سلام
خیلی شرمنده
ولی اگر ایمان من نوعی کامل باشه اونوقت کل لباسهای شما باید حذف بشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
من نگفتم هیچکس نیست که به زور حجاب سر مردم کنه
اصلا نمیشه
برخورد که نه ولی دیدم رفتارشونو
کسی فیس تو فیس نشده چرا جو میدین؟؟!!!
من کور نبودم اگه یادتون باشه - گشت ارشادیا بیشترشون خانوم هستن خودشون -- از شکل کلمات سو استفاده نکنین -بحث چیز دیگه ایه
دین ما گفته امر به معروف و نهی از منکر - که با شرایطی قابل اجراست اگر مطالعه کنید در این باره میفهمید گرچه من خودم اطلاعاتم کامل نیست اصلا
حقیقت رو میبینیم
شما داری از کلمات سواستفاده میکنی
نگفتم کسی که بی حجابه هیچی از قران و اعتقاد و... نمیفهمه اصلا بحث فهمیدن و نفهمیدن نیست
من بحثم سر این بود که کار درست چیه - کار غلط چیه
هرکی حق داره انتخاب کنه چیکار کنه - حتی من - حتی شما - و....
ولی قبول کنید کسی که حجاب داره خیلی بیشتر از کسی که حجاب نداره اعتقاد داره -
در رابطه با خود شما هم اصلا چیزی یادم نمیاد از شما
ولی بی حجابی خودش جلب توجه محسوب میشه تو اینهمه ادم با حجاب!!
و توی ایران که اسلامیه
ایندفه لطفا منطقی جواب بدین - نه بر پایه ی احساس و برخورد خودتون
به به
به به به قسمتی که هایلایت کردم
احیانا خدا جز دختر پیزای زیبای دیگه ای خلق نکرده مسلمون متحجر؟
شما یا افراط کارین یا تفریط
حد وسطی وجود نداره
آهان احیانا فکر میکنی من مورد آزار اذیت کلامی(حداقلش) نیستم؟بذار بگم شده از پیاده رو رد شم و کنار من هم دختری به دید عرف بی حجاب و پسری که اونجا بوده با گذشتن من چنان افاظ
وقیحانه ای رو زیر لب گفته که ... نه خیر آقا اینجوریام که فکر میکنی نیست
ببینم پدری که فقط دختر داره و اونو پرورش میده و در رشته مهندسی هزینه های سنگین تحصیلش رو میده وقت پیری جز این دختر کی باید دستشو بگیره؟وقتی میگن اینجا خانم نه اونجا نه بالا نه پایین نه/پس زنا با رخت شستن نون شب در بیارن تا حدی که فقط بتونن زنده بمونن یا برن با ناز و عشوه تو بوتیک لباس بفروشن؟بازم بگم؟
منطق خودتو به من تحمیل نکن
-----------------------------------------------
عذر میخوام احیانا من گفتم چشم بند ببندند راه برن تا من بدلباس باشم؟یا به درودیوار نگاه کنن؟
دیدم با یکی حرف میزنم داره جواب منو میده به پسره کناریم نگاه میکنه/گفتم جناب اگر با من صحبت میفرمایید خب چرا به ایشون نگاه میکنید مگه من مخاطبت نیستم/حالا همین آدم وقتی من حواسم نیست تو راهرویی جایی میبینه نگا میکنه تا متوجه نگاش میشم چشاشو برمیداره
-------------------------------------------------
گناه کردن فقط به نگاه کردن به یه خانوم نیست دروغ و غیبت و ریا و مال مردم خوردن و خیلی چیزاس
ضمنا چرا نمیشه همه خوب باشند؟چرا همچین چیزی باید محال باشه و به خودمون حق بدیم که باید گناه کنیم چون نمیشه همه معصوم باشن؟
شعار الکی نده لطفا اره اصلا دخترا تو بهترین موقعیت کاری اونوقت رگ غیرت شمام قلنبه نمیشه که من؟ من زیر دست زن/محالههههههههههههههههههههه ههه
ببین من نمیگم مردا کور شن و زنا بی لباس قضیه روشنه
اصلا اون آیه ای هم که نازل شده به پیامبر گفته شد به قوم مشخصی بگه که روسری هاشون به گردن و ...
ضمنا این هم دلیل علمی داره برای حفظ امنیت زنان عرب بخاطر روحیات خشن و نامتعارف مردای عرب بخاطر شیوه زندگیشون بوده
به حرفام خوب دقت کن و درست جواب بده
و علیکم السلام
دشمن شما شرمنده آقا نفرمایید
اولا ایمان شمای نوعی کامل باشه من یکی به شما قول میدم اون اتفاقی که تو ذهنته نیفته
ضمنا گفتم صورتم/خب؟
صورت جزئی از سر تو ایمانت کامل میشه سر ما هم یه نفسی میکشه
برای فهمیدن بیشتر حرفا یه نگاه به معرفی من تو صفحم بنداز
- - - به روز رسانی شده - - -
http://www.njavan.com/forum/images/E...quote_icon.png نوشته اصلی توسط m.g.s.t.r http://www.njavan.com/forum/images/E...wpost-left.png
سلام
خیلی شرمنده
ولی اگر ایمان من نوعی کامل باشه اونوقت کل لباسهای شما باید حذف بشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
و علیکم السلام
اولا ایمان شمای نوعی کامل باشه من یکی به شما قول میدم اون اتفاقی که تو ذهنته نیفته
ضمنا گفتم صورتم/خب؟
http://www.njavan.com/forum/images/E...quote_icon.png نوشته اصلی توسط m.g.s.t.r http://www.njavan.com/forum/images/E...wpost-left.png
سلام
خیلی شرمنده
و علیکم السلام
ضمنا گفتم صورتم/خب؟
من اصولاً جو نمیدم ! از این کار هم متنفرم .
حوصله پیاز داغ اصافه کردن هم ندارم . عین حقیقت رو بیان کردم .
تمام این نوشته ها چیزهاییه که با چشمان خودم نظاره گر بودم
خب اگه دیده بودین پشت اون 2 الی 3 تا زن 2 نفر مرد رو هم میدیدین ! پس خوب نظاره گر نبودین
من بین حجاب دار و بی حجاب فرقی نذاشتم برادر من ! من گفتم مهم طرز برخورد یک ادمه که موجب جلب توجه میشه
اگه نوشته هام رو خونده بودی میفهمیدی !!!!!!!!!!!!!
ولی شما دقیقاً داری فرق میذاری .
خوبه که از من چیزی یادتون نمیاد ! همون بهتر که یادتون نیاد
ببخشید میشه بگید من کدوم واقعیت رو تحریف کردم .
من فقط خودم رو به کوچه علی چپ نزدم و حقایق رو بیان کردم
200 بار گفتم برای 201 بار برای احترام به شما میگم
من بین بی حجاب و حجاب دار فرقی نذاشتم
مهم طرز برخورد طرف مقابله که باعث جلب توجه میشه حالا چه حجاب دار چه بی حجاب
سلام خدمت دوستان عزیز
من موندم چرا الکی دارین داغ میکنیم برای هم یک موضوع سایده هست و یک بحث ساده نیازی نیست اینجور از خجالت هم در بیاین انگار که جنگ جهانی شده و طرف مقابل دشمن.
بحث اینه حجاب باید باشه یا نه که نظر دین ما اینه که باید باشه طبق تعریف حدودی که شده حالا اینکه بهم بگیم زور گو این چیزا درست نیست
حجاب برای زن چون بیشتر تاکید شده دلیلش ظرافتی هست که زن داره و باعث تحریک بقیه میشه و آزار خودش.الان باز یکسری ها میگن ها این یعنی مردها سست عنصر هستن این درست نیست مرد خاصیتن به سمت زنهای قشنگ جذب میشه این طبیعی هست ولی توی قران هم اومده باید مردها هم حجاب داشته باشند حجاب دیدن و لباس پوشیدن و جلوی خودشون رو بگیرن .هر مردی هم بگه خانوم قشنگی رو ببینه روش اثر نمیزاره دروغ محض گفته.ولی خب باید به نامحرم نگاه نکنه و زن هم نباید خودش رو به نمایش بزاره حالا چه موش بیرون باش و چه جاهای دیگه بدنش و اینم اصلا این نیست که زن رو زندانی کردن.بحث گشت ارشاد شد ببینید به قول دوستمون یکسری از گشت ارشادها هستن که خود بنده میخوام جفت پا برم توی دهنشون چون فاسد هستن و در ظاهر ریش و تسبیح و امر به معروف کثافت کاری میکنن ما در مورد ادم کثافت صحبتی نداریم چون وضعش معلوم هست همونجور که خانومهایی هستن که ای صفت رو دارن.بحث ما سر ادم سالم و نرمال هست که باید هر دو طرف حجابشون رو چه دیداری و چه شنیداری و چه ظاهری حفظ کنند تا جامعه ارامش داشته باشه.یک جا یک مطلبی میخوندم نوشته بود توی جامعه ای که زنهاش حجاب ندارن کنترل مردان از دست خارج هست و واقعا هم راست گفت نتیجه اش هم میشه این همه جنایت و کثافتکاری و دزدیدن همسر مردم.اگر آقا و یا خانمی با ظاهرش چه به صورت عمد و چه غیر عمد عشوه نیاد خیلی از زندگی ها از هم نمیپاشه.حجاب اول و اخر برای اسایش بشریت هست وگرنه خدا نه به این حجاب نیاز داره نه سودی میبره حجاب مثل دستور نگهداری یک کالا هست حالا انجام داد کسی دستگاه سالم میمونه و بدون درد سر کار میکنه انجام نداد شاید دستگاه کار کنه ولی کم کم بازی در میاره و یهو چنان نابود بشه و خسارت وارد کنه که دیگه درست بشو نیست.
پس خواهشا خانمها و اقایون همدیگه رو به نفهمیدن و زورگویی متهم نکنن این موضوع بسیار ساده هست و هر گونه جبهه گیری در مقابل حجاب و خوب بودنش اشتباه هست چون دودش صد در صد توی چشم خود ما میره نه کسی دیگه