«در مسیر زاینده رود» قطعا روی قشر فوتبالیست تاثیر مثبت میگذارد
حجتالاسلام علیرضا علیپور گفت: جای خالی سریالهایی نظیر «در مسیر زاینده رود» احساس میشد و چنین آثاری تاثیر مستقیمی بر ورزشکاران میگذارد. قطعا این سریال روی قشر فوتبالیست تاثیر مثبت میگذارد و دراینباره شک نکنید. دبیر ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال درباره پرداختن مجموعه تلویزیونی «درمسیر زاینده رود» به مباحث اخلاقی ورزشکاران نظیر بازیکنان فوتبال گفت: ساخت چنین سریالهایی قطعا کار خوبی است. چون ورزشکاران جزء قشرهای الگوساز در جامعه و حلقههای تاثیرگذار به خصوص در رده سنی جامعه هدف یعنی جوانان و نوجوانان و حتی بزرگسالان هستند و به نظرم رفتار اجتماعی آنها دستمایه خوبی برای ساخت آثار نمایشی است.
وی ادامه داد: البته نکته مهمی که در این میان باید به آن توجه شود، این است که ساخت این آثار نمایشی نیاز به فکر دارد و باید نرمافزاری باشد و تصنعی نباشد.
دبیر ستاد منشور اخلاقی با بیان این که ساخت مجموعههایی نظیر «در مسیر زاینده رود» قطعا روی قشر فوتبالیست تأثیر میگذارد و در این باره شک نکنید، تصریح کرد: جای خالی چنین سریالهایی احساس میشد و بیشتر باید به این مسائل توجه شود. البته همان طور که گفتم باید واقعبینانه و نرم باشد و خیلی مصنوعی و تصنعی نباشد که غیرقابل باور به نظر برسد.
وی گفت: باید بسیار دقیق و جامع به این مسائل پرداخت تا نکتهای از قلم نیفتد و یا غیرواقعی به آن پرداخت نشود.
منبع : فارس
پاسخ : «در مسیر زاینده رود» قطعا روی قشر فوتبالیست تاثیر مثبت میگذارد
والا من چی بشه یه دقیقه بشینم پای تی وی ایران اما یه چند قسمتی از این سریال رو که دیدم واقعا خنده ام گرفت ! اولا از لهجه تصنعی بعضی از بازیگرانش و دوما این اهنگ سوزناکی که واسه این فوتبالیسته میزنن =)) بابا طرف ادم کشته چرا انقدر سوز و گداز دارش کردن اخه !!!؟؟؟
نقل قول:
البته همان طور که گفتم باید واقعبینانه و نرم باشد و خیلی مصنوعی و تصنعی نباشد که غیرقابل باور به نظر برسد.
تصنعی است دیگه !!