اینجا واسه کسی که دوسش داری یه پیغام بزار خداروچه دیدی شاید یه روزی پیغامتو خوندهرچی
دلت میخواد بگو عزیز.خجالت نکش
http://www.uc-njavan.ir/images/yolsdxr50dla0wxddkt.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا واسه کسی که دوسش داری یه پیغام بزار خداروچه دیدی شاید یه روزی پیغامتو خوندهرچی
دلت میخواد بگو عزیز.خجالت نکش
http://www.uc-njavan.ir/images/yolsdxr50dla0wxddkt.jpg
بدون من جایی نرو[labkhand]
هی !
آنی که در آینه ای
سخت تر از آینه باش
زلال تر از آینه باش
هی تو !
چشم از آینه بر گیر
به خود بنگر
به دستانت
به پا هایت
چشم از دیدن برگیر و بگذر
بگذر از آینه ، بگذر...
تا به خود برسی
به خود خودت
تا که در آن زمان شروع شوی...
.
.
به خودم تقدیم میکنم و به دنبال تبسمی هستم ونه لبخندی تلخ[golrooz]
اینجا نمینویسم ک[bamazegi]
خودش همین جاست بهش میگم ک چقد عاشقشم[golrooz]
مامانمو میگما[alaghemand][alaghemand]
خیلی دوست دارم!!![khande][khande][khande]
نمیخواستم این طور بشه و بیشتر از حدی که مشخص کردیم دوستت داشته باشم اما نتونستم یهو دیدم خیلی بهت وابسته شدم که دیر بود
حالا کمتر از قبل باهات حرف میزنم که راحت باشی و منم آرامشت رو بهم نریزم
خودخواهی نکنم اشتباه دیگه نکنم پرتوقع تر نشم
و دور میشم تا فقط خدا بمونه و بدونه تو قلبم کیه نه هیچ کس دیگه.
فک میکردم اگه همه ی دنیا هم بد باشن تو با بقیه فرق میکنی به حرفات عمل میکنی . زندگی منو به خاطر حرف بقیه خراب نمیکنی . گند نمیزنی به تمام آرزو و آرمانام . ولی .....
ولی تو هم یکی بودی مث بقیه .
دیگه به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم . هیچ کس
کاش میفهمیدی...
عزیزم.همراه من.یار من.دوست من.قربون قد و بالات اون dvd pes2013 رو بیار واسم خواهشا.دلم لک زد یه دست فوتبال بزنم....ای کاش ببینی این پیام رو [nishkhand]
حرفی ندارم جز کلامی که از اعماق قلب جوشیده و با این انگشتان گرمم که سرشار از عشق ست،نوشته شده است.
بی تو زنده نخواهم ماند،با تو باشم دنیا به احتراممان زانو میزنند و لحظه ایی بی تو،مرگ من است مرگ قلمم است مرگ قلبم است مرگ یک عشق است،عشقی پاک و ساده که کلامی از کلامات دنیوی درونش نمایان نیست و احساس پاک و جوشان عشق است،این را از اعماق قلبم میگویم.زبانم ناتوان است و این انگشتانم است که کلامی ز عشق میسازند و به صاحب خود هدیه میکنند...
بی تو زنده نمیمانم حتی لحظه خون درون این رگانه گرمم نیست.
با تو باشم دنیا و دنیویان به احتراممان زانو میزنند...
دوستان عزیزم این رو همیجوری نوشتم.تقدیم به همه ی شما،به عشق تمامیه خواهر و برادرام نوشتن که توی این سایت لحظه ایی با هم هم کلام بودیم...
تقدیم به تک تکتون...
ببخشید اگر زیاد شد نثرم...
[golrooz]