ولادت با سعادت رئیس جمهور محبوب؛ مبارک !
9 دی، روز تولد حسن روحانی است/ عکس
9 دی، روز تولد حسن روحانی است.
آفتاب: به گزارش عصرخبر، گرچه در شناسنامه حسن روحانی، رئیس جمهور کشومان تاریخ تولد وی 21 آبان ماه ذکر شده اما وی در کتاب خاطراتش اعلام کرده که زاده 9 دی است.
بنابر این گزارش، دکتر حسن روحانی رئیس جمهور ایران دو تاریخ تولد دارد. یکی 21آبان ماه و دیگری 9دی ماه.
http://aftabnews.ir/files/fa/news/13.../26019_888.jpg
روحانی در کتاب خاطراتش که تیرماه سال ۱۳۸۸ توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار آمد ماجرای تاریخ تولدش را اینطور تعریف می کند: «طبق شناسنامهای که در اختیار من است، متولد ۲۱ آبان ۱۳۲۷ هجری شمسی هستم که این تاریخ با دهم محرمالحرام ۱۳۶۸ هجری قمری منطبق است. دربارۀ تاریخ دقیق تولدم از مادرم سوال کردم که آیا تولد من در روز عاشورا بوده است؟ ایشان گفتند: نه، در شب بیست و هشتم ماه صفر بوده، لذا متوجه شدم که تاریخ تولد شناسنامهای من با تاریخ تولد واقعی من منطبق نیست. در واقع تاریخ تولد را در شناسنامه چهل و هشت روز زودتر از تولد واقعی ثبت کردهاند. طبق نظر مادرم که قاعدتا نظر او دقیق است، من صبح روز ۲۸ صفر ۱۳۶۸ قمری، مطابق با پنجشنبه ۹ دی ۱۳۲۷ و برابر با ۳۰ دسامبر ۱۹۴۸ متولد شدم. مادرم میگوید موقع اذان صبح و حدود ساعت ۴:۳۰ متولد شدهام.»
http://forum.hammihan.com/images/smi...rite/fav27.gif
پاسخ : ولادت با سعادت رئیس جمهور محبوب؛ مبارک !
[golrooz]به همه ی اعتدالیون ایران بوم تبریک میگم ؛اینروز رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه راد
[shaad]
درود !
تبریک اتونو "موش" خورده؟![sootzadan]
خيلي خوش اومدن به دنيا [shaad]
نميدونن با ورودشون چقد دنيا خوب شده[nishkhand]گلستون شده[nishkhand]ممنونيم كه با كليد هاشون همه ي قفل هاي كشور رو باز كردند[nishkhand]اگه بدنيا نمي اومدن كلي قفل بسته داشتيم[nishkhand]الان قفل هم نداريم كه باز باشه يا بسته[nishkhand][nishkhand]
خوش اومدن خوش اومدن[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه راد
خيلي خوش اومدن به دنيا [shaad]
نميدونن با ورودشون چقد دنيا خوب شده[nishkhand]گلستون شده[nishkhand]ممنونيم كه با كليد هاشون همه ي قفل هاي كشور رو باز كردند[nishkhand]اگه بدنيا نمي اومدن كلي قفل بسته داشتيم[nishkhand]الان قفل هم نداريم كه باز باشه يا بسته[nishkhand][nishkhand]
خوش اومدن خوش اومدن[shaad]
آ آ آ
قرار نشد کنایه بزنید !
رئیس جمهور محبوب ؛ زحماتشو می کشه و فردی است لایق و مدیر و مدبر !
کلید هم دارند؛ اما قفل ها بسیار فرسوده اند... ؛ خلاصه که یک عدد تبریک بگو در حد کپتن توتی !
كنايه نبود[shaad]واقعيت همينه[shaad]
صفاتي كه گفتين واس كشور؟؟؟؟؟؟رئيس جمهور محبوب[nishkhand] مگه از اول فرسوده بودن قفل هارو نميديدن كه وعده وعيد مي دادن؟؟؟؟؟[shaad]
اگه ميگيد كيك و فشفشه هم سفارش بدم؟[tafakor][shaad]بي تعارف؟؟؟؟؟[tafakor][nishkhand]
9دي=چه اتفاقاتي!!!
رئيس جمهور محبوب كسيه كه بتونه از پس قفل هاي فرسوده هم بر بياد/هنوز كه قضيه مهر بستندو زبانم دوختند نشده بحثو تموم ميكنم /ارزومند همچين روزي براشون(خط اول)[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه راد
كنايه نبود[shaad]واقعيت همينه[shaad]
صفاتي كه گفتين واس كشور؟؟؟؟؟؟رئيس جمهور محبوب[nishkhand] مگه از اول فرسوده بودن قفل هارو نميديدن كه وعده وعيد مي دادن؟؟؟؟؟[shaad]
اگه ميگيد كيك و فشفشه هم سفارش بدم؟[tafakor][shaad]بي تعارف؟؟؟؟؟[tafakor][nishkhand]
9دي=چه اتفاقاتي!!!
یا ریش غضنفر !!
خب نمیخواید این روز بزرگ رو تبریک بگید !
بروید به تفکرات پوپولیستی اتان برسید ![hoshdar][nadanestan]
اينطور شادي ها همش تظاهر!!!محض اروم كردن خاطر و مرهم گذاشتن رو...!!!
نگفتيد تفكرات پوپوليستي چيه؟؟