برګزاری کنسرت موسیقی نخبګان جوان ولی بدون تصوبر با همکاری شما :
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وقتتون به خیر و شادکامی ان شاء الله
http://www.uc-njavan.ir/images/o998knly4xl5puzk8pd.jpg
امروز تصمیم ګرفتم بخشی رو پایه ریزی کنم که به همکاری تمامی شما نیازمندم ، ماجرا از این قرار است که در یک مدت مقرر یک ملودی برای سازهای مختلف قرار میدیم که نوازندګان ګرامی باید اون قطعه رو در منزل با سرعت ګفته شده تمرین کرده و صحیح اون رو ضبط کرده و در تاپیک قرار دهند .
زمانی که تمامی آنها توسط شما نواخته و ګذاشته شد به فرد دیګری نیاز است که این آهنګ ها را با هم ادغام کرده و به اصلاح قطعه بپردازد و آن را تدوین کند .
باید شاهد استقبال خوب شما باشم تا کار آغاز شود ، لطفاً اګر قصد همکاری دارید ، همکاری خودتون رو اعلام کنید .
علی(ع) یارتون .
http://www.uc-njavan.ir/images/7wulj3mi1mooferxj.gif
پاسخ : برګزاری کنسرت موسیقی نخبګان جوان ولی بدون تصوبر با همکاری شما :
خیلی خیلی علاقه مندم همکاری کنم چون گیتار می زنم و علاقه ی زیادی به موسیقی دارم
ولی متاسفانه فرصتش رو ندارم
موفق باشید
پیشنهاد عالیه
من هم موافقم
می تونید برای پیانو و ویولن روی من حساب کنید [shaad]
سلام .
ما یه دیگ داریم بزرگه. معمولا برنج توش درست میکنیم .بعد از مهمونی ها من دیگ رو میگیرم وباهاش تمبک میزنم ودوستان حرکات موزون انجام میدن.در این حد قبوله؟
با عرض پوزش خیلی دلم میخواد اما آشنایی ندارم با آلات موسیقی جز همون دیگ (بعضی وقتا هم با قاشق رو لیوان میزنم) .معذرت ابجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام .
ما یه دیگ داریم بزرگه. معمولا برنج توش درست میکنیم .بعد از مهمونی ها من دیگ رو میگیرم وباهاش تمبک میزنم ودوستان حرکات موزون انجام میدن.در این حد قبوله؟
با عرض پوزش خیلی دلم میخواد اما آشنایی ندارم با آلات موسیقی جز همون دیگ (بعضی وقتا هم با قاشق رو لیوان میزنم) .معذرت ابجی
[nishkhand]
اینم هنریه... دست کم نگیرید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام .
سلام ، بستګی داره شاید از شما هم استفاده کردیم ، ببینیم چقدر استقبال میشه ، خبرتون می کنم .[cheshmak]
منم هماهنگ با آهنگ رژه میرم!!
سلام من خیلی علاقه مند به موسیقیم.
یه دستی تو ساز دارم و اهنگسازی و تنظیم هم انجام میدم(نه خیلی حرفه ای ها!!![nishkhand])
ولی اگه درسا اجازه بدن خوشحال میشم کمک کنم.[shaad]
دروووووووود
وااای.خیلی عالیه.....منم که عااشق موسیقیsh_omomi76sh_omomi76sh_omomi76
ولی اشکالش اینجاست که منم مثل دوست خوبم مهدی خان و اینا در همون از نوازندگی میدونم[nishkhand] البته من یه هنر دیگه ام دارم.کف هم خوب میزنم.واسه آخر اجرا لازم میشه هااااا[labkhand]
ولی خب صدامم بد نیست[khejalat]که اونم مجاز نیست.....اگر با کلام بود به من اجازه بدین حداقل زیر صدای خواننده باشمsh_omomi109
در پایان به کمکی که میتونم بکنم اشاره کنم اونم ساختن کلیپ برای آهنگ هاست[shaad]
سلام دوستان
کارتون خیلی زیبا و ارزشمنده .. منم علاقه ی شدیدی دارم و وقتی پستتونو دیدم خواستم حداقل در حد چند کلمه هم شده شریک باشم یا همون گمشوق"
بنده هم آشنایی ندارم اما خوشحال میشم ببینم موفقیت شما و دیگر دوستانو
پس به پستتون سر میزنم و از کاراتون لذت میبرم[golrooz][labkhand]