شما در دوستیتون برنامه دارین؟
سلام[shaad]خوبین ؟شماسعی میکنین بادوستاتون چطوری رفتار کنین آیابرنامه ریزی زندگیتون شامل دوستیهاتون هم میشه مثلا چندوخ به چند وخ به ازشون یادی میکنین یاشماهم جزو کسایی هستین که همیشه منتظرن دیگران یادی ازشون کنن خلاصه بیاین کمی دراین موردحرف بزنیم یاچه کارایی میکنین در حفظ دوستیتون[tashvigh]
پاسخ : شما در دوستیتون برنامه دارین؟
من هميشه ياد دوستام ميكنم بهشون زنگ ميزنم يا اس ميدم ولي اونا هيچوقت اين كار رو نمي كنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*mahdi*
من هميشه ياد دوستام ميكنم بهشون زنگ ميزنم يا اس ميدم ولي اونا هيچوقت اين كار رو نمي كنن
واقعا اینم واسه من یه سواله چرا بعضی از افراد از دوستاشون یادی نمیکنن یا فقط از بعضی دوستاشون یاد میکنن وبقیه روبی خیال میشن؟
من به شدددددت با 3-4تا دوست بیشتر مخالفم
وقتت گرفته میشه
بعدشم 1دوست خیلی خوبه بعنوان دوست صمیمی
اون 2-3تا هم بعنوان دوستان نیمه صمیمی
من هر موقع که یاد دوستام می افتم سعی می کنم باهاشون تماس بگیرم اما به نظر من ارتباط دوستی نباید جوری باشه که هم دوستمون رو و هم خودمون رو اذیت کنه مثل تماس های بیش از حد و ...
به نظر من دوستی هم حد و اندازه ای داره و یک مرز هایی داره که باید رعایت بشه
در گذر زمان افرادی که با اونها در ارتباط بودم غربال شدند و موندند چند نفری که گرچه تعداد اونها ممکنه به تعداد انگشتان دو دست هم نرسه اما رابطه ای متقابل وجود داره که برای هم هر کاری که از دستمون بر بیاد انجام خواهیم داد پس اونها هم تو برنامه ریزی برای زندگی جای دارن.چه تو شادی ها و چه تو خدایی ناکرده عزا و مشکلات.
دوستان واقع مثل صبح هستند، نمی شود تمام روز انها را داشت، اما مطمئنی که فردا، هفته بعد و تا ابد هستند
من ادمی هستم که از دوست خیری ندیدم تا حالا هم خودمو وابسته به دوستی ندادم اصلا برام مهم نیستن هروقت شه براساس موقعیت دوست میشم ووقتی تموم شه اون شرایط منم
فراموش میکنم اگه دیدمش جای درحد سلام تعارفه
مثلا دوستای مدرسه
چوون دوست ورابطه دوستی داشتن حالا هر تو گذراست مگه یه وابستگی خونی داشته باشی اونم در حد برادر و خواهرو........کافی
با سلام
به نظر من دوست واقعی پدر و مادر ها هستند،بیایم با پدر مادرامون صمیمی و رابطه ی گرم داشته باشیم.
درود
ممنونم از دعوت....
والا تو این زمینه نپرس که واقعا وضعم خرابه[khejalat]
میدونی من زیاد برای رفیقام زمان نمیزارم.....خیلی دوسشون دارم هاااا وولی نمیرسم به اینکه بخوام زیاد باهاشون در تماس باشم
شاید باورتون نشه.....ولی صمیمی ترین دوستمم هم امروز باهام قهر کرد[negaran]
حالا البته درستش میکنم......[nishkhand]
کلا میدونم مشکل از منه
سلام
الان که دوستای صمیمیمو میشمارم از بیستا بیشترن از این هایی که بگی فلان شهرستان گیر کردم بیا کمک!!
سعی میکنم مرامو معرفتو به دوستام یاد بدم با رفتارم با کوتاه اومدن هام با از حق خود گذشتن هام چون هر روز روز خداست چه به خوایم چه نخوایم صبح خورشید طلوع میکنه و شب غروب میکنه پس بهتره نهایت تلاشمونو برای کمک به دیگران انجام بدیم حتی اگر اثر عکس داشته باشه
به نظرم این یک تفکر کودکانست که دوستی حتما باید دوطرفه باشه ، لذت محبت کردن به دیگران خیلی بیشتر از شنیدن تشکر یا جبران اون هست. . .