کشف ۶کیلو طلا در صحنه تصادف اتوبوسها!
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم از کشف حدود ۶ کیلو طلا از صحنه تصادف دلخراش اتوبوسهای آزاد راه قم – تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، احمد صادقی گفت: در شب حادثه فرمانده پاسگاه انتظامی کوشک نصرت با دقت نظر در صحنه تصادف متوجه وجود مقادیر قابل توجهی طلا در میان خاکسترهای به جا مانده از صحنه تصادف میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: نامبرده با جمعآوری طلاهای مکشوفه و انتقال آنها به پاسگاه و توزین، مراتب را صورت جلسه و پس از اخذ دستور قضایی طلاهای مکشوفه را به صورت امانی تحویل خزانه یکی از بانکهای استان میدهد.
منبع
پاسخ : کشف ۶کیلو طلا در صحنه تصادف اتوبوسها!
حالا هی این تصادف رو به حاشیه ببرین تا موضوع اصلی رو مردم فراموش کنن که توی یه تصادف چهل و اندی آدم پر پر شدن..
چرا همش ذهن آدم باید منفی بافی کنه
خب ممکنه طلا ها مال یه طلا فروش کیفی باشه
اگه میشه همین الان که پشت کامپیوتر نشستین یه فاتحه ناقابل برای از دست رفتگان این سانحه بخونید
ممنون . . . [golrooz]
حالا شما بزار به حساب افکار منفی من....واقعیت تغییر نمیکنه...چه به حرف چه به زور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
شه پری
حالا شما بزار به حساب افکار منفی من....واقعیت تغییر نمیکنه...چه به حرف چه به زور
آبجی ما منظورمون با شما نبود
اصلا من با حرف شما موافقم
راستش وقتی خونه یکی از همین کشته شده ها رو دیدم که روی پارچه سیاهش نوشته بودن درگذشت ....... و خانواده محترمشون را تسلیت عرض می نماییم و عکس یه آقا و زنش و دو تا دختر های کوچولوشو رو اعلامیه دیدم تازه عمق فاجعه رو فهمیدم . . .
روحشون شاد
اوف اوف عجب تصادفی............