*** مسابقه جالب انگیزترین نکته علمی ***
سلام دوستان عزیز نخبگانی [golrooz] [golrooz]
همونطور که از عنوان پیداست میخوایم یه مسابقه برگزار کنیم....جایزه ش هم ناقابله[cheshmak][nishkhand] .....به جالب انگیز ترین نکته(یا حتی خبر) علمی مدال تعلق میگیره
بهتره در هر پستی که ارسال میکنید یک نکته علمی گفته بشه ......اگر بتونید با منبع اعلام کنید که بهتر
یه مورد دیگه هم اینکه ما اینجا جالب ترین نکته رو میخوایم نه بهترین (جوری باشه که وقتی کسی میخونه با خودش بگه واقعا؟؟؟ چه جالب؟؟[tafakor]) شاید نکته برای بعضی تکراری باشه اما باز هم شما بگید ما پذیرا هستیم ...... خودم یه مثال میزنم(البته سعی کردم جالب باشه[cheshmak])..... مثلا میدونید موقع راه رفتن دو نیمکره راست و چپ مغز فعال میشن؟؟ یا مثلا میدونید یه مگس هست به نام مگس مایو که فقط یک روز عمر میکنه و هیچی هم نمیخوره؟؟
بقیه نکات با شما[shaad]
مسابقه به مدت دو هفته برگزار میشه و امیدوارم بتونیم از نکات زیبای شما بهره مند بشیم
در آخر هم از مدیر تالار موضوعات و روابط عمومی سایت بابت همکاری در این زمینه سپاسگزارم[golrooz][golrooz]
پاسخ : *** مسابقه جالب انگیزترین نکته علمی ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوستان عزیز نخبگانی [golrooz] [golrooz]
همونطور که از عنوان پیداست میخوایم یه مسابقه برگزار کنیم....جایزه ش هم ناقابله[cheshmak][nishkhand] .....به جالب انگیز ترین نکته(یا حتی خبر) علمی مدال تعلق میگیره
بهتره در هر پستی که ارسال میکنید یک نکته علمی گفته بشه ......اگر بتونید با منبع اعلام کنید که بهتر
یه مورد دیگه هم اینکه ما اینجا جالب ترین نکته رو میخوایم نه بهترین (جوری باشه که وقتی کسی میخونه با خودش بگه واقعا؟؟؟ چه جالب؟؟[tafakor]) شاید نکته برای بعضی تکراری باشه اما باز هم شما بگید ما پذیرا هستیم ...... خودم یه مثال میزنم(البته سعی کردم جالب باشه[cheshmak])..... مثلا میدونید موقع راه رفتن دو نیمکره راست و چپ مغز فعال میشن؟؟ یا مثلا میدونید یه مگس هست به نام مگس مایو که فقط یک روز عمر میکنه و هیچی هم نمیخوره؟؟
بقیه نکات با شما[shaad]
مسابقه به مدت دو هفته برگزار میشه و امیدوارم بتونیم از نکات زیبای شما بهره مند بشیم
در آخر هم از مدیر تالار موضوعات و روابط عمومی سایت بابت همکاری در این زمینه سپاسگزارم[golrooz][golrooz]
درود بر شما......
حداکثر جندتا پست میتوانیم بگذاریم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کاساندان
درود بر شما......
حداکثر جندتا پست میتوانیم بگذاریم؟!
درود دوست من[golrooz]
از اونجایی که ما هدفمون یادگیری نکته ها و مطالب جدید هست شما هر چقدر دلتون میخواد بذارید فقط سعی کنید واقعا جالب باشن چون بهترین زیاده اما چیزی که برای اکثریت بتونه جالب باشه کمِ[cheshmak]
بعضی از پرنده های نر با باد کردن کیسه های هوایی جلویی میخوان پرنده های ماده رو تحت تاثیر قرار بدن..عروسیو اینا!!
اینجوری نگاه نکن به من...نکته کنکوریه[nishkhand]
- عجايب هفتگانه ی تاريخی: اهرام مصر , باغهای معلق بابل , مجسمه زئوس , معبد ديانا , مجسمه آپولو , آرامگاه ماسولوس , فانوس درياي اسکندريه
آيا ميدانستيد يك ليتر سركه درزمستان سنگين تراز تابستان است!!!!
- آيا ميدانستيد که وقتي مگس بر روي يك ميله فولادي مينشيند ميله فولادي به اندازه دو ميليونيم ميليمتر خم ميشود
آيا ميدانستيد که طولاني ترين دوران پادشاهي بر اساس مدارك تاريخي متعلق به پادشاه مصر ميباشد كه تقريبا" دو هزار و سيصد سال پيش از ميلاد در زماني كه نوزادي بيش نبود تاج گذاري كرد و سلطنت او نود و چهار سال بطول انجاميد.
داوینچی همزمان با یک دست مینوشت و با یک دست نقاشی میکرد!
هیتلر از مکان های بسته وحشت داشت!
مار میتواند تا نیم ساعت بعد از قطع شدن سرش نیش بزند!
چطور بود؟؟؟؟[nishkhand]
seemorgh.com
آیاميدانستيد كه وقتي يك نوزاد در حال گريه است با صداي ش..ش.. شما ارام خواهد شد
و اين به اين دليل صداي آبي است كه اطراف نوزاد را در دل مادر گرفته است.
در ضمن اين يكي از دلايلي است كه چرا صداي ساحل دريا به انسان ارامش ميدهد ......