ܓܨزیـبـاتـریـن مـجری دنـیا دنبال یک هـمـسر ایـرانـی!ܓܨ
شده است و هم اکنون به عنوان مجری خبری در شبکهLCI فرانسه مشغول به کار می باشد او تنها یک بار و در زمانی که فقط ۳ سال داشته
است به ایران سفر کرده است.
پاسخ : ܓܨزیـبـاتـریـن مـجری دنـیا دنبال یک هـمـسر ایـرانـی!ܓܨ
دوستان لطفا اگر ایمیلی چیزی از من خواست بگید نداریم.نه شماره نه ادرس هیچی از من بهش ندید [nishkhand][sootzadan][sootzadan][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوستان لطفا اگر ایمیلی چیزی از من خواست بگید نداریم.نه شماره نه ادرس هیچی از من بهش ندید [nishkhand][sootzadan][sootzadan][golrooz]
ای بابا یه کم دیر گفتی :( یه چن دیقه پیش با اصرار اومد ایمیلتو خواست منم بهش دادم ...
به پایِ هم پیر شین[nishkhand][nishkhand][bamazegi]
«زیباترین مجری سال دنیا» فرزند کوروش نیست
ارسال شده در 9 ژانویه, 2013 توسط میرزا
http://www.gomaneh.com/wp-content/up...01/Melissa.jpg
شایعهی «زیباترین مجری سال دنیا» که یک خانم ایرانی الاصل است بارها و بارها در سایتها و صفحات مختلف به اشتراک گذاشته شده و میشود. با یک تحقیق ساده نتایج زیر حاصل شد:
نام واقعی این خانم Mélissa Theuriau مجری شبکه LCI فرانسه است. هیچ منبعی دال بر «زیباترین مجری سال دنیا» در مورد این شخص یافت نشد. واضح است که او هیچگاه ایرانی نبوده و در این باب هیچ مصاحبهای نداشته است. سایت شخصی این مجری را ببینید.
خبر جعلی:
میترا طاهری مجری شبکهی LCI فرانسه که به عنوان زیباترین مجری دنیا شناخته شد در پاسخ به پرسش خبرنگار فرانسوی که چرا جواب رد به شاهزادههای عرب و شیوخ آنها و پسران سرشناس فرانسوی در مقابل در خواست آنان برای ازدواج دادهای، گفت: من با اینکه فقط یک بار در ۳ سالگی به همراه پدر و مادرم به ایران سفر کردم، ولی خود را فرزند کوروش و از نسل پاک آریایی میدانم و فرزندانم نیز باید آریایی باشند… (درود بر شرف و غیرتت…)
منبع:
گمانه
به نظر من اینکه این خانم خودش را ازنسل کوروش میدونه اصلا افتخار نیست البته حق داره چون ایران نبوده و شاید نمی دونه که اون رژیمی که به کوروش
و تاج و تختش افتخار میکرده و هر ساله از جیب مردم خرج جشنهای 2500 ساله میکرده سرنگون شده.....
و اکنون باید به ایشون گفت ما از نسل علی اکبر (ع) هستیم و امروز افتخار ما همین هست
فکر نکنم الانم خرجهای همایشهای پشت سر هم و کمکهای بی در و پیکر به کشورهای عقب افتاده که ایران میکنه و بعد برای خودمون شیر میشن کمتر از جشنهای 2500 ساله باشه ماشالله هر روز هم که به بهانه هر چی همایش و بخور بخوره تازه گوشه ای تاراج بردن ثروت هنگفت این سرزمین هست که باعث شده الان کشور به این فلاکت بیوفته اگر اینهمه که ما به این گدا گشنه های کشورهای دیگه کمک کرده بودیم میرفتیم سهام شرکتهای بزرگ در اروپا رو که در زمان رکود بود میخریدیم الان بسیار زیاد ثروت نصیب کشور میشد و موقعیت خوبی داشتیم که هیچ در پیتی نتونه ایران رو تهدید کنه و مردم رو اینجور در تنگنا قرار بده.متاسفانه با ثروتی عظیم کشوری در حد سومالی داریم واقعا شاهکار مدیریت جهانی در این 30 سال به بار نشسته جوری که بزرگترین اساتید در جهان از ابهت این شاهکار عظیم انگشت در دهان فرو برده و خشک شده اند[khande][khande]
من میگم این خانمه یه ریگی به کفشش بود :)) مرسی ab.bb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل 110
به نظر من اینکه این خانم خودش را ازنسل کوروش میدونه اصلا افتخار نیست البته حق داره چون ایران نبوده و شاید نمی دونه که اون رژیمی که به کوروش
و تاج و تختش افتخار میکرده و هر ساله از جیب مردم خرج جشنهای 2500 ساله میکرده سرنگون شده.....
و اکنون باید به ایشون گفت ما از نسل علی اکبر (ع) هستیم و امروز افتخار ما همین هست
اصلا ایرانی نیست !!! اسمش هم هست melissa-theuriau.در پست بالایی توضیح داده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل 110
سلام
کاربر عزیز لطفا به تاریخ واجدا ماتوهین نکنید. توهین به گذشتگان ما ایرانیان توهین به شخصیت تک تک ماست .
اقدامات رژیم گذشته چه ارتباطی با کوروش دارد؟ هر اشتباهی در رژِم فاسد قبل بوده به کوروش که2500 سال قبل زندگی میکرده مربوط است؟
در دنیای امروز صهیونیستها دارند تاریخ ما رو نابود می کنند و دست به تحریفات تاریخی گوناگون می زنند . این بار شما هم شاید برای اولین بار در این زمینه با اونها متحد شدین و
دوشادوش اونها مبارزه می کنید. همرزمان خوبی هستید .تبریک میگم جدا!!!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
«زیباترین مجری سال دنیا» فرزند کوروش نیست
ارسال شده در
9 ژانویه, 2013 توسط
میرزا
http://www.gomaneh.com/wp-content/up...01/Melissa.jpg
شایعهی «زیباترین مجری سال دنیا» که یک خانم ایرانی الاصل است بارها و بارها در سایتها و صفحات مختلف به اشتراک گذاشته شده و میشود. با یک تحقیق ساده نتایج زیر حاصل شد:
نام واقعی این خانم Mélissa Theuriau مجری شبکه LCI فرانسه است. هیچ منبعی دال بر «زیباترین مجری سال دنیا» در مورد این شخص یافت نشد. واضح است که او هیچگاه ایرانی نبوده و در این باب هیچ مصاحبهای نداشته است.
سایت شخصی این مجری را ببینید.
خبر جعلی:
میترا طاهری مجری شبکهی LCI فرانسه که به عنوان زیباترین مجری دنیا شناخته شد در پاسخ به پرسش خبرنگار فرانسوی که چرا جواب رد به شاهزادههای عرب و شیوخ آنها و پسران سرشناس فرانسوی در مقابل در خواست آنان برای ازدواج دادهای، گفت: من با اینکه فقط یک بار در ۳ سالگی به همراه پدر و مادرم به ایران سفر کردم، ولی خود را فرزند کوروش و از نسل پاک آریایی میدانم و فرزندانم نیز باید آریایی باشند… (درود بر شرف و غیرتت…)
منبع:
گمانه
واقعا که !
شما یه میترا طاهری جستجو کن ببین چه چیزایی در بارش میاره " فرزند کوروش " و "3 سالگی اومده ایران" و "شوهر ایرانی میخواد" و ...
معلوم نی کی اینارو میگه: (
ممنون رضا جون
آقا خبر تکذیب شــــــــــــــــــــــــ د !!![nishkhand]