دلم صدبار مي گويد كه چشم از فتنه برهم نه [cheshmak]
دگر ره ديده مي افتد بر آن بالاي فتانم
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم صدبار مي گويد كه چشم از فتنه برهم نه [cheshmak]
دگر ره ديده مي افتد بر آن بالاي فتانم
به نظر من خوشکلی خوشبختی نمیاره ........در بیشتر جاها مشکلاتی هم به وجود میاره .هرکسی این عقیده داره که ملاک خوشکلی هست هم کوتاه بین و بدسلیقه هست واسه اینکه از بین این همه خصوصیت فقط یکی رو به عنوان مهمترین ملاک انتخاب میکنه این بدترین انتخاب هست که امیدوارم کسی اینجوری نباشه...
انسان ها فطرتا زیبا طلب هستند و همواره به دنبال زیبایی و کمال از جهات و در ابعاد مختلف می گردند .اما باید توجه نمود که زیبایی ،امری است نسبی نه مطلق ... ممکنه شخصی یا چیزی از نگاه فردی ،زیبا جلوه کنه اما از دید فرد دیگر ،کاملا معمولی محسوب بشه ... گر چه همان زیبایی ظاهر هم در صورت تکرر رویت ، عادی میشه و سایر فضایل اخلاقی چهره نمود تر و عینی تری به خودش می گیره . اما با همه ی این صحبت ها چهره فرد مقابل باید به دل طرف بشینه تا بتونه عمری رو در کنارش سپری کنه ...
"با زنان به خاطر زیبایی آنها ازدواج نکنید که چه بسا زیبایی آنها خوارشان سازد و با آنها به جهت ثروت شان ازدواج نکنید که چه بسا ثروت آنها سبب طغیان آنها می شود .
با زنان به خاطر دین و ایمان آنها ازدواج کنید ."
پیامبر اکرم"صلی الله علیه و آله"
کنزالعمال ، ح 44537
سلام دوستان.
به نظر من زیبایی میتونه مهم باشه البته در کنار اخلاق خوب . به نظر من چیزی که از زیبایی مهم تره شخصیته . اینکه دو نفر شخصیتشون به هم بخوره از زیبایی ظاهری مهم تره.
در ضمن زیبایی چهره میتونه بر اثر حوادث از بین بره. کسایی که به زیبایی بیش از حد توجه میکنن آدمای سطحی نگر و ساده ای هستند .
به امید اینکه همه ی مجردها با منطق همسر آیندشونو انتخاب کنن.
زیبایی صورت به همراه زیبایی سیرت ملاک اصلی باشد بدون زیبایی صورت داشتن زیباب سیرتت قابل قبول ولی بی زیبایی سیرت زیبای صور هیچ ارزشی ندارد
به نظر من ظاهر آدمها مهمه نه زیبایی ،یعنی دو تا انسان وقتی که می خوان باهم ازدواج کنند باید از ظاهر هم خوششون بیاد نه اینکه طرف حتما باید زیبا باشه یعنی تقریباً باید به هم بیان.
سلام به نظر من این شاخص نمیتونه شاخص اول و حیاتی برای انتخاب همسر باشه البته جزو شاخصهای اصلی میتواند باشد
از آنجائی که انسان همیشه رو به کمال هست و انتخاب زیبائی ها و گزینش این زیبائی ها هم در حال رشد و افزایش نیاز روحی و جسمی میباشد در نتیجه میتوان گفت که اگر تنها زیبائی ملاک انتخاب باشد به احتمال زیاد این گونه افراد با دیدن زیبائی ها دیگر و بهتر انتخاب خود را عوض کند و به سمت انتخاب دیگر برود.
به نظر بنده زیبائی برای انتخاب خوب میباشد ولی نباید ملاک اصلی باشد زیرا مشخص نمودن این مسئله که این انتخاب از روی هوا و هوس باشد یا از روی فکر کمی دشوار است که احتمال این موضوع برای نوع اول بسیار زیاد خواهد بود
با تشکر : محسنی
[tashvigh]
من با نظر آقا جمال کاملا موافقم ، زیبایی می تونه ملاک باشه ولی اصلی ترین ملاک نیست
به نظر من زیبایی سیرت بهتر از زیبایی صورت هست
خب چهره زیبا هم بی تاثیر نیست..
ما آدما در این اولین برخوردمون باهم..اولین چیزایی که در طرف مقابلمون میبینیم چهرهشه..یا آرامشی ک توی چهره طرفه ..صحبت کردن اونه..آرامشی که توی رفتارش هست..
در برخورد اول ما این موارد رو میبینیم وجذبش میشیم نه اصالتو دیانتشو...برای شناخت درست زمان لازمه