شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
به نام مهربان زیبا
ضمن عرض سلام خدمت همه شما دوستان و نخبگان عزیز
یکی از مهمترین دغدغه های زندگی ما آدما از همون اول ازدواج بوده و هنوز هم هست ، شاید ریشه خیلی از نا بسامانی های زندگی اجتماعی ما از اشتباهات و نبود شناخت کافی قبل از ازدواج باشه ، سوء تفاهمات ، اختلافات و ... همه به خاطر اشتباه در انتخاب زوج منسب بوجود میاد....
چند وقت پیش در این باره یکی از دوستان سوالی ازم پرسیدن که بهش فکر نکرده بودم ، خوب که فکر کردم متوجه شدم که ما تا قبل از اینکه موقعیتش پیش نیومده بهش فکر نمی کنیم ، در حالی که به خاطر اهمیتش هم که شده باید آمادگی کاملی برای اون موقعیت داشته باشیم ، این سوال تقریبا این بود:
البته برای اینکه بتونیم به شناخت کافی برای همسر مناسبمون برسیم احتیاج به زمان زیادی داریم ، اما فرض کنید که در حال حاضر توی خواستگاری هستید و نیم ساعت وقت دارید تا طرف مقابلتونو با سوالایی که میپرسید بشناسید (هر چند زمان کمیه) ...
این سوالا از نظر شما چی باشن بهتره؟
خیلی لطف می کنید اگه برای هر دو طرف یعنی آقا داماد و عروس خانوم سوالای جداگانه طرح کنید ، و اگه لازم دونستید دلیل اینکه این سوالها رو انتخاب کردید رو هم مطرح کنید....
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]
شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .
سلام ...
خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی
حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bad Sector
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]
شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .
ممنونم توضیحاتتون خیلی دقیق و واضح بودن...[tashvigh][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .
بازم ممنون...[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سلام ...
خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی
حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.
تقریبا این سوالا شامل همه این موارد میشن ، بالاخره همه این موارد برای شناخت کسی که میخوایم یه عمر باهاش زندگی کنیم از اهمیت بالایی برخوردارن...
ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]