مراسم وليمه حاج علي دايي که به تازگي حاجي شده است در مراسمي باشکوه برگزار شد!
پاسخ : مراسم وليمه حاج علي دايي که به تازگي حاجي شده است در مراسمي باشکوه برگزار شد!
پاسخ : مراسم وليمه حاج علي دايي که به تازگي حاجي شده است در مراسمي باشکوه برگزار شد!
واقعا از پستت ممنونم.برام یه علامت سوال بزرگ بود که عادل نباشه!
می شه لطف کنی از محاصبه هاتون از این مراسم توی سایت هم بذارین.{thumbs up}{thumbs up}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmz
واقعا از پستت ممنونم.برام یه علامت سوال بزرگ بود که عادل نباشه!
می شه لطف کنی از محاصبه هاتون از این مراسم توی سایت هم بذارین.{thumbs up}{thumbs up}
به دلیل فیلترینگ و این که علی دایی یه آدم دردسر سازه جدیدا هیچ خبر گذاری نمیتونه بدون اجازه از اشخاص مصاحبه ها رو روی سایت بزاره در کوچکترین زمان ممکن اگر موردی نداشت حتما این مجوز رو میگیرم و براتون میزارم .
آقاي دايموندز شما با علي دايي عكس نگرفتين ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
آقاي دايموندز شما با علي دايي عكس نگرفتين ؟
نه من با ایشون اصلا عکس ندارم به دلایلی که از لحاظ اخلاقی بنده زیاد اخلاق ایشون رو تایید نمیکنم هرکز باهاش مصاحبه و یا عکس نمی اندازم اینجا هم قرار نبود من گزارش تهیه کنم ولی به علت اینکه تیم فنی ما به مشکل خورده بود اومدن دنبال من .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diamonds55
نه من با ایشون اصلا عکس ندارم به دلایلی که از لحاظ اخلاقی بنده زیاد اخلاق ایشون رو تایید نمیکنم هرکز باهاش مصاحبه و یا عکس نمی اندازم اینجا هم قرار نبود من گزارش تهیه کنم ولی به علت اینکه تیم فنی ما به مشکل خورده بود اومدن دنبال من .
توفيق اجباري نصيب تون شده بود {big green}{big green}{big green}