پاسخ : میشه یکم درد و دل کنم؟!
سلام گلم
در جواب شما باید بگم که وقتی همه سعی کردن کاسه هاشونو جدا کنن و یا سعی کردن جیبها جدابشه و باز خواستن استقلال مالی پیدا کنن ودر کنار اون خواستار اعتماد بنفس شدن و و و و های دیگه وباز خواستن خودشون تجربه کنن وبا کسب تجربه به خطا افتادن و گره کورتر شد و و وباز مشکل رو مشکل نگرفتن تصمیم درست اوردن این ماهواره لعنتی همه باعث شد اعتبار افراد باتجربه کمتر و کمتر شد و به جایی رسید که کمتر کسی به حرف بزرگتر از خودش اعتقاد داره .
من منکر این عقاید نیستم که مستقل نباشن یا اعتماد به نفس خوب نیست یا بقیه حرفا .ولی توجه به تجربیات و عقاید دیگران خیلی روی زندگی ما که به خدا ایمان داریم و دعای پدر و مادر باعث برکت در زندکی میشه خیلی تاثیر داره.
ماها سفرمونو جدا کردیم ماها دلمون برای دیگران نمیسوزه ماها مشکل بقیه رو مشکل خودمون نمیدونیم.
اگر شما میترسی دلیلش همین بی توجه شدناست ما دنبال حل مشکل خودمونیم دنبال پولیم.
به نظر من بزرگترین گرفتاری و نفرین خدا همین اعمال ماست فقط نامحسوس تصور میکنیم و گردن شرایط و اوضاع اجتماع میندازیم.
حرف شما کاملا متینه باید عقاید درستو ترویج داد .باید امنیتو برگردوند.باید امنیت خاطر داشت .
حرف زیاده فرصتو به بقیه دوستان میدم ابراز نظر کنن.
هیچ کس جز بانوی ایرانی عزیز نظری نداره یا به قول یکی از دوستان از این گوش گرفته از اون یکی گوش رها کرده؟!؟!؟!؟[bihes][ghahr]
خیلی ساده است. چون مردمان بی فرهنگی هستیم! البته توهین نمیکنم ولی قبل از ورود هر چیزی به کشورمون باید اول فرهنگش بیاد که اینطوری نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
خیلی ساده است. چون مردمان بی فرهنگی هستیم! البته توهین نمیکنم ولی قبل از ورود هر چیزی به کشورمون باید اول فرهنگش بیاد که اینطوری نیست!
آقا مهدی!!!!!!!
اینطوری نگید تورو خدا!!!
ما بی فرهنگ نیستیم فقط انقدر غرق دغدغه های الکی شدیم که فرهنگمون یکم یادمون رفته!!!
این تاپیک هم واسه همینه که برگردیم...یادمون بیاد!!
قرن ها پیش وقتی اونور آب ها هنوز داشتن همدیگه رو می کشتن و می خوردن تو ایران کوروش به خانومای باردار مرخصی با حقوق می داد!!!!!!!!
این یعنی فرهنگ...یعنی درک....یعنی غیرت!!!!
الان فقط یادمون رفته....
الان واسه دختره قیمت و برند پنکیکش مهم تر از این شده که پاشه 30 ساعت به مادرش کمک کنه!!!
الان واسه پسره سوت زدن واسه یه ماشین خارجی کمیاب تو خیابون مهم تر شده از حفظ ناموسش!!!!
جمع نمی بندم نمی گم همه اینطوری شدن اما انصافا داریم میبینیم اکثریت غرق رویاهای کاهی و پوچ شدن!!
نمی دونم...
نمی دونم چقدر حرفام حقه و چقدر تاپیر گذاره؟!
اما اگه حتی یه نفرو هم بتونم کمک کنم تا طرز تفکرشو بهتر کنه عالیه!!!!
من فکر می کنم متاسفانه توی این دوره همه این کارا انجام میشه به بهانه اینکه طرز فکر بزرگترا قدیمی شده و به اسم عصر جدید اینا انجام میشه.
به نظر من ظرفیت ها کم شده و تجربه بزرگتر ها به اسم طرز فکر عهد بوق (متاسفانه) کنار گذاشته شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
آقا مهدی!!!!!!!
اینطوری نگید تورو خدا!!!
ما بی فرهنگ نیستیم فقط انقدر غرق دغدغه های الکی شدیم که فرهنگمون یکم یادمون رفته!!!
این تاپیک هم واسه همینه که برگردیم...یادمون بیاد!!
قرن ها پیش وقتی اونور آب ها هنوز داشتن همدیگه رو می کشتن و می خوردن تو ایران کوروش به خانومای باردار مرخصی با حقوق می داد!!!!!!!!
این یعنی فرهنگ...یعنی درک....یعنی غیرت!!!!
الان فقط یادمون رفته....
الان واسه دختره قیمت و برند پنکیکش مهم تر از این شده که پاشه 30 ساعت به مادرش کمک کنه!!!
الان واسه پسره سوت زدن واسه یه ماشین خارجی کمیاب تو خیابون مهم تر شده از حفظ ناموسش!!!!
جمع نمی بندم نمی گم همه اینطوری شدن اما انصافا داریم میبینیم اکثریت غرق رویاهای کاهی و پوچ شدن!!
نمی دونم...
نمی دونم چقدر حرفام حقه و چقدر تاپیر گذاره؟!
اما اگه حتی یه نفرو هم بتونم کمک کنم تا طرز تفکرشو بهتر کنه عالیه!!!!
باهاتون موافقم سرکار خانم ولی ......
اونها گذشته. مهم الان است. ما چی داریم که ایندگانمون ازمون یاد کنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
باهاتون موافقم سرکار خانم ولی ......
اونها گذشته. مهم الان است. ما چی داریم که ایندگانمون ازمون یاد کنن؟
می تونیم بسازیم!!!!نمی تونیم؟!
همین که بتونیم سنت های خوب رو احیا کنیم...
همین که بتونیم به فرهنگ درستمون برگردیم...
اینارو می تونیم به نسل آیندمون هدیه بدیم!!!!
کم چیزی نیست!!!!
به نظر می رسه درحاشیه باشه اما به مرور زمان تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت!!!!
از همین حالا هم میشه شروع کرد و هیچ وقت واسه کارای خوب دیر نیست!!!!
سلام
همه ی حرفاتون درست ولی ...
باید باید باید باید باید باید باید باید باید از خودمون شروع کنیم .
سه دو یک ، از همین حالا ....
نقل قول:
درود
تو همون تاپیک من گفتم که زمین و زمان نمیخواد ایرانیان آسوده باشند
نمیخوان
از اتحاد بلوک شرق و دموکرات های آمریکا برای بیرون کردن آخرین ارتشبد ایران
که ارتش ایران که فوق قدرتمند بود رو نابود کنند و کردند
از اتحاد بازاری های و زمین داران بزرگ که در اعتراض به لایحه ایالتی و ولایتی که اقتصاد ایران رو آزاد میکرد...
و خیلی چیزای دیگه که نمیشه صریح گفت
همون ارتشبد گفت که ایران در سال 70 = توسعه یافته
اینا به کنار
دولت اصلاحات طرح 20ساله ایران 1404 رو داد
نزاشتن اجرا بشه
و هزار و یک دلیل دیگه
خواهر گرامی
مردم دیگه دغدغه ی سیاسی و علمی و فرهنگی و... ندارند
دغدغه همه ی مردم
سیر شدنه
پس دیگه وقتی نمیمونه کتاب بخونن و با فرهنگ بشن مثلا