پاسخ : بستنی و شخصیت افراد
نقل قول:
بستنی موزی: اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعمها ترجیح میدهید شما فردی هستید بسیار آسانگیر. دست و دلبازی و صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است. دوستان از اینکه شما را برای درد و دل دارند لذت میبرند و میدانند که همیشه دوستی خوب برای آنها وجود دارد
هیچ وقت فکر نمیکردم شیر موز بستنی اینقد روم تاثیر بزاره [nishkhand]
از روی چه عواملی همچین برسی هایی انجام میشه؟رنگ و مزه بستنی؟یا پژوهش های اماری از تعداد زیادی خورنده بستنی؟[soal]
بستنی با طعم قهوه: بستنی با طعم قهوه نشاندهنده حافظه قوی و خوب شماست و تقریباً هیچگاه اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. اصولاً به گذشته عشق میورزید و از مرور خاطراتتان لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساساتتان را به راحتی بروز نمیدهید. قهوه به رقم تلخی، نشاندهنده شخصیت شیرین آدمهاست. شما زندگی مبتنی بر گذشته را با امید به آینده میسازید و خاطرات زیبای خود را با هیچ چیز دیگری عوض نمیکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
هیچ وقت فکر نمیکردم شیر موز بستنی اینقد روم تاثیر بزاره [nishkhand]
از روی چه عواملی همچین برسی هایی انجام میشه؟رنگ و مزه بستنی؟یا پژوهش های اماری از تعداد زیادی خورنده بستنی؟[soal]
البته باید در نظر گرفت که هیچ چیز مطلق نیست اما خوب اینها بنا بر یک سری آمار و ارقام و فرضیه هاست
بستنی وانیلی: اگر این نوع بستنی را دوست دارید، احتمال غریب به یقین آدمی هستید بسیار تنوع طلب. در واقع شما غالباً بر اساس انگیزههای آنی خود عمل میکنید و از خطر کردن هم نمیترسید. از آنجا که توقعات زیادی از خود دارید، میتوانید اهداف بلندی را نیز برای خود درنظر بگیرید. مهمتر از همه اینها این است که روابط نزدیک خانوادگی برایتان مهم و لذت بخش است.
من هم قهوه رو دوست دارم و هم کاکائویی :
یه جا میگه درون گرا یه جا میگه دوست داره کانون توجه باشه. ما که نفهمیدیم !!!!! [tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اسپوتنیک
من هم قهوه رو دوست دارم و هم کاکائویی :
یه جا میگه درون گرا یه جا میگه دوست داره کانون توجه باشه. ما که نفهمیدیم !!!!! [tafakor]
همونجوری که گفتم هیچ چیز مطلق نیست اما باید توجه کنیم که درون گرا بودن مساوی با انزوا و گوشه نشینی نیست
خب تکلیف من که همه نوع بستنی دوست دارم چیه.......چند شخصیتیم نکنه [khande]
بستنی کاکائویی: اگر این بستنی مورد علاقه شماست، به جرات میتوان گفت که فردی سرزنده و خلاق هستید و به ندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در میهمانیها همیشه وجود شما، فضا را گرم و شاد میکند. برعکس، کارهای یکنواخت کسلتان میکند و از این که همیشه در مرکز توجه باشید، لذت میبرید.[nishkhand]