پاسخ : شما استثنایی هستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
یک سخنران مشهور سمینارش را با در دست گرفتن بیست دلار اسکناس شروع کرد
او پرسید چه کسی این بیست دلار را می خواهد؟دست ها بالا رفت.او گفت:من این بیست دلار را به یکی از شما می دهم اما اول اجازه دهید کاری انجام دهم.او اسکناسها را مچاله کرد و پرسید چه کسی هنوز این ها را می خواهد؟باز هم دست ها بالا بودند.او جواب داد خوب. اگر این کار را کنم چه؟او پول ها را روی زمین انداخت و با کفشهایش آنها را لگد کردبعد آنها را برداشت و گفت:مچاله و کثیف هستند حالا چه کسی آنها را می خواهد؟بازهم دستها بالا بودندسپس گفت:هیچ اهمیتی ندارد که من با پولها چه کردم شما هنوز هم آن ها را می خواستیدچون ارزشش کم نشد و هنوز هم بیست دلار می ارزید.اوقات زیادی ما در زندگی رها می شویم، مچاله می شویمو با تصمیم هایی که می گیریم و حوادثی که به سراغ ما می آیند آلوده می شویم .و ما فکر می کنیم که بی ارزش شده ایماما هیچ اهمیتی ندارد که چه چیزی اتفاق افتاده یا چه چیزی اتفاق خواهد افتاد.شما هرگز ارزش خود را از دست نمی دهید.کثیف یا تمیز،مچاله یا چین دارشما هنوز برای کسانی که شما را دوست دارند بسیار ارزشمند هستید.ارزش ما در کاری که انجام می دهیم یا کسی که می شناسیم نمی آیدارزش ما در این جمله است که: ما که هستیم؟هیچ وقت فراموش نکنید که شما استثنایی هستید
ولی وقتی من این مطلب رو میخوندم همین که اسکناس رو مچاله کرد دو دل شدم
و همین که زیر پاش گذاشت دیگه اسکناس رو نخواستم
واقعا نمیخواستم
واقعا
اما این مقایسه اشتباهه
چون تضادی درش وجود داره
دلیلش؟
خب دلیلش اینه که اگر منکه شمارو نمیشناسم از شما بپرسم کی هستید - اول اسمتون رو میگید
بعد برای معرفی شروع میکنید از کارهایی که انجام دادین یا نتیجه ی کارهایی که انجام دادین صحبت میکنید
فلان مدرک رو دارم فلان جا کار میکنم فلان فلان فلان و فلانو...........
خب پس جواب سوال ما کی هستیم؟ در واقع اینه که:
فردی که یک مجموعه از کارهارو انجام داده
شخصیت ما در کارهایی که میکنیم قابل روئیته
اما اینکه ما میتونیم تغییر کنیم
حتی اسکناسی که زیر پا له شده میتونه شسته بشه(از جنس پنبه هست و قابل شستشو) میتونه اتو بشه - یا در بعضی موارد تعویض بشه!
البته من هم خیلی ملموس نگفتم
اما اینکه من کی هستم اشاره به همین الان داره که از الان میخوام چیکار کنم!