در ماه مبارک چه اعمالی را انجام می دهید؟
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک ، تا پایان ماه مبارک رمضان در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. انشاءالله
استاد پناهیان می فرمودند:
« توی ماه رمضان انتظارمون از خودمون بره بالا...
همه چیز به این انتظار بستگی داره.
خدا انقدر برای بنده هاش احترام قائله که شما وقتی انتظارت از خودت میره بالا نمیذاره پیش خودت سرشکسته بشی.
بعضی ها اصلا انتظاری از خودشون ندارند.
اصلا عطش نداره!
چیزی رو نمی خواد تغییر بده.
میگه من چمه مگه؟!!
انتظار داشته باش با این حکمتی که توی این ماه رمضون پیدا می کنی و هیچ وقت دیگری گیرت نمیاد
خودت رو بشناسی ،
حیات دنیا رو حقیر بهش نگاه کنی ،
انتظار داشته باش قبح گناهانت رو ببینی و لذت عبادت رو بچشی .»
[golrooz]سلام دوستان [golrooz]
[golrooz]در این تاپیک در نظر داریم دعاها و اعمالی که در ماه مبارک رمضان میخونیدو انجام میدین رو به اشتراک بذارید تا همه دستان بتونن استفاده کنند و [golrooz]
[golrooz]حتی اگر یک گره کوچک از مشکله کسی حل بشه ماهم در ثوابش شریک باشیم بتونیم کمکی کرده باشیم. [golrooz]
[golrooz]و تشکر میکنم از آقای عبداالله 91 که کمک کردن در ایجاد این تاپیک [golrooz]
[golrooz]پس یا علی[golrooz]
پاسخ : در ماه مبارک چه اعمالی را انجام می دهید؟
من خودم بعد از نماز صبح دعای عهدو میخونم که اگه انشاالله توفیق داشته باشم تا 40 روز ادامش بدم
و امروز سوره یس و از صحیفه سجادیه دعا برای خانواده دوستان و دعا در امور مهم رنج آور رو خوندم و اعمال روز ماه رمضون
منم اگه خدا بخواد و قبول کنه دو ختم قرآن شروع کردم ومیخوام تا اخر این ماه عزیز تمومشون کنم و هر وقتم بیکار باشم صلوات میفرستم.دیگه اینکه بعد از نمازای واجب سه دعا مخصوص بعد نمازای واجب در ماه رمضان هست میخونم.
یه تصمیم دیگه هم که برا این ماه گرفتم خوندن نمازای قضا هستش،البته این تصمیمو ازخیلی وقت پیش انجام میدم ولی این اواخر بخاطر مشغله هایی که داشتم نتونستم بخونم و به همین خاطر این ماه عزیز یه بهونه ای شد تا ادامش بدم.
سلام
من هم با عزیزان این سایت یه ختم سورۀ یس داریم بعد دعای افتتاح که در هر شب ماه مبارک خونده میشه و ختم قرآن کریم.
بهترین عملی که در این ماه توصیه شده ترک محرمات است که انشاالله هممون تصمیم بگیریم دوری کنیم از محرمات انشاالله.
من نه تنها در ماه رمضان بلکه همیشه اګر کوچکترین چیزی هم از خدا بخوام ۱۹ عدد بسم الله الرحمن الرحیم رو با اعتقاد می فرستم . تا الآن همیشه بلا استثنا کمکم کرده . و یکی هم بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم . در ضمن هر کس حاجتی از خدا داشته باشد اګر تا لحظه ی برآورده شدن حاجتش هر روز ۱۱ عدد آیة الکرسی بخواند به حاجتش می رسد ،اینو من امتحان نکردم ولی اطرافیان امتحان کردن جواب داده .
اما باید توجه داشت تمامی این موارد با اعتقاد داشتن به آنها تحقق پذیر است .
سلام بر شما
من به شخصه سعی می کنم مسحتبات رو انجام بدم اکثرا
و تا در توانم باشه به اطرافیانم کمک برسونم
و نه تنها من فکر می کنم دیگران هم همینطور باشن
چون طبق آمار یکی از مجلات خارجی ( فکر می کنم نیویورک تایمز بود )
در ماه رمضان در ایران و کشور هایی که مسلمان در آنها هست
آمار خلاف و دزدی و ... کمتر میشه
در اخر
ممنون بابت بحث خوب شما
و طاعات و عبادات همه عزیزان مورد قبول درگاه حق
سلام من ختم سوره یس می خونم
من سعی میکن چند ایه قران بخونم هر روز
ختم قران
هر شب یه تسبیح صلوات
خوندن مطالبی سعی بر افزایش درکی که یک انسان دین دار از نوع مسلمانش باید داشته باشه[golrooz]
خوب!حواسم بیشتر به رفتارم باشه!
ختم سوره یس