پاسخ : دوستان بیایدونظریدید
سلام
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟الان بیشتر ازدواج ها این جوریه اطراف ما که این جوری بوده اند تا الان هم زندگی خوبی داشتند
سلام به همه دوستای خوبم[esteghbal]علیک السلام خانم
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟ اگر عشقشون عاقلانه باشه خوبه
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟بده ،چون گذشته هرکس به خودش مربوطه
اگه خودتون تواین موقعیت باشیدچیکارمیکنید؟اگه طرف مقابلتون قبلا"عاشق بوده بگه!
حاضریدباهاش زندگی کنید؟بستگی داره که چقدر به طرف مقابل علاقه داشته باشم ولی به احتمال زیاد باهاش زندگی نمی کنم چون می دونم که چون به طرف علاقه داشته ممکنه هنوز هم بهش علاقه مند باشه و با خاطرات اون زندگی کنه و الان هم که تصمیم به ازدواج گرفته به دلیل رها شدن از خاطراتش بوده باشه
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟بنظرمن بده چون اون عشق نیست و هوس گذراست علتشم اینا هردوتو دوستی عاشق رفتار هم میشن
اما رفتار واقعی اونا چیز دیگست که بعد از ازدواج دچار مشکل میشن
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟نه گفتنش اشتباه چون یه بهانه دست شخص میدی که هر وقت مشکلی بود اونو یاد اوری کنه
راحت بگم سرکوفت برات درست میشه برای بعد ازازدواج
اگه خودتون تواین موقعیت باشیدچیکارمیکنید؟اگه طرف مقابلتون قبلا"عاشق بوده بگه!حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگر طرف مقابل من عاشق شخص دیگه ای باشه و خواستگاری من بیاد من جواب رد میدم چون کسی که شخصیو دوست داره نمیخواد فراموشش کنه و دنبال بهونه که اونو به یاد بیاره
برای همین منو باش خیلی مقایسه میکنه
سلام معصومه جون
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟
خوب یا بد بودنش بستگی عشقشون داره.
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟
این خیلی خوبه بخاطر اینکه وقتی که آدم توی یک همچین موقعیتی (شب خواستگاری) به عشق قبلیش اعتراف کنه نشانه اینه که اون عشق تموم شده دلیلشم اینه که الان به خواستگاری تو (یا حالا هرکس دیگه ای که هست) اومده. باید اینو به پای صداقتش بذاری.
به نظر من زود تصمیم نگیر اول امتحانش کن، خانم ها توی این زمینه استادن. نگران نباش عزیزم اینا وسواس های زمان خواستگاریه.
عجله نمی کردم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
بستگی به شخصیتش، شرایطش، موقعیتش، طرز فکرش و ... داره.
عاقلانه ازدواج کنید تا بتوانید عاشقانه زندگی کنید
اگه یه پسرودخترقبل ازدواج عاشق باشن بنظرتون خوبه یابد؟90%اینجوریه!
اگه موقع خواستگاری بگن من قبلا"کسیودوست داشتم خوب یابد؟نباید گفته بشه.لزومی نداره
حاضریدباهاش زندگی کنید؟خب بستگی داره.اگه هنوز عاشقش باشه ک نه ولی اگه نباشه و عاشقه من باشه چرا ک نه!!!
اگه توام با شناخت و معیارسنجی عقلی و منطقی باشه بد نیست
بستگی به ظرفیت طرف مقابل داره ...بهتره عشق قبلی مطرح نشه تا زمینه بدبینی ایجاد نشه
با تامل و تفکر و دقت بیشتری قدمهای بعدی رو بر میدارم چون ممکنه ریشه در اختلالات شخصیتی و تنوع طلبانه داشته باشه و در زندگی مشترک دچار مشکل جدی بشیم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگه به نتیجه برسم که طرف مقابلم از عشق قبلیش دلکنده شده و افکارش درگیره اینجور مسایل نیست باهاش زندگی میکنم
یه بزرگی بهم آموخت : اگه زندگیت رو با عقل شروع کنی میتونی با عشق ادامه بدی ؛ ولی اگه با عشق شروع کنی مجبور میشی با عقل ادامه بدی
اگه توام با شناخت و معیارسنجی عقلی و منطقی باشه بد نیست
بستگی به ظرفیت طرف مقابل داره ...بهتره عشق قبلی مطرح نشه تا زمینه بدبینی ایجاد نشه
با تامل و تفکر و دقت بیشتری قدمهای بعدی رو بر میدارم چون ممکنه ریشه در اختلالات شخصیتی و تنوع طلبانه داشته باشه و در زندگی مشترک دچار مشکل جدی بشیم
حاضریدباهاش زندگی کنید؟
اگه به نتیجه برسم که طرف مقابلم از عشق قبلیش دلکنده شده و افکارش درگیره اینجور مسایل نیست باهاش زندگی میکنم