شما بگویید: ویچت و دنیای زناشویی
شما بگویید : ویچت و دنیای زناشویی
گذشته های نه چندان دور وقتی کسی از خانه خارج می شد، دسترسی به آن ممکن نبود مگر اینکه به خانه یا جایی برسد که بتواند با تلفن ثابت صحبت کند. یادتان هست؟ تلفن های مشکی بزرگ با شماره گیرهای چرخان. بعد هی تلفن ها کوچک و جمع و جور شدند،بیسیم شدند و می توانستیم در همه جای خانه با آنها صحبت کنیم. سر و کلهی کامپیوترهای خانگی هم پیدا شد. با مانیتور های بزرگ که اندازه ی یک تلویزیون بود. روزهای اولی که موبایل یا همان تلفن همراه وارد زندگی هایمان شد، را هیچ کدام به خوبی بیاد نداریم. بی سر و صدا آمد. اول مدیرها و افراد ثروتمندتر خریدند و بعد کمکم شماره تلفن همراه مثل نام پدر و شمارهی شناسنامه پای ثابت مشخصات فردیمان شد
.
قدم بعد داشتن رایانه شخصی و دسترسی به اینترنت پر سرعت بود. چت و فیس بوک و .... . خلاصه هر دم از این باغ بری می رسید تا اینکه گوشیهای اندرویدی با امکانات ویژه آمدند و شدند گل سرسبد آدمهایی که ارتباطهای مجازی را به واقعی ترجیح می دادند.
گوشی به دست، می خواهیم تنهایی و نیازهایمان را در فضایی بر طرف کنیم که خیلی چیزها در آن هست اما واقعی نیست. این گوشی های پیشرفته، خانوادههای ما را هم تحت تاثیر قرار داده. چون همیشه جوانترها پیشتاز هستند، فرزندان در دنیایی قدم میزنند که برای برخی والدین تعریف مشخص ندارد. همسران هم می توانند کنار گوش هم با یک وسیلهی کوچک در یک دنیای بزرگ قدم بزنند.
نظر شما چیست؟ پای وایبر و ویچت و واتزاپ به خانهی شما هم باز شده؟ حضورش با خود چه چیزهایی آورده و چه چیزهایی را برده است؟اگر ببینید همسرتان ساعت ها در ویچت قدم می زند،چه عکس العملی نشان می دهید؟از گوشی و دوستان مجازی فرزندتان خبر دارید؟
تبیان
و دوستان مجرد این فاصله رو تو خانواده خودشون چگونه ارزیابی می کنند؟آیا بین خودشون با خانواده بوسیله این ابزار و امکانات فاصله ایجاد شده است؟
پاسخ : شما بگویید: ویچت و دنیای زناشویی
سلام اولین چیزی که تو ذهن من میاد اینه که شرایط خانوادگی و محیط نوجوان و جوان باعث میشه که این ابزار تمام وقت جوان رو پر میکنه.
منظورم اینه که یه نقصی بوده در نوع محیط و تربیت و طرز برخورد خانواده با جوان که با پیدایش این ابزار جوان از خانوادش دست میکشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام اولین چیزی که تو ذهن من میاد اینه که شرایط خانوادگی و محیط نوجوان و جوان باعث میشه که این ابزار تمام وقت جوان رو پر میکنه.
منظورم اینه که یه نقصی بوده در نوع محیط و تربیت و طرز برخورد خانواده با جوان که با پیدایش این ابزار جوان از خانوادش دست میکشه.
سلام
واقعا همینطوره که نوشتین،
گاهی اصلا آدم متوجه گذشت زمان نمیشه،
و خب در این شرائط بهترین حالت اینه که شخص میخواد تنها باشه،
حتی از خوراکش هم گاهی میزنه.
سلام
ارتباطات و تکنولوژی ، ارمغان بسیاری با خود به همراه داره ولی در کنارش مشکلات بسیاری را هم ایجاد می کند .
یکی از این مشکلات ایجاد فاصله و کم شدن ارتباطات بین اعضای خانواده هست .
مدیریت و یاد گرفتن فرهنگ درست استفاده از این ابزار ، میتونه کمک کننده باشه .
اینترنت،سایتهای اجتماعی و ... همه ابزار هستند.چه بهتر که در راه درست استفاده بشه.اگر هم نشد؛ عواقبش پای فرد خاطی هست.هر نوع فیلترینگ و ممنوعیت نه تنها چاره ساز نیست؛بلکه دیگر افراد رو از مزایای این ابزار محروم میکنه.
به نظر من کم شدن تعداد جمعیت خانواده ها یکی از علل این مشکلات هست.
قطعا دوستی که هم سن و سال من هست بهتر از پدر من حرف و حس منو درک میکنه.
خب برادری نیست که حدود 2 سال بزرگتر یا کوچکتر باشه.خواهری نیست که همین شرایطو برای خواهارن دیگش داشته باشه.اینجا 2 حالت پیش میاد
خانواده تمام وقتشو میزاره روی کنترل بچه ها و چون سواد کافی و درک کافی نداره این باعث آزار بچه ها میشه و بچه ها روی میارن به دنیای دیجیتال که پر از هم سن و سالاشونو پیدا میکنند.
یا خانواده زیاد روی بچه ها گیر نمیده و رهاشون میکنه و باز بچه ها روی میارن به دنیای دیجیتال [nishkhand]
در هر صورت فرزندان جذب جایی میشن که چه حقیقی چه مجازی بتونن درک بشن.[tafakor]
البته این طرز تفکر منه
ولى به نظر من خيلى خوبه [nishkhand]
البته من بيشتر تو ويچتم تا بقيه [sootzadan]
از موقعى كه اين ويچته اومده ها نه ياهو ميرم نه فيس بوك
سالن كنفرانس دسته جمعى هم داره ، ديگه چه بهتر
اصلاً به اين مسائل اعتقاد ندارم آدم فراموش ميكنه محيط و چند ساعت ميمونه تو اون فضا و ...
البته خب براى من ويچت مثل اس ام اس ميمونه ! دقت كردين چقدر راحت پياما ميره [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اینترنت،سایتهای اجتماعی و ... همه ابزار هستند.چه بهتر که در راه درست استفاده بشه.اگر هم نشد؛ عواقبش پای فرد خاطی هست.هر نوع فیلترینگ و ممنوعیت نه تنها چاره ساز نیست؛بلکه دیگر افراد رو از مزایای این ابزار محروم میکنه.
سلام
بحث فیلترینگ و اینا جداست،
چیزی که اینجا مطرح شده فاصله ایه که بین خانواده ها افتاده،
فرهنگ مصرف از این ابزار به درستی آموزش داده نشده مثل خیلی چیزای دیگه
که اول ابزار و امکانات میاد بعد پشتش مشکل در مصرفش ،
بعد هم بصورت یک ناهنجار عمل میکنه(بحث روابط عاطفی و خانوادگی)
البته با اقای شوماخر هم موافقم ، تعداد 3 نفره کمی کسل کننده هم میشه،
میتونه یه علتی برای ایجاد تنوع ، پیدا کردن یه هم زبون ..... باشه.