پاسخ : میشه بیای تو کمکم کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
سلام بچه ها
ببخشید یه کمک.
من چند ماه شب که میشه نمیتونم بخوابم یعنی اصلا زندگی برام سخت شده چون همش فکر میکنم هر لحظه امکان داره بمیرم
یا شبا فکر میکنم خودم یانزدیک هام فردا دیگه بیدارنمیشن.زمانیم که کسی میمیره این شدید تر میشه
اصلا ضربان قلبم بالاتر میره وجودمو یه ترس شدید میگیره
رو عصابمو روانمم اثر کرده باقرصم جواب نداده
یا همش یه جنی چیزی هست میکنم دوروبرم هست .
خلاصه دارم روانی میشم کمککککککککککککککککککککککک کک[shaad]
امضات جالبه ها.[shaad]
بعد بگم که فکرتو مشغول چیزای دیگه کن بهش اهمیت بده بعد نترس.
مرگ از بین رفتن که نیس. انتقال هست. البته روانشناسان بهتر میتونن کمک کنن. من که میگم به چیز بسیار خوبی رسیدی اگه خوب مدیریتش کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
امضات جالبه ها.[shaad]
بعد بگم که فکرتو مشغول چیزای دیگه کن بهش اهمیت بده بعد نترس.
مرگ از بین رفتن که نیس. انتقال هست. البته روانشناسان بهتر میتونن کمک کنن. من که میگم به چیز بسیار خوبی رسیدی اگه خوب مدیریتش کنی.
من قبل اصلا مردن ترسی نداشت اما یکی یه کیلیپ نشونم داد که مال شب اول قبر بود انقد ترسناک بود که نگو
یعنی انقد خدا با ادم بد برخورد میکنه اوموقع؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
من قبل اصلا مردن ترسی نداشت اما یکی یه کیلیپ نشونم داد که مال شب اول قبر بود انقد ترسناک بود که نگو
سلام
فکر می کنم من قبلاً کلیپش رو دیدم ، اینا حقیقت کامل نداره ، اللخصوص پرسش های شب اول قبر فقط مال یا افراد بسیار بد و یا افراد بسیار خوبه !
افراد عادی شامل حال این پرسش ها نمی شن !
واسه درمان ترس های شبانه اینجا مطالب مختصری نوشتم، اگه دوست داشتید مطالعه کنید ، شاید کاربردی داشت .[shaad]
لینکش رو نمیاره شرمنده ، در جستجو بزنید : نیکو کردن اخلاق در آیینه ی سنت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
بله واقعا مردن برای کسی که توشه ای برای راهش بر نداشته خیلی سخت هست. از همون موقع که عزرائیل را میبیند سختی شروع می شود.از قیافۀ ملک الموت بگیر تا ...
مرده طبق اعمال و اعتقاداتش جوابگو خواهد بود.دو ملک مامور سوال پرسیدن هستن که برا مومن اسم این دو ملک هست«مبشر و بشیر»و برا کافر یا آنانی که قوانین خدا را زیرپا گذاشتن اسمشون«نکیر و منکر»هست.انشاالله که قسمت کسی نشه چون طبق روایات دیدن نکیر و منکر واقعا وحشتناک هست.
سؤال نکیر و منکر در واقع بیرون کشیدن نهان روح است و جواب روح همان باطن اوست. یعنی این سؤال و جواب مثل سؤال و جواب های دنیوی و متعارف ذهن ما نیست. در واقع این دو ملک باطن پنهان ارواح را آشکار می سازند و حقایق وجود آنها را پدیدار می سازند.
از روایات اسلامی بر می آید در عالم قبر (برزخ) از دو کس سؤال می شود یا از کسی که در عالم ماده در پی حق برآمده و بدون کوچک ترین سستی به عقاید حقه نایل گشته و سپس سعی در تطبیق عملی خود با همان عقاید نموده اگر چه اشتباهات و لغزش هایی هم در مقام عمل و تحقیق داشته باشد
و یا از کسی که در حیات دنیوی در برابر سؤالات مطرح شده در درون خود به حرکت افتاده، ولی حرکت او به صورت صادقانه و جدی برای نیل به حق نبوده است بلکه آمیخته به اغراض و تعصب ها و هواها و توأم با سستی و اهمیت ندادن به حق بوده و در نهایت به عقاید باطل نیل گشته و سپس سعی در تطبیق عملی خود با آن اباطیل نموده است و در آخر به کفر و ضلالت رسیده است اگر چه احیانا فکر حق و قول و عمل حق هم داشته باشد از این دو نوع روح در عالم آخرت سؤال می شود تا باطن آنها نمایان شود و تمایز وجودی آنها پدیدار گردد {معاد یا بازگشت به سوی خدا، محمد شجاعی، ص 270 - 320}
پس با مرگ و کلیپ و... خدا حجت را بر بنده اش میخواهد تمام کند و هدایتش بکند.همۀ ماها نیاز به چنین هدایت و گوشزدهایی داریم تا جهل ما بر علم ما غلبه نکند و همچنان در مسیر درست بمانیم.
واقعا بدون توشه رفتن خیلی سخت است. خداوند می فرماید:«تزوّدوا فإنّ خیر زاد تقوی»؛«زادو توشه بردارید و همانا(قطعا) بهترین توشه تقوا است» انشاالله که بدون زاد و توشه نرویم و عمرمان تلف نشود.
حالات قبر خیلی سخت است اگر عملی نداشته باشیم یا عملمان سطحی باشد.عوضش بهشت و نعمتهاش برا کسانی که در چارچوب قوانین خدا رفتن پاداشی خواهد بود طوری که مومن مشتاق رفتن به اون سرا است.
انشاالله با پیروی از قوانین خدا هم در این دنیا به آرامش برسیم و زندگی خوبی داشته باشیم و هم اون دنیایمان را آباد کنیم. هرکسی جز این کند راه خطا رفته است. نه این دنیا را رها میکنند و نه آخرت را. باید تعادل داشت. برا هر دو دنیا باید تلاش کرد.
امام صادق (ع) مي فرمايند :
هنگامي كه ميت دفن مي شود ، دو فرشته منكر و نكير نزد او مي آيند ، در حالي كه صداي آنها همانند رعد بلندآهنگ و چشمانشان همانند برقي سهمناك و خيره كننده است. پس از ميت مي پرسند : پروردگار تو كيست ؟ دين تو چيست ؟ اگر مؤمن باشد ، مي گويد : الله پروردگار من است و اسلام دين من. آنان به او مي گويند : درباره مردي كه براي پشتيباني شما بيرون آمد چه مي گويي ؟ مي گويد : آيا از محمد (ص) پيامبر خدا مي پرسيد ؟ مي گويند : شهادت بده كه او پيامبر خداست. او مي گويد : شهادت مي دهم كه او پيامبر خداست. ( بدين ترتيب او از آزمون سربلند بيرون مي آيد و آن گاه ) به او مي گويند : بخواب ، خوابي كه در آن رويايي نيست. قبرش را به اندازه ٩ ذراع توسعه مي دهند و براي او دري به سوي بهشت باز مي كنند و او جايگاهش را مي بيند. اما اگر او كافر باشد ، بر او وارد مي شوند ، در حالي كه شيطان چونان دودي در كنار ديدگان او نشسته است. از او مي پرسند : پروردگار تو كيست و دين تو چيست ؟ درباره آن كسي كه براي پشتيباني شما بيرون آمد چه مي گويي ؟ مي گويد نمي دانم! ( در اين هنگام ) بين او و شيطان را خالي مي كنند و در قبر ٩٩ مار بزرگ را بر او مسلط مي سازند كه اگر يكي از اين مارها در زمين نفس بكشد ، هرگز درختي نخواهد روييد ؛ و ديدگان او را به سوي آتش مي گشايد و او جايگاه خود را در آن مي بيند ".
كافي ، جلد ٣ ن، صفحه ٢٣٦
خب اصلاً نکیر و منکر کارشون چه معنایی داره ؟
خدا که از همه چی باخبره ، چرا باید چنین اتفاقی بیفته ؟ بالاخره که افراد متوجه چه محاسن و چه معایبشون خواهند شد ؟
خدا که این اندازه مهربونه ، چرا ؟
من زیاد نمی تونم اینا رو باور کنم ، از کجا معلوم احادیث جعلی نباشه ؟ و یا برای آګاه کردن افراد جاهل عرب نباشه ؟ شاید پشت احادیث حرف دیګه ای باشه !!! شاید اصلاً بحث اصلی حدیث اینا نباشه ، باید دید در بطن این احادیث چه چیز نهفته است ![tafakor]
به نظر شخص من این احادیث برای ترساندن جاهلین عرب و عیر عرب بوده و اینکه انسان با ترس به خدا روی کنه ، اصلاً کار صحیح و جالبی نیست ، خود خدا هم در بسیاری موارد در قرآن اشاره کرده که در آفرینش تفکر بسی باید کرد ، چرا ؟ چون در انتهای اون خدا رو درک می کنیم به او روی میاریم .
قبلاً هم ګفتم در عین حالی که باید از خدا ترسید ، من نمیتونم بترسم ![nadidan]
خدا همیشه در قلب آدمه و مهربون تر از هر احدیه !
با خدا باشیم ما رو نمی ترسونه ، خانم ګلبرګ شبا قبل از خواب یه آیه و یا بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم با اعتقاد بخونید و راحت و آسوده به چیزای خوب فکر کنید و بخوابید ، به خدا اعتماد کنید همه چی حله !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
خب اصلاً نکیر و منکر کارشون چه معنایی داره ؟
خدا که از همه چی باخبره ، چرا باید چنین اتفاقی بیفته ؟ بالاخره که افراد متوجه چه محاسن و چه معایبشون خواهند شد ؟
خدا که این اندازه مهربونه ، چرا ؟
من زیاد نمی تونم اینا رو باور کنم ، از کجا معلوم احادیث جعلی نباشه ؟ و یا برای آګاه کردن افراد جاهل عرب نباشه ؟ شاید پشت احادیث حرف دیګه ای باشه !!! شاید اصلاً بحث اصلی حدیث اینا نباشه ، باید دید در بطن این احادیث چه چیز نهفته است ![tafakor]
نمیخوام وارد بحث دیگه ای بشم اما وقتی خدا میگه زاد و توشه بردار، وقتی میگه وای بر نمازگزاران اونایی که نماز را سبک می شمارند ، وقتی می فرماید در جهنم جاهایی هست که هرگز به ذهنتان خطور نمیکند، وقتی می فرماید که قسم به جان فرشتگانی که جان کافران را به سختی یا جان مومنان را به آرامی میگیرند و... همه نشون دهندۀ سختی راه است.
واقعا این راه سخت هست.
بهشت و راحتی هم طرف دیگر قضیه هست. احادیث جعلی مشخص هست.احادیث معتبر هستن یقین بدونین.
همۀ اینا میخوان بگن که بعد از دنیا رفتن پروندۀ عمل بسته میشه و طبق اعمال دنیوی حرکت خواهی کرد. اینا قوانینی برای تکامل و ارزش گذاشتن به خلقت و زمان و بیهوده تلف نکردن عمر هست تا بشر به آن چیزی که باید برسد ، برسد.
برا زدودن جهالت همۀ اینا لازم هست و برا ترساندن عرب جاهل نیست.
خدا به همان اندازه که رحمان هست به همان اندازه هم غضب داره منتها رحمتش جلوی غضبش رو گرفته. از عمل باید ترسید و از خدا باید تقوا پیشه کرد.
برا سفر کردن توشه لازم هست. در این دنیا وقتی به سفر میریم حساب خوراک و پوشاک و اقامتگاه و... رو میکنیم اونوقت برا سفر آخرت که این همه مهم هست بگیم اینا لازم نیستن؟ زاد و توشه باید برداشت و به فکر اقامتگاه باید بود. یا هتل 5 ستاره یا .... انتخاب با خود بشر هست.
سفر مهمی در پیش روست باید آمادۀ سفر شد. به فکر توشه و اقامتگاه باید بود. آینده نگر باید بود. به فکر دیدن قیافۀ عزرائیل و تنگی قبر که همه دیدیم تا اسکان شدن باید بود.
سفر حساسی هست. انشاالله که سفر خوب و خوش و آرومی داشته باشیم که این مربوط به اعمال دنیاییمون هست.این حق مطلق هست که هیچ شکی توش نیست.