سلام_این بار سوالاتی که ممکنه شما از همسرتون ایندتون بپرسید چه اقا پسر ها چه دختر خانم ها!!!
بفرمایید!!
کسانی که ازدواج کردند بگویند تا کسب تجربه کنیم؟؟
وکسانی که می خوان بعد 120 سال ازدواج کنند بگویند؟؟
وکسانی که می خواهند در اینده نزدیک ازدواج کنند بگویند؟؟
خواسته ها وتوقعاتی که از همسر اینده خود دارید؟؟
همه با شور وشعف شرکت کنید نظرات پیشنهادات خود را بگویید؟؟
یا مثلا رفتید خواستگاری سخن خود رو چه طوری اغاز می کنید؟؟
یا چه چیز هایی رو در جلسات خواستگاری مطرح می کنید؟؟[tafakor][soal]
http://www.njavan.com/forum/image/jp...6yZkkkkgP/2Q==
http://www.up.iranage.com/2012/09/12...marriage11.jpg
پاسخ : سلام_این بار سوالاتی که ممکنه شما از همسرتون ایندتون بپرسید چه اقا پسر ها چه دختر خانم ها!!!
سلام
نه بابا .....چرا این چند روزی همه رفتن تو کارخواستگاری....ازدواج..... نکنه بعد محرم و صفر خبریه .......[tafakor][soal][soal]
پاسخ : سلام_این بار سوالاتی که ممکنه شما از همسرتون ایندتون بپرسید چه اقا پسر ها چه دختر خانم ها!!!
اره عزیزم به امید خدا می گن تحریم ها می خواد بر داشته بشه واجازه به فعالیت کردن باز نشسته هارو ندن وکار ورونق اقتصادی برای جوانان فراهم بشه!!![cheshmak][khanderiz][khanderiz][golrooz]البته الهی
ای بابا کسی نیست سوال بگه؟؟[soal][khejalat]
من به عنوان با تجربه هستم جوابگو می باشم[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
من به عنوان با تجربه هستم جوابگو می باشم[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
جولب گو لازم نداریم تجربیات تو بگذار دراختیار بچه ها بگو عروس خانم یا شما چه حرف ها وسوالاتی در مراسم خواستگارس زیدید؟؟ویا خواهند زد؟؟[golrooz][soal]
اب بابا حجالت نکشید بوگیید وشرکت کنید در این گفتگو؟؟؟[soal][khabalood][golrooz]
چقدر همه ماشاالله خجالتی کسی حاضر نیست چیزی از ازدواج بگه یا الان شرایطش فراهم نیست!!!!!!!![taajob]