قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
با عرض سلام و دعای خیر
با توجه به اینکه هر ساله در نمایشگاه کتاب تهران قرار شده قرار ملاقاتی جهت بررسی برخی مسائل سایت و ایجاد ارتباطی قوی تر بین مدیران و کاربران گذاشته بشه از تمامی علاقه مندان به شرکت در این قرار ملاقات عمومی دعوت می شود ...@};-
جمعه 23 اردیبهشت ماه 1390
ساعت 2 الی 5 عصر
تصاویر دقیق از محل ملاقات عمومی ....
تمامی عزیزان می توانند در این بخش جهت شرکت در این قرار ملاقات که سعی خواهیم کرد پر بار باشه اعلام آمادگی کنند.
سربلند و پیروز باشید.
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
سلام
منم جمعه ميتونم بيام فقط اشتباها تو نظر سنجي 5شنبه زدم [nadidan]
راي من به جمعه 23 اردیبهشت ماه 1390
سلام به همه
دوستان عزیز پس امتحان ارشد چی؟
24 اردیبهشت هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e.einitabar
سلام به همه
دوستان عزیز پس امتحان ارشد چی؟
24 اردیبهشت هستش
مطمن باشيد يك روز اثري در قبولي يا رد شدن نداره....من تجربه كردم در جريانم..
اميدوارم موفق باشيد[tashvigh]
قبول بشي شيريني بدي به همه ي سايت[cheshmak]
آخه دوست عزیز من که تهران نیستم
کی بیام کی برگردم
یا واسه اونایی که تهران نیستن
[nishkhand]من هم احتمال 99% میام![nishkhand]
[sootzadan]اگه من نیام که ملاقات تشکیل نمیشه[sootzadan]
من هن 5 شنبه تهران نیستن
جمعه لطفا
سلام
چون شنبه 17اردیبهش تعطیله
پنج شنبه و جمعه هم دانشگاهها تعطیلند اگه تو این تاریخها بود بهتر میشد