خاستگال دالم اما پلده بکالتم گم شده؟!؟!؟!؟ :| (طنز شدید!)
سلام،دختلی "بودم" مخملی چشم عسلی خوشگل تل از شنل قلمزی! خاستگالی این شکلی([entezar2]) اومده منو با پلده ناکام بکالتم ببله قصل شیشه ای مامانمشینا تو کوچه پس کوچه های تنگ و تالیک و خلوت تهلون.
قبلش مادوست پسل خلچل تل از خودمو داشتیم خیلی هات(لات) بود لامصب انفجال پلوتونیم تو هسته اولانیم 235 بود یه لااکتول هسته ای تمام عیال خیلی خوجل بود قیافتا ایجولی[atash]!!!
ما نیز چون پدل میلیالدل فضانولد، مادل چستاد دانشگاه سل کوچه ست که زود لگد ندادیم پس دنبال ما تا سیاله X (از دانشگاه تا خانه) دوید و دوید تا ما نیز تا آن لا فلهاد خودمان دیدیم شیلینش شدیم.[alaghemand]
شماله دادیم گلفتیم یهویی پلده ما آژیل اش به صدا دلامد که آی ما ز دست لفتبم ما ز دست لفتبم...چکال کنم مشاول؟[golrooz][golrooz][golrooz]
مشاول:
1- ولش کن خودش دلست میشه اگه نشد چسب زخم بزن دلست میشه.
2- بلو مشهد پای زلی حلم فلم پل کن شاید یه معجزه ای شد.
3- پسل خاستگاله چون اینجولیه [entezar2] اصلا دیگه نگلان نباش.
4 پسل هاته لو ولش کن پچه پلو سوسول!!!!لاکتول هسته ای حق مسلم توست لاکن بعد ازدواج:|
5- پدل مادلت پول بگیل بلو دکتل بلات پیوند بزنه عین کلیه و قلب و لحم و غیله[nishkhand]
آخیش دلم خنک شد[sootzadan][golrooz]
منتظر نطرات شما هستیم[nadanestan]
پاسخ : خاستگال دالم اما پلده بکالتم گم شده؟!؟!؟!؟ :| (طنز شدید!)
خدایی تاپیک http://www.njavan.com/forum/showthre...7-%D8%A7%D9%85 شده بود آینه دق هر وقت میدیدمش دلم میگرفت.
آره من قبول دارم دخترا قد پسرا و حتی بیشتر حق دارند تو زندگی خوشحال باشند.
اما این هزینه زیادی برای خندیدنه اصلا سودش بیشتر از ضررش نیست این باختنه پس انجام دادنش غیر عقلانیه.
دخترای امروز چالش شون اینه که با هزینه های کمتر از این دنبال خنده و شادی باشند.
بخدا هزینه با چوب دستی زدن تو ملاج یکی از نماینگان مجلس فقط محض خنده از این کمتره.[golrooz]
واقعا برخی ها که چه کارها انجام نمی دهند ...
[nishkhand]
سلام
چشام قلوچ ملوچ شد(همون لوچ) تا اینو خوندم[taajob2]....چطور اینو نوشتید
به هر حال این ما نیستیم که بجای دیگری تصمیم میگیریم هرکس خودش مسئوله کاراشه،
هر کس باید از خودش شروع کنه به خود سازی اونوقت این مسائل پیش نمیاد.[khabalood]
سرانجام کار رو باید در اغاز کار اندیشید ...
Vay chjuri inaro nveshti..khyli bahal bud..kolii khandidm.mc
دختره به پسره: سلام عجقم خوفی؟
فلدا تفلدمه میخوای چیتال تنی بلام؟ چی بلام بخلی؟ [entezar2]smilee_new2 (8)
پسره: میخوام یه بالا بالا بخرم باهم فارسی کار کنیم! [bihes]
بسختی خوندمش متنو! smilee_new2 (27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
سلام،دختلی "بودم" مخملی چشم عسلی خوشگل تل از شنل قلمزی! خاستگالی این شکلی([entezar2]) اومده منو با پلده ناکام بکالتم ببله قصل شیشه ای مامانمشینا تو کوچه پس کوچه های تنگ و تالیک و خلوت تهلون.
قبلش مادوست پسل خلچل تل از خودمو داشتیم خیلی هات(لات) بود لامصب انفجال پلوتونیم تو هسته اولانیم 235 بود یه لااکتول هسته ای تمام عیال خیلی خوجل بود قیافتا ایجولی[atash]!!!
ما نیز چون پدل میلیالدل فضانولد، مادل چستاد دانشگاه سل کوچه ست که زود لگد ندادیم پس دنبال ما تا سیاله X (از دانشگاه تا خانه) دوید و دوید تا ما نیز تا آن لا فلهاد خودمان دیدیم شیلینش شدیم.[alaghemand]
شماله دادیم گلفتیم یهویی پلده ما آژیل اش به صدا دلامد که آی ما ز دست لفتبم ما ز دست لفتبم...چکال کنم مشاول؟[golrooz][golrooz][golrooz]
مشاول:
1- ولش کن خودش دلست میشه اگه نشد چسب زخم بزن دلست میشه.
2- بلو مشهد پای زلی حلم فلم پل کن شاید یه معجزه ای شد.
3- پسل خاستگاله چون اینجولیه [entezar2] اصلا دیگه نگلان نباش.
4 پسل هاته لو ولش کن پچه پلو سوسول!!!!لاکتول هسته ای حق مسلم توست لاکن بعد ازدواج:|
5- پدل مادلت پول بگیل بلو دکتل بلات پیوند بزنه عین کلیه و قلب و لحم و غیله[nishkhand]
آخیش دلم خنک شد[sootzadan][golrooz]
منتظر نطرات شما هستیم[nadanestan]
ترجمه تاپیک:
خواستگار دارم اما پرده بکارتم گم شده؟!؟!؟!؟
سلام من دختری بودم مخملی چشم عسلی خوشگل تر از شنل قرمزی!(چه اعتماد به نفسی) خواستگاری این شکلی[entezar2] اومده منو با پرده ناکام بکارتم ببره قصر شیشه ای مامانشینا تو کوجه پس کوچه های تنگ و تاریک و خلوت تهرون.
قبلش ما دوست پسر خل و چل تر از خودمون داشتیم خیلی هات(لات) بود لامصب انفجار پلوتونیم تو هسته اورانیم 235 بود! یه راکتور هسته ای تمام عیار خیلی خوشگل بود قیافتا این جوری!!![atash]
ما نیر چون پدر مون میلیاردر فضانورد ، مادرمون استاد دانشگاه سر کوچه است که زود پا ندادیم پس دنبال ما تا سیاره X (از دانشگاه تا خانه) دوید و دوید و تا ما نیر تا آن را فرهاد خودمان دیدیم شیرین اش شدیم.[alaghemand]
شماره دادیم گرفتیم و یهویی پرده بکارت ما آژیر اش به صدا در آمد که آی مال از دست رفتیم آی از دست رفتیم... چیکار کنم مشاور؟[golrooz][golrooz][golrooz]
مشاور:
1- ولش کن خودش درست میشه(ترمیم میشه) اگه نشد چسب زخم بزن درست میشه.
2- برو مشهد پای رزی حرم فرم پر کن شاید یه معجزه ای شد.
3- پسر خاستگاره چون اینجوریه[entezar2] اصلا دیگه نگرانش نباش.
4- پسر هاته رو ولش کن بچه پرو سوسول!!!(منظورش با دختره است) راکتور هسته ای حق مسلم توست لاکن بعد ازدواج :|
5- از پدر مادرت پول بگیر برو دکتر برات پیوند بزنه عین کلیه و قلب و رحم و غیره[nishkhand]
بچه ها این تاپیک انتقادیه به این تاپیک:http://www.njavan.com/forum/showthre...7-%D8%A7%D9%85
برای درک بهترش اول اون تاپیک رو بخونید.
شما باید از دید مشاور به این قضیه نگاه کنید[shaad]