شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر
امروز می گویند شهیدان برای حجاب کشته شدند!!
امروز می گویند شهیدان برفتند تا که دیگران گناه نکنند !!
امروز برخی ها وجهه ی پاک شهیدان میهن را خراب کرده و برای آنان دشمن تراشی میکنند
امروز کسی نمیداند سرهنگ آبشناسان چه کرد برای میهن
امروز می گویند سرهنگ آبشناسان رفت که در سال 92 فلان دانشجو با فلان دانشجوی غیر هم جنس رابطه نداشته باشد !!
اما برخی ها نمی دانند
هرچه وجهه شهیدان را در محضر دیگران خراب کنند
باز خدایی هست
خدایی که مردان بزرگ را هرگز فراموش نخواهد کرد و آنان را به اوج خواهد رسانید
درود بر شهیدان میهن
پاسخ : شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر
شهید ادوارد آنیلی رو میشناسید؟
در بین شهدای دفاع مقدس افراد عراقی دیده میشه اونا برای کدوم میهن جنگیدن؟
چرا شهید چمران سال ها در لبنان جنگید؟
تا به حال وصیت نامه شهیدی رو خوندید؟
{
شهید یعقوب ابراهیم نژاد
اگر می دانستم با هر بار که خونم ریخته می شود بی حجابی آغوش حجاب در بر می گیرد، حاضر بودم هزاران هزار بار کشته شوم.
شهید احمد پناهی
حجاب شما سنگری است آغشته به خون من که اگر آن را حفظ نکنید به خون من خیانت کرده اید.
شهید محمد محمودی
حجاب شما از خون ما که در جبهه می ریزد برای دشمن کوبنده تر است.
و...
}
اگه بگیم شهدا برای فضائل اخلاقی رفتن خرابشون کردیم؟
چیزی که من از وصیت نامه شهدا فهمیدم این بود:
شهدا برای میهن رفتند +انقلاب
برای میهن رفتند+ اسلام
برای میهن رفتند + حجاب
برای میهن رفتند + ...
خیلی سادس تو یه جست و جو گر وصیت نامه شهدا رو سرچ کنید.[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نبوی
شهید ادوارد آنیلی رو میشناسید؟
در بین شهدای دفاع مقدس افراد عراقی دیده میشه اونا برای کدوم میهن جنگیدن؟
چرا شهید چمران سال ها در لبنان جنگید؟
تا به حال وصیت نامه شهیدی رو خوندید؟
{
شهید یعقوب ابراهیم نژاد
اگر می دانستم با هر بار که خونم ریخته می شود بی حجابی آغوش حجاب در بر می گیرد، حاضر بودم هزاران هزار بار کشته شوم.
شهید احمد پناهی
حجاب شما سنگری است آغشته به خون من که اگر آن را حفظ نکنید به خون من خیانت کرده اید.
شهید محمد محمودی
حجاب شما از خون ما که در جبهه می ریزد برای دشمن کوبنده تر است.
و...
}
اگه بگیم شهدا برای فضائل اخلاقی رفتن خرابشون کردیم؟
چیزی که من از وصیت نامه شهدا فهمیدم این بود:
شهدا برای میهن رفتند +انقلاب
برای میهن رفتند+ اسلام
برای میهن رفتند + حجاب
برای میهن رفتند + ...
خیلی سادس تو یه جست و جو گر وصیت نامه شهدا رو سرچ کنید.[golrooz]
آقای نبوی
راست میگین ها یعنی به همین سادگی میشد ما بفهمیم حقیقت رو
ما که خیلی زحمت کشیدیم برای همین حقیقت روشن!
سند و مدرک هم که همه جا ریخته ..
دیگه برای اثبات خورشید که نیازی به استدلال نیست.
یعنی وقتی دایی بنده شهید شد و 15سالش بود میدونست ک قراره سالای اینده کسی همجنس باز بشه و یاغیره...
لطفا شخصیت شهید و پایین نیارید و بدجور عصبانی میشم[asabani]شهدارو به هرچیزی نچسبونید
یکی از رکن های اصلی اینکه به شهید می گویند «شهید» اینست که به خاطر خدا جان خود را فدا کرده است..
پیغمبر اکرم (ص) دربارهی ثواب مبارزین راه خدا فرمود:
وقتی که مجاهد فیسبیلالله بر اثر تیر دشمن از اسب بر زمین افتد، هنوز پیکر پاکش نقش بر زمین نشده که خداوند متعال فرشتهای را به استقبال روحش میفرستد و او را به بهشت و نعمتها و کرامتهایی که برایش مهیا شده است بشارت میدهد. وقتی که پیکر پاکش نقش بر زمین شد فرشته الهی به او میگوید آفرین بر تو ای روح پاک که از بدن پاک خارج شدی، برای تو مقام و منزلتی است که هرگز چشمی آن را ندیده و گوشی آن را نشنیده و به قلب کسی خطور نکرده است.
(سفینه البحار، جلد1، ماده شهد، خصال شیخصدوق، ص156، حدیث 196)
عن النبی صلیالله علیه و آله و سلم فی فضل الفزاء فی سبیلالله و قال اذا زال الشهید عن فرسه بطغته او ضربه لم یصل الی الارض حتی بعث الله زوجته من الحور العین فتبشره بما اعدالله له من الکرامه فاذا وصل الی الارض تقول مرحبا بالروح الطیبه التی اخرجت من البدن الطیب ابشر فان لک ما لا اذن سمعت و لا خطر علی قلب بشر»
-----------
فی سبیل الله = در راه خدا
«ومن یقاتل فی سبیلالله فیقتل او یغلب فسوف نوتیه اجرا عظیما»
کسی که به دستور خدا در راه خدا با دشمن میجنگد (از برای آنکه ظلم و فساد را ریشهکن کند و دین خدا را در زمین استوار نماید، تا آنکه مستضعفین و محرومین از چنگال اهریمنان نجات یابند، هر گاه این مجاهد راه خدا) کشته شود و یا پیروز شود خداوند به او اجر و پاداش عظیم خواهد داد. (نساء، 74)
«و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیلالله اموات بل احیاء ولکن لا تشعرون»
به کسانی که در راه خدا کشته میشوند مرده نگویید بلکه او زنده است و جاوید. شهید مرده نیست، شما درک آن را ندارید که بفهمید. (بقره، 154)
«و لئن قتلتم فی سبیلالله او متم لمغفره منالله و رحمه خیر مما یجمعون»
اگر شما در راه خدا کشته شوید یا بمیرید هر آینه مغفرت و رحمت خدا برای شما خواهد بود (و رحمت و مغفرت خدا برای شما بهتر است) از آنچه را که در دنیا برای خود اندوختهاید.(آل عمران، 157)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
یعنی وقتی دایی بنده شهید شد و 15سالش بود میدونست ک قراره سالای اینده کسی همجنس باز بشه و یاغیره...
لطفا شخصیت شهید و پایین نیارید و بدجور عصبانی میشم[asabani]شهدارو به هرچیزی نچسبونید
مریم خانم
خداوند دایی شما رو همنشین انبیا و امامان قرار بده انشاالله.
به پیر به پیغمبر کسی نگفته این حرفی رو که شما می زنید.
بنده هم می فهمم شما از چی ناراحتید . منم مثل شما از یکسری تبلیغاتی که توی اون تبلیغات ، شهدا رو خرج می کنن ناراحتم...
بله ارزش شهدا خیلی بالاتر از این حرفاست.
--------
کسانی که دارند بحث های اخلاقی و اجتماعی رو از کانال شهدا مطرح می کنند (کاری ندارم که شیوه شون درسته یا نه ، که بعضی وقتا درست هم نیست)
اما حرفشون اینه:
خونی که ریخته شده رو با رفتارهای نادرستمان پایمال نکنیم
والسلام
حالا دور از همه حرفایی که تو سایت زدیم و همه دارن می زنن
شما خودت باشی و دایی شهیدتون
اگه از شما بپرسن ما چجوری می توانیم قدردان شهیدتون باشیم
چی جواب میدین؟ انصافا من خودم تشنه این جوابم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
مریم خانم
خداوند دایی شما رو همنشین انبیا و امامان قرار بده انشاالله.
به پیر به پیغمبر کسی نگفته این حرفی رو که شما می زنید.
بنده هم می فهمم شما از چی ناراحتید . منم مثل شما از یکسری تبلیغاتی که توی اون تبلیغات ، شهدا رو خرج می کنن ناراحتم...
بله ارزش شهدا خیلی بالاتر از این حرفاست.
--------
کسانی که دارند بحث های اخلاقی و اجتماعی رو از کانال شهدا مطرح می کنند (کاری ندارم که شیوه شون درسته یا نه ، که بعضی وقتا درست هم نیست)
اما حرفشون اینه:
خونی که ریخته شده رو با رفتارهای نادرستمان پایمال نکنیم
والسلام
حالا دور از همه حرفایی که تو سایت زدیم و همه دارن می زنن
شما خودت باشی و دایی شهیدتون
اگه از شما بپرسن ما چجوری می توانیم قدردان شهیدتون باشیم
چی جواب میدین؟ انصافا من خودم تشنه این جوابم
احسنت!چه خوب یکی متوجه حرفم شد خدارو هزار مرتبه شکر[dooa]
خب جواب ها متفاوته.حتی پدره بنده ک رزمنده این مملکت بوده اینقدر بهش بدی کردن ک میگه اشتباه بود کارم.
این سپاس از کساییه ک رفتن جبهه؟؟؟؟؟؟
دلم نمیخواد به بحث ادامه بدم چون به نتیجه نمیرسیم کاملا مشخصه
عزیزان من
دوستان گلم
این که حرف من نیست حرف 4 تا بچه مذهبی یا .. نیست حرف خداست. فدات شم خدا به ما ملاک داده گفته هر کسی برای من بمیره شهیده :
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يهَاجِرُوا مَا لَكُمْ مِنْ وَلَايتِهِمْ مِنْ شَيءٍ حَتَّى يهَاجِرُوا وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَى قَوْمٍ بَينَكُمْ وَبَينَهُمْ مِيثَاقٌ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(الأنفال/72)
کساني که ايمان آوردند و هجرت نمودند و با اموال و جانهاي خود در راه خدا جهاد کردند، و آنها که پناه دادند و ياري نمودند، آنها ياران يکديگرند؛ و آنها که ايمان آوردند و مهاجرت نکردند، هيچ گونه ولايت [= دوستي و تعهدي] در برابر آنها نداريد تا هجرت کنند! و (تنها) اگر در (حفظ) دين (خود) از شما ياري طلبند، بر شماست که آنها را ياري کنيد، جز بر ضد گروهي که ميان شما و آنها، پيمان (ترک مخاصمه) است؛ و خداوند به آنچه عمل ميکنيد، بيناست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
عزیزان من
دوستان گلم
این که حرف من نیست حرف 4 تا بچه مذهبی یا .. نیست حرف خداست. فدات شم خدا به ما ملاک داده گفته هر کسی برای من بمیره شهیده :
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يهَاجِرُوا مَا لَكُمْ مِنْ وَلَايتِهِمْ مِنْ شَيءٍ حَتَّى يهَاجِرُوا وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَى قَوْمٍ بَينَكُمْ وَبَينَهُمْ مِيثَاقٌ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(الأنفال/72)
کساني که ايمان آوردند و هجرت نمودند و با اموال و جانهاي خود در راه خدا جهاد کردند، و آنها که پناه دادند و ياري نمودند، آنها ياران يکديگرند؛ و آنها که ايمان آوردند و مهاجرت نکردند، هيچ گونه ولايت [= دوستي و تعهدي] در برابر آنها نداريد تا هجرت کنند! و (تنها) اگر در (حفظ) دين (خود) از شما ياري طلبند، بر شماست که آنها را ياري کنيد، جز بر ضد گروهي که ميان شما و آنها، پيمان (ترک مخاصمه) است؛ و خداوند به آنچه عمل ميکنيد، بيناست!
افرین.تمام شدو رفت