یه سوال داشتم که خیلی برام حیاتیه . [soal] لطفا کمکم کنید :
اگر در روز بارانی که باران نم نم می بارد بدویم بیشتر خیس میشویم یا آرام راه برویم ؟
همین مسئله را وقتی باران رگباری باشد بررسی کنید . (1. در خلاف جهت حرکت کنیم .2. در جهت بارش حرکت کنیم )
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال داشتم که خیلی برام حیاتیه . [soal] لطفا کمکم کنید :
اگر در روز بارانی که باران نم نم می بارد بدویم بیشتر خیس میشویم یا آرام راه برویم ؟
همین مسئله را وقتی باران رگباری باشد بررسی کنید . (1. در خلاف جهت حرکت کنیم .2. در جهت بارش حرکت کنیم )
[sokoot]
سلام
فکر کنم برابره [tafakor] یعنی با مثال که حل میکنم انگار برابره
ولی درواقع من وقتی به سمت سرپناه میدوم کمتر خیس میشم یا شاید هم اینجوری فکر میکنم[tafakor]
خیس شدن به سرعت حرکت فرد وابستگی معکوس داره [tafakor]
من نمیتونم فرمولی چیزی رو اثبات کنم چون دانشش رو درست و حسابی ندارم متاسفانه.....واسه این همینجوری با مثال زدن چیزی که نتیجه گرفتم رو گفتم[labkhand]
ام
سلام
به نظرم سؤال قشنګیه[cheshmak]
خب ببینید وقتی بارون نم نم میاد یا رګبار فرقی نداره در هر صورت بارونه ، و اګر شما زیر بارون آروم راه برید ، شدت برخورد کمتر اما زمان بیشتره ، و بالعکس اګه سریع برید خب به تبع شدت بیشتر و زمان کمتره ، حالا اګر خیلی سریع تر برید خب بهتره و البته در خلاف جهت بارش ولی آروم برید زمان بیشتری میګیره دیګه ، و به نظرم همش بستګی به سرعت سریع بودن شما داشته باشه ، خیلی سریع باشه نسبتش به نفعتون تموم میشه ولی اګه نسبت سرعت سریع شما به سرعت کم شما کم باشه به ضررتون تموم میشه !
نمیدونم خوب تونستم چیزی که در ذهنم هست رو بیان کنم یا نه ؟![nadanestan][khejalat]
بستگی به دبی بارش داره
بستگی به سرعت داره
بستگی به جهت بارش داره
که جوابهای کاملا متفاوتی رو در بر داره
اما ایا جواب دادن به این مسئله ی ساده مشکلی رو حل میکنه
اگر بله که با نقل قول از این پست من بگید به چه دردی میخوره تا جواب رو بنویسم
نیازی به فرمول هم نداره
درک و تصویر سازی ذهنی هست