این ترفند هکرها را جدی بگیرید، اگر گوشی هوشمند اندرویدی دارید!
این ترفند هکرها را جدی بگیرید، اگر گوشی هوشمند اندرویدی دارید!
http://images.khabaronline.ir/images...5_23_24_21.jpg
بهطور طبیعی میکروفون گوشی هوشمند نیاز به اجازه میخواهد تا فعال شود اما حسگرهای حرکتی درگوشی هوشمند چطور؟ مخصوصاً زمانی که با حرکت دست شما صفحه نمایشگر عمودی یا افقی میشود!
درست است. برای این کار نیازی به تأییدیه نیست و حالا محققان امنیت اطلاعات در دانشگاه استنفورد متوجه شدهاند که گوشیهای اندرویدی (به خصوص گوشیهایی مانند گلکسی سامسونگ) نفوذپذیر بوده و از روی ژیروسکوپ تعبیهشده روی آنها بهراحتی میتوان جاسوسی کرد.
حسگری بنام ژیروسکوپ داخل گوشیهای هوشمند تعبیهشده که بهراحتی میتواند توسط هکرها مورد سوءاستفاده قرارگرفته و تبدیل بهوسیله ای برای استراق سمع شود. هکرها با استفاده از نفوذ در ژیروسکوپ و اپ مرتبط با آن و تبدیل آن به میکروفون میتوانند بهراحتی از این وسیله بهعنوان ابزار جاسوسی استفاده کنند.
اپلیکیشن Gyrophone با استفاده از ارتعاش و لرزش کار میکند و از طریق صدا نیز حساس میشود و بسیاری از گوشیهای اندرویدی در رنج 80 تا 250 هرتز را پاسخ میدهند و این همان فرکانس صدای انسان است. از طرف دیگر گوشیهایی مانند آیفون اپل با فرکانس زیر 100 کار میکند و بنابراین بهرهبرداری از مکالمات با آیفون برای کارهای جاسوسی بیفایده است.
ژیروسکوپ وسیله اندازهگیری جهت است که از اصل موسوم به بقای تکانه زاویهای استفاده میکند و این ابزار اینک بهصورت حسگر تعبیهشده در کنار اپلیکیشن مخصوص (Gyrophone) درگوشیهای هوشمند حضور دارد و برای چرخش خودکار صفحه نمایشگر گوشی نیز استفاده میشود.
قرار است محققانی که این موضوع را کشف کردهاند جزییات تحقیق خود را در کنفرانس موسوم به Usenix Security conference ارائه کنند. همزمان گوگل در حال بررسی روی این موضوع برآمده است.
http://images.khabaronline.ir//image...4-08-15-02.jpg
منبع: انگجت
پاسخ : این ترفند هکرها را جدی بگیرید، اگر گوشی هوشمند اندرویدی دارید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
گوشیهایی مانند گلکسی سامسونگ
در سال 2012 یک قرارداد محرمانه بین سامسونگ و شرکتهای تولید نرم افزار و سخت افزار بسته شده
و متاسفانه بنا به اخبار رسیده از منابع موثق ، در برخی از تلویزیونهای هوشمند سامسونگ نیز امکانات جاسوسی از کاربران و مشتریان تعبیه شده....
البته فعلا برای شرکت سامسونگ لو رفته و بقیه شرکتها نیز از این موضوع مبرا نیستند و مشکوک میباشند
شما یه درصد فکر کن باقی شرکتا این کارو نمیکنن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parastoo69
شما یه درصد فکر کن باقی شرکتا این کارو نمیکنن
کاربر گرامی
با توجه به اینکه این تالار عنوان پدافند غیرعامل داره و این بخش از تالار هم مربوط به تهدیدات حوزه سایبری هست..
لذا با نگاه امنیتی میبایستی به موضوعات نگاه کرد و از خوش بینی و خوش خیالی پرهیز نمود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
در سال 2012 یک قرارداد محرمانه بین سامسونگ و شرکتهای تولید نرم افزار و سخت افزار بسته شده
و متاسفانه بنا به اخبار رسیده از منابع موثق ، در برخی از تلویزیونهای هوشمند سامسونگ نیز امکانات جاسوسی از کاربران و مشتریان تعبیه شده....
البته فعلا برای شرکت سامسونگ لو رفته و بقیه شرکتها نیز از این موضوع مبرا نیستند و مشکوک میباشند
با سلام خدمت جناب ماهان مدیر دلسوز و تلاشگر [golrooz]
ممنون از توضیحاتتون به نکته مهمی اشاره کردید ....[tashvigh]
اتفاقا یک ماه پیش از اخبار 20.30 یک توضیح مختصری پیرامون این قضیه یعنی بکارگیری دوربین های جاسوسی در تلویزیون های ال ای دی سامسونگ شنیدم
اما متاسفانه خیلی ماهیتش رو توضیح نداد فقط میگفت امکان انتقال تصویر از فضای منزل شما بدون اینکه شما متوجه بشید از طریق این تلویزیونها حتی در حالت استند بای هم وجود داره اما اینکه چطور صورت میگیره و یا راه پیشگیری از این امر چیه رو من نمیدونم ... [nadanestan]
خیلی مشتاق هستم در این خصوص اطلاعاتی داشته باشم چرا که همیشه توی خبرهای تکنولوژی یا سایبری فقط نام این نوع جاسوسی ها ذکر میشه
و دقیقا نمیشه فهمید چگونگی عملکرد این امکانات به چه صورته و کلا این اطلاعات جاسوسی شده طی چه فرایندی منتقل میشه و کجا ذخیره میشه
اگر دوستانی در این خصوص اطلاعاتی دارند خوشحال میشیم ما رو از دانش شون بی نصیب نگذارند
ممنون از توجه شما [golrooz]
من منکر مسائل جاسوسی نیستم منتها یه چیزی نظر منو جلب کرد
به این دو جمله توجه کنین یک مقدار:
نقل قول:
گوشیهای اندرویدی (به خصوص گوشیهایی مانند گلکسی سامسونگ) نفوذپذیر بوده و از روی ژیروسکوپ تعبیهشده روی آنها بهراحتی میتوان جاسوسی کرد.
و در مقابل
نقل قول:
از طرف دیگر گوشیهایی مانند آیفون اپل با فرکانس زیر 100 کار میکند و بنابراین بهرهبرداری از مکالمات با آیفون برای کارهای جاسوسی بیفایده است.
من حس میکنم جدا از قضایای جاسوسی که خب کم و بیش هست این مطلب (که مشخصه ترجمه سایتهای انگلیسی زبان هست نه تالیف نویسنده ایرانی) مربوط هست به دعاوی و جنگ رسانه ای که سالهاست بین اپل و سامسونگ برقراره و هرکدوم سعی در تخریب چهره شرکت مقابل رو دارن. و خب به عقیده من این مطلب صحت واعتبار علمی رو نداره و صرفا با مبنا دادن یه سری واقعیات ( واقعیت اینکه در فضای الکترونیک امروزی جاسوسی و دزدی اطلاعات وجود داره ) یه سری کذبیات رو به خورد مخاطبان میده جهت تخریب شرکت سامسونگ و بالا بردن اپل...
البته خب این نظر شخصی منه و برداشتم از متن موضوع [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر تالار پدافند غیر عامل
کاربر گرامی
با توجه به اینکه این تالار عنوان پدافند غیرعامل داره و این بخش از تالار هم مربوط به تهدیدات حوزه سایبری هست..
لذا با نگاه امنیتی میبایستی به موضوعات نگاه کرد و از خوش بینی و خوش خیالی پرهیز نمود
ممنون از تذکرتون منم متوجه شدم و نظرم هم از روی خوش خیالی نبود این یه اصطلاحه یعنی اینکه مثل روز روشنه باقی شرکت ها هم به نحوی مشغول حاسوسین اگه چند روز پیش اخبارو میدین در باره ی جاسوسی از گوشی های هوشمند از طریق gps گوشی و پیامکا توضیح دادو یا یکی از تبلیغات گوشی سامسونگ هست که فکر کنم همه دیدن علاوه بر توهین به اعتقادات ما به وسیله ی گوشی سامسونگ یه بخشی از ایرانو منفجر میکنن..... بازم ممنون[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
دعاوی و جنگ رسانه ای که سالهاست بین اپل و سامسونگ برقراره
بله نظر شما متین و قابل تامل
اما خبری که تقدیم کردم موثق بوده و توسط منابع دولتی اعلام شده درباره برخی محصولات سامسونگ ...
حتی درباره یخچالهای هوشمند هم اخباری رو ذکر کردن که جای احتیاط داره