با شکست رو برو میشه البته استثنا هم وجود داره.
در شهرهای پر جمعیت این مساله جا افتاده ولی در شهرهای کوچیک حتی خود پسرا هم نمیتونن خودشون خواستگاری کنن و خواهر یا بزرگتری رو برای خواستگاری میفرستن.
سلااااااااااااااام.
آره اتفاقا خیلی خوبه دخترا از پسرا خواستگاری کنن. چند وقت پیش یه دختره بهم پیشنهاد ازدواج داد که من گفتم نمیتونم خدمت سربازی دارم[gerye][tafakor]. حال اونم گفت که 20 ماه دیگه دوباره میام و منتظرت میمونم[sootzadan]. منم گفتم باشه.[khejalat]
خیلی رو میخواد بری به یه پسر بگی بامن ازدواج میکنی بعد اونم شرایطشو برات بگه بیشتر زور تا رو داشتن[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
خیلی رو میخواد بری به یه پسر بگی بامن ازدواج میکنی بعد اونم شرایطشو برات بگه بیشتر زور تا رو داشتن[negaran]
سلام گلبرگ خانوم صورتی خوبی؟
رو نمیخواد که !!!!!!!! مگه این همه پسرا از دخترا خواستگاری میکنن اتفاقی افتاده؟!!!!
خب اصلا خواستگاری نکنید مگه زور بالا سرتونه . اصلا بمونید تا ماماناتون ترشی بندازنتون.[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محمد 1990
سلام گلبرگ خانوم صورتی خوبی؟
رو نمیخواد که !!!!!!!! مگه این همه پسرا از دخترا خواستگاری میکنن اتفاقی افتاده؟!!!!
خب اصلا خواستگاری نکنید مگه زور بالا سرتونه . اصلا بمونید تا ماماناتون ترشی بندازنتون.[khande]
نه اینجوری نگو من دوس ندارم بترشم [negaran] من شوتک میخوام [nishkhand]
اما اونقدم بیچاره نشدم که دنبال پسربرم خواستگاری [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
نه اینجوری نگو من دوس ندارم بترشم [negaran] من شوتک میخوام [nishkhand]
اما اونقدم بیچاره نشدم که دنبال پسربرم خواستگاری [khande]
ن عزیز خدا نکنه که بترشی. ایشالا یه شوهر خوب و باکلاس گیرت بیاد.
یعنی پسرا بیچارن که میرن خواستگاری دخترا؟!!!!!
ما پسرا که میاییم خواستگاری شما دخترا ،شماها انقدر هول میشید که چایی ریختن یادتون میره و آوردنی میریزید رو دوماد.