نمایش نسخه قابل چاپ
میمیرم(چون وقتی میگی عشق یعنی دیگه اون تمام وجودته اگه ولش کنی یا پسش بزنی که دیگه عاشقش نیستی.درسته؟؟!!)این تعریف من از عشق هستش.البته بعید میدونم عاشق بشم[nishkhand]
اگه خیانت بکنه تنها راهش جداییست البته این نظر منه
چون هیچ وقت نمیتونم ببخشم خیانتو
اگه ی دختر بهم خیانت کنه خیلی ساده راه هر دوی ما جدا میشه وحداقل اینکه من میفهمم عشق قلبی نبوده و هیچ افسوسی نداره
بهش میگم خداحافظ...
کاربران عزیز توجه کنید که گلبرگ خانم پرسیده "عشقتون" یعنی شما عاشق باشین(که در این صورت نباید ولش کنین باید سعیتونو کنین برش گردونین و حتما اونو میبخشین و اگه برنگشت بمیرید (دست خودتون نیست چون عاشقید اگه ناکام بشید اونقد متلاشی میشین تا میمیرین) در غیر این صورت عاشق نیستید.
عشقی عشق هست که از سر عقل و شعور به محبت رسیده باشه.پس وقتی پای عقل و شعور وسط میاد میشه تصمیمات منطقی تری گرفت.
هیچی اگر خیانت کرد میگم برو گمشو از اولشم از ریختت خوشم نمیومد.فلانی خیلی بهتر از تو هست اخلاقش :)) ولی حیف که قبل از اشنا شدن با فلانی با تو اشنا شدم :)) همچین میگم بسوزه [nishkhand]
باشما مخالفم.انسان کمال طلبه درسته؟ عشق یعنی سر حد محبت ها درسته؟ کیه که سر حد محبت ها رو نخواد؟!آیا اگر عشق با دلیل باشه یا با شرط باشه(از روی شعور ومنطق خود نوعی دلیل است دیگر یا شرط است) آیا در این صورت عشق به معنی سر حد محبت ها میشود؟ پس عشقی که محدود شود عشق نیست.مطمئن باش عشق یعنی محبت بی دلیل و بی شرط
من ی عشق رو ترک کردم خیلی سخت بود جدایی ولی راهمون جدا شد بدون بازگشت
آقای میلاد