اگه یک کامیون داشتی پشتش چی می نوشتی؟؟
پاسخ : اگه یک کامیون داشتی پشتش چی می نوشتی؟؟
سلام بر شما.
البته من ترانزیت را می پسندم.
[cheshmak]
ولی در هر صورت هیچی نمی نوشتم.
sh_omomi74
چون :
جای نظم و نثر و جملات قصار که پشت کامیون و وانت نیسان و تریلی و ... نیست که...!
بعدشم حواس راننده پرت میشه و زبان دشمنم لال ، خدایی نکرده ، متن روی سنگ قبر خودش و یا سایرین می شود ...!
تازشم مغایر با قوانین راهنمایی و رانندگی هم هست....!
ببینم مگه حالا شما میخواین کامیون بخرین و یا کامیون دارین که این سوال را می پرسین ؟[tafakor]
راستش را بگویید ؟؟!!![labkhand]
ولی واقعا برخی از این متن ها جالب و تامل برانگیز هست و در کل یه واقعیتی وجود داره و آن واقعیت این هست
که در میان قشر محترم و زحمت کش راننده گان هم بی نهایت افرادی اهل مطالعه و با معلومات بالا و البته صاحب
مرام و معرفتی خاص به معانی عمیق زندگی ، وجود داره و این غالبا از نظر ها پنهان مانده در جامعه ما....!
و به چشم دیگری به این قشر نگاه میشه، در صورتی که در کشور های دیگه ، این شغل یکی از مشاغل بسیار قابل احترام و مهم به محسوب میشه...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_jomand
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Client
سلام بر شما.
البته من ترانزیت را می پسندم.
[cheshmak]
ولی در هر صورت هیچی نمی نوشتم.
sh_omomi74
چون :
جای نظم و نثر و جملات قصار که پشت کامیون و وانت نیسان و تریلی و ... نیست که...!
بعدشم حواس راننده پرت میشه و زبان دشمنم لال ، خدایی نکرده ، متن روی سنگ قبر خودش و یا سایرین می شود ...!
تازشم مغایر با قوانین راهنمایی و رانندگی هم هست....!
ببینم مگه حالا شما میخواین کامیون بخرین و یا کامیون دارین که این سوال را می پرسین ؟[tafakor]
راستش را بگویید ؟؟!!![labkhand]
ولی واقعا برخی از این متن ها جالب و تامل برانگیز هست و در کل یه واقعیتی وجود داره و آن واقعیت این هست
که در میان قشر محترم و زحمت کش راننده گان هم بی نهایت افرادی اهل مطالعه و با معلومات بالا و البته صاحب
مرام و معرفتی خاص به معانی عمیق زندگی ، وجود داره و این غالبا از نظر ها پنهان مانده در جامعه ما....!
و به چشم دیگری به این قشر نگاه میشه، در صورتی که در کشور های دیگه ، این شغل یکی از مشاغل بسیار قابل احترام و مهم به محسوب میشه...!
حالا فرض کن کامیون دارم؟؟چه متنی پیشنهاد می کردی؟/
قانون همیشه خوب هست حالا فرض کن پلیس هم راضی کردیم[cheshmak][sootzadan][khanderiz]