متن ادبی و دوستانهعید است ولی بدون او غم داریم / عاشق شده ایم و عشق را کم داریمای کاش که این عید ظهورش برسد / اینگونه هزار عید با هم داریماللهم عجل لولیک الفرجسال نو مبارک
( رضا کرمی ) [golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
متن ادبی و دوستانهعید است ولی بدون او غم داریم / عاشق شده ایم و عشق را کم داریمای کاش که این عید ظهورش برسد / اینگونه هزار عید با هم داریماللهم عجل لولیک الفرجسال نو مبارک
( رضا کرمی ) [golrooz]
متن عشقولانه و فانتزیاگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروزهر سال این فکر را به یادمان می آورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند . . .
متن ادارییا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهاریا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحالحلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشدرابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویترا ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم
متن ادبیسال نو می شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زندو پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره…من…تو…ما…کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟…پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟…زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد وچون همیشه امیدوار وسال نومبارک…
متن زیبا ودوستانهیادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشندیادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشندیادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرمکه من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهدیادم باشد که خودم با خودم مهربان باشمچرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باش
عمری با حسرت و انده زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران بایداوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم . . .
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفیدرنگهایی را که بایسته است بر آنها بزنروزهایت رنگارنگسال ۱۳۸۹ مبارک . . .
متن زیبا و دوستانهدرشکفتن جشن نوروز برایت در همه ی سال سر سبزی جاودان وشادیاندیشه ای پویا و آزادی و برخورداری از همه نعمتهای خدادادی آرزومندم . . .
متن زیبا و دوستانهجشن است که نوروز به پا خاسته است.شادی و سعادت جهان ان تو باد.از هر دو جهان فقط تو را می خواهم .
متن دوستانه و زیبانوروز پاسداشت عشقهای کوچکی است که زنده مانده اند و روز تعظیم در برابر عشق هایبزرگی که عظمت را کوچک می دانند.پس به تو در نوروز سلام می کنم که بزرگترین عشق این کوچکی . . .