بانوان کار کنن خوبه یا بد؟؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم درباره کار بانوان صحبت کنیم چون بعضیا فکر میکنن زنان با کار کردنشون درجامعه موقعیت کاری رو برای اقایون کم میکنند
یا بعضی از اقایون با کارکردن همسراشون مخالفن وزن بایدتو خونه باشه وبچه بزرگ کنه
یا برعکس بعضی ازاقایون شرایظشون برای ازدواج اینه که حتما همسرشون کارمند باشه که کمک مالی و.....انها باشه
اما شما نظرتون چیه؟؟؟باکدوم موافقید؟؟؟
اصلا خوبه زن کارمند باشه یا نباشه؟؟؟؟؟؟؟[soal]
پاسخ : بانوان کار کنن خوبه یا بد؟؟؟؟
تا چه کاری باشه،با چه هدف و قصدی باشه! کار کردن چقدر رو شخصیت خانم توانسته تاثیر بذاره،باعث رشد شخصیتیش میشه یا برعکس!
همه اینا تاثیر داره که بشه نظر داد،ولی به شخصه میگم خوبه،باید قبول کرد جامعه و طرز فکر تغییر کرده و نمیشه با نگاه به گذشته گفت زن برای کار خونه آفریده شده و بس
با سلام به دوستان. بنظرم کاری باشه که با روحیات خانوما سازگار باشه و همچنین زیاد خستشون نکنه. شما به عنوان فرزند خونه از زمان بچگی تا الان دوست داشتید کار کردن مامانتونو؟ مامان خونه نیست وقتی هم که هست یا خسته است یا باید به کارای خونه برسه . کمتر برای شما وقت داره و ...
بنظرم شغل های فرهنگی گزینه ی مناسبی ان مثل استاد و معلم و ... ولی ناظمی نه[nishkhand]
یکی تعریف میکرد تو شرکت بیمه یه ارباب رجوع مرد میاد برای گرفتن خسارت، خانوم مسول اون بخش هم براش توضیح داده به شما تعلق نمیگیره و از این حرفا..
مرده دادو هوار رو سر خانومه ....
تا چند ساعت این خانوم فقط گریه میکرده . خوب ضربه روحی شده دیگه . حقم داره . بیشتر اداره ها همین جوریه کارا سنگین ، ارباب رجوعا هم کم حوصله
ولی خوب بعضی کاراهم هست که فقط خانوما باید انجام بدن . مثلا ماما
به افتخار خانوما[tashvigh]
به افتخار آقایون[tashvigh]
من زنی که توی خونه کار می کنه رو ترجیح میدم.البته اگر بخواد بیرون کار کنه هم؛ جلوش رو نمیگیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
من زنی که توی خونه کار می کنه رو ترجیح میدم.البته اگر بخواد بیرون کار کنه هم؛ جلوش رو نمیگیرم.
سلام
خانوم شما دو دله که ,عایا برم عایا نرم؟!![nishkhand]
کار مطابق با روحیات خوبه...واسه خانوما نباید ساعت کاری زیاد باشه چون واقعا جایی کم میارن . و عواقبش وقتی سنشون بالا میره خودشو بیشتر نشون میده..
در کل تو خونه موندن خانوما یکی قبل از ازدواج و یکی هم بعد از اینکه بچه هاشون بزرگ میشن بیشتر اذیت میکنه... چون در دیگر برهه های زمانی به نحوی سرگرم هستند...
کاره خونه و بقیه چیزها هم کاره آسونی نیس خدایی...کار در منزل فکر کنم گزینه ی خوبی باشه...
اما در کل، اگه هدف از سره کار رفتن خانوم برای کمک به مشکلات مادی باشه زیاد جالب نیست...این نظره شخصیمه[tafakor] ولی خو هرکسم دوست داره از چیزی که خونده استفاده کنه...[negaran] اونم یه تجربه س دیگه[nishkhand]
آخرش خودمم متوجه نشدم..کار کردن خوبه یا بد...
ولی قبلا که خانوما کمتر شاغل بودن...اوضاع بچه ها و خیلی چیزای دیگه بهتر بود...[cheshmak]
هر چند وجود نیروی زن در برخی از مشاغل خیلی بهتر از اینه که آقایوون انجامش بدن...[nishkhand]
از حق نگذریم من خودم به شخصه قبول دارم که وارد شدن نیروی کاره زن در خیلی از جایگاهها، شرایط کاری رو برای اقایون بدتر کرده و قاعدتا بی تاثیر
نیست...چون یه پسر بعدا و یک پدر در حال حاضر مسئول خرجند....توقعی که از آقا در رفع نیازه خانواده هست واسه خانوم نیست و این اوضاع رو به هم ریخته تر میکنه
چون خانوما در خیلی از مشاغل هم حقوق کمتری رو قبول میکنن و هم خیلی چیزای دیگه...
یکم این نابراریه پذیرش نیرو بیکاری رو علی الخصوص واسه آقایون پررنگ تر میکنه و اصلا خوب نیست....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
سلام دوستان
سلام
میخواستم درباره کار بانوان صحبت کنیم چون بعضیا فکر میکنن زنان با کار کردنشون درجامعه موقعیت کاری رو برای اقایون کم میکنند
به نظرم این خیلی درست نیست چون موقعیتای کاری زن و مرد تو جامعه ما فرق داره و البته سطح توقع...خانوما با نصف حقوق یه مرد حاضرن کار کنن به همین دلیله که در اکثر موارد از خانومها استفاده میشه گرچه منصفانه نیست ولی خوب آقایون هم حق دارن چون فردا روز اگه بخوان یه خانواده رو اداره کنن باید بتونن از عهدش بر بیان
یا بعضی از اقایون با کارکردن همسراشون مخالفن وزن بایدتو خونه باشه وبچه بزرگ کنه
این تفکر که در بین جوونای امروزی خیلی دیگه وجود نداره ولی بازم هرکسی یه نظری داره دیگه و باید این مسائلو قبل از ازدواج حلش کرد نه بعدش
یا برعکس بعضی ازاقایون شرایظشون برای ازدواج اینه که حتما همسرشون کارمند باشه که کمک مالی و.....انها باشه
خانوما هیچ وظیفه ای در تامین نیازهای مالی ندارن و اگرم خانومی به خواست خودش برای کمک به همسرش این کارو میکنه خوب درواقع داره لطف میکنه
اما شما نظرتون چیه؟؟؟باکدوم موافقید؟؟؟
اگه با یک معجزه یه کار مناسب پیدا بشه فک نمیکنم کار کردن خانوما مشکلی پیش بیاره
اصلا خوبه زن کارمند باشه یا نباشه؟؟؟؟؟؟؟[soal]
کار کردن برای هیچکس بد نیست اما زیادی دنبال پول بودن خیلی بده...بالاخره هم زن و هم مرد یه وظایفی دارن که باید بهش عمل کنن و تا زمانی هم که درست انجام بشه مشکلی نداره
من مادرم کار میکنه
اکثر مواقع هم نمی بینمش
ولی مشکلی ندارم با این قضیه
نه که بی تفاوت باشم....عادت کردم
بنابراین شاید اگر فرزند توی محیط سالم بزرگ بشه نمیگم مادر بی تاثیره ولی بچه عادت میکنه مستقل بشه و به انحراف هم کشیده نمیشه.البته باید در نبود مادر پدر و خاله و امثالهم[nishkhand] باید کنترل کنن این موضوع رو.
و دلبستگی کم میشه
ولی از طرفی هم اگر خانوم توانایی رسیدن به کارهای خانه و کار منزل رو نداشته باشه خوب نباد بره سرکار
بعضی هم علاقه دارن از چیزایی که یادگرفتن استفاده کنن که خوبه به نظرم.
در کل مانعی برای کار کردن زنان نمی بینم.به شرطی که متناسب با توانایی ها و روحیاتشون شغل مناسب رو انتخاب کنن[golrooz]