پاسخ : سوال؟؟دلیل تغییر رنگ!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
سلام بر شیمیستای عزیز و گرامی
اونایی که حداقل ازمایشگاه شیمی عمومی را پاس کردن یادشون هست تغییر رنگ محلول ها؟
وقتی دو ماده مایع با هم مخلوط میشود تغییر رنگ ایجاد می شود.مثل تیتر کردن با سود.
خب سوال من اینه این رنگ(تغییر رنگ) از کجا می آید.(چه مکانیسمی با عث ایجاد رنگ می شود؟مکانیسم نمی خوام همون دلیل بیارید کافیه!!!یه سوال در حد دبیرستانه!!!!!!)در حالی که مواد اولیه بدون رنگ هستن.
خیلیا پیام میدن میگن به تشکیل پیوند مربوط است اره ولی من میگم رنگه از کجا میاد.در تشکیل پیوند چه نیرویی باعث تولید رنگ میشه؟
شما یه مشت خاکو بردارید پرتاب کنید به دوستتون (مثلا به شوخی)، آیا جای بدن رفیقتون که خاک بش برخورد کرده، درد میکنه؟ خب نه
بعد یه مشت آب بردارید پرتاب کنید به طرف رفیقتون، آیا بازم جایی از بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب نه
حالا یه مشت خاکو با یه مشت آب مخلوط کنید، بعد پرتاب کنید بهش، آیا بازم دوستتون احساس درد میکنه؟ خب نه
حالا اگر اون مخلوط آب و خاک (گل) را بذارید خشک و سفت شه و بعد پرتاب کنید به طرف دوستتون، آیا جای برخورد اون تو بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب مسلما بله
خب این درد از کجا میاد؟ مواد اولیه که این دردو ایجاد نکردن!!!!!! نمیخام مکانیسم اعصاب بدنو توضیح بدید، در حد دبیرستان یا حتی راهنمایی بفرمایید این درد از کجا میاد؟
اگر شما جواب سوال منو بدید، منم جواب سوال شما رو خواهم داد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
سلام
دوستان لطف کردند و جوتاب دادند و من نتونستام بخونم
شاید چیزی که مینویسم تکراری هست
تغییر رنگ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
دوستان لطف کردند و جوتاب دادند و من نتونستام بخونم
شاید چیزی که مینویسم تکراری هست
تغییر رنگ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون
سلام
اقا محسن ممنون از نظر خوبتون.جواب شما هم عین جواب بعضی از دوستان درست است اما اونی که من می خوام بنویسین نیست.
از نوشتن حرفهای تکراری بدم میاد ولی قبلآ گفتم برا برانگیخته شدن نیاز به انرژی است.وگفتم که بحث من سر اینه که در ایجاد رنگ دریافت انرژی دخیل است.
راستی در مورد این دستگاه و دستگاهای دیگر اطلاعات کافی دارم.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
شما یه مشت خاکو بردارید پرتاب کنید به دوستتون (مثلا به شوخی)، آیا جای بدن رفیقتون که خاک بش برخورد کرده، درد میکنه؟ خب نه
بعد یه مشت آب بردارید پرتاب کنید به طرف رفیقتون، آیا بازم جایی از بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب نه
حالا یه مشت خاکو با یه مشت آب مخلوط کنید، بعد پرتاب کنید بهش، آیا بازم دوستتون احساس درد میکنه؟ خب نه
حالا اگر اون مخلوط آب و خاک (گل) را بذارید خشک و سفت شه و بعد پرتاب کنید به طرف دوستتون، آیا جای برخورد اون تو بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب مسلما بله
خب این درد از کجا میاد؟ مواد اولیه که این دردو ایجاد نکردن!!!!!! نمیخام مکانیسم اعصاب بدنو توضیح بدید، در حد دبیرستان یا حتی راهنمایی بفرمایید این درد از کجا میاد؟
اگر شما جواب سوال منو بدید، منم جواب سوال شما رو خواهم داد .
دوست عزیز شما یه جا با من مشکل پیدا کردید اومدید اینجا تا.............اگه جواب داری بفرما نداری دیگه نیا اینجا
من از دوستان عذر خواهی می کنم و ازشون می خوام به این بحث هیچ گونه جوابی ندن.شماهم اگه سوالی دارید برید یه جا دیگه سوالو مطرح کنید تا به یه نتیجه ای برسید.
نترسید منم از شما انتظار هیچ گونه جوابی رو ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
تغیر رنگ فقط در ترکیب دو ماده پدیدار نمیشه ؛ بعضی مواد با تغییر فشار و دما ، تغییر رنگ میدن.مثل کربن ، درفشار معمولی سیاه و در فشار و دمای خیلی بالا بیرنگ میشه.نمونه دیگه سدیم که در دما و فشار معمول به رنگ نقره ای هست؛ ولی در فشار ۱/۵ بار سیاه رنگ، در فشار ۱/۹ بار به یک ماده قرمز شفاف تبدیل میشه و پیش بینی میشه برای تبدیل شدن به ماده ای کاملا شفاف به فشار ۳ بار نیاز داره . دلیل این امر آرایش مولکولی مواد هست. تغییر آرایش مولکولی نحوه انعکاس نور از مواد رو تغییر میده . به زبان ساده تر ماده ای که در حالت معمول تمام طیف نور رو از خودش عبور میده و شفاف بنظر میاد؛ با تغییر ساختار ملکولیش بخشی از طیف نور رو جذب و بخش دیگر و منعکس میکنه ؛ که این باعث تغییر رنگش میشه.
تمام نوشته های شما درست اما برگردید و دوباره سوال منو بخونید.
و به اصل سوال جواب بدید.
در این محلول ها نوکلئون ها به فوتون تبدیل میشن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
در این محلول ها نوکلئون ها به فوتون تبدیل میشن؟
محلول چیز خاصی نیست.مثالم زدم مثل تیتر کردن با سود(NaOH)
نه این تبدیلات اتفاق نمی افته.خیلی رفتین جلو بر گردید عقب به جواب می رسید.
تا اینجا این مطالب مرتبط عنوان شده:
در طی محلول سازی پیوند هاشکسته می شود ویک سری پیوند های جدید تشکیل می شود.
این عمل با در یافت انرژی صورت می گیرد.این انرژی باعث می شود رنگهایی از طیف نور جذب ورنگی از ان پخش شود.
تا اینجا درسته؟
نیروی بین ملکولی ک وجود داره [khabalood]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
تا اینجا این مطالب مرتبط عنوان شده:
در طی محلول سازی پیوند هاشکسته می شود ویک سری پیوند های جدید تشکیل می شود.
این عمل با در یافت انرژی صورت می گیرد.این انرژی باعث می شود رنگهایی از طیف نور جذب ورنگی از ان پخش شود.
تا اینجا درسته؟
تا اینجا کاملآ درسته.
حالا .
سوال اینه که این نیرو اسمش چیه؟
یا بازم چیزی مونده؟