.: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
سلام خدمت تمام جوانان روزه دار عزیز کشورم
امیدوارم حالتون خوب و ایام به کام باشه
امروز به این فکر میکردم که این همه راجعه به خوردن و اشامیدن در پیرامون بحث روزه داری که به نحوی
در این ماه عمل کنیم که هم اجر معنوی ببریم و هم از توان جسمی مون کاسته نشه
حالا یه سوال مطرح است ایا مادرای خونه اینا رو رعایت میکنن؟؟چقدر مفید بوده؟؟
و اینکه راجعه اون چیزی که خودتون امتحان کردید نظر بدید
مثلا ما امروز برای سحری ته چین مرغ داشتیم[labkhand]ولی اصلا توصیه نمیکنم[negaran]
چون الان که تقریبا وسطای روزیم من احساس ضعف بیشتری دارم نسبت به بقیه روزا [nadidan]
یا اینکه من سال قبل یک لیوان اب و یه قاشق اب لیموی تازه رو برای تشنگی استفاده میکردم دز اخر وعده ی سحری
که خیلی برای تشنگی مفید بود(پیشنهاد مادر بزرگم بود)!
و امسال بعده هر وعده سحری یه دونه خرما امتحان میکنم
که اینم خیلی خوبه(ائمه فرموند:به تنهایی یک غذای کامل است)
یا اینکه راهکاری که خودتون امتحان کردید وقتی که میلی به سحری ندارید,چیکار میکنید؟؟
از این موارد که تجربه کردید و اینکه ببینیم این توصیه هایی که در رسانه ها و سایت های مختلف برای تغذیه قرار داده میشه چقدر کاربردیه
چقدر ازش استفاده میشه..
(دوستای عزیزم تاکید میکنم مد نظر اون مواردیه که خودتون تجربه کردید
و اثرش رو دیدید )
[golrooz]با آرزوی قبولی طاعات و عبادات[golrooz]
پاسخ : .: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
سلام
بحث جالبیه این مشکل ضعفو منم دارم البته از همون اول صبح[nishkhand]
قندهای مصنوعی رو من خودم تو وعده سحر مصرف نمیکنم چون احساس سیری کاذب داره و بعدش باعث ضعف میشه
یا مثلا عدس پلو رو امتحان کردم خیلی جلوی ضعف رو میگیره
اما یادمه مادربزرگم همیشه یه لیوان اب جوش با عسل و ابلیمو میخوردن و اعتقادشون هم این بود هم جلوی ضعف رو میگیره هم عطش یه بار امتحان کردم تقریبا جواب داد
اره منم امتحان کردم جواب داد[cheshmak]
ممنون از ایجاد این بحث.ولی راستشو بخوای من اصلا گرسنه و تشنه نمیشم مگه اینکه اون روز روزی باشه که فوتی داشته باشم چون خیلی درگیری داره و همش باید سرپا باشم که باز تشنه و گرسنه نمیشم ولی یه کم ضعف میکنم.مثلا امروز داشتم دوموردشو ولی هنوز احساس ضعف ندارم با اینکه 2ساعت سر پا درگیر بودم.من افطار آب جوش با آبلیمو و عسل میخورم و سحری هم زیاد نوشیدنی میخورم
سلام
وقت سحر معمولا کسی اشتها نداره چون تازه از خواب بیدا شده و این مورد هم درمورد خانواده ما صدق میکنه اما من کاملا برعکسم بشقاب اول رو حتما تموم میکنم و بشقاب دوم هم بستگی به نوع غذا و خورش داره، به همین خاطر هر روز این جمله تکراریو میشنوم که "ببین از خواب پا نشده داره مثل چی میخوره";دی
البته امسال به دلیل پاره از مساعل هچون ازدواج بردار و معده درد خواهر کلا من و مادرم بلند میشیم که مادرم هم همیشه نون و ماست یا نون و هندونه خربزه یا طالبی میخوره خیلی هم سر حاله، من هم معمولا شام شب یا میرم دم خونه ابجی هام یه بشقاب غذا برا سحری میگیرم[khande] مامانم اینقدر از این کار بدش میاد که نگو واسه همین هر روز سحر سینه مرغ برام کباب یا سرخ میکنه
برای تشنه نشدن هم بعد از سحری دوتا چای با ابلیمو میخورم خیلی خوبه البته ماست هم حتما با غذا میخورم
دیروز روز کاری خیلی شلوغی بود از هشتو نیم صبح زدم بیرون تا نهو نیم شب، ساعت نهو پنج دقیقه اذون هم گفته بودن باز من داشتم با چهارتا مشتری سروکله میزدم[khande]
[golrooz]
سلام من از وقتی که سحرها ابلیمو می خورم نه گرسنه میشم نه تشنه
من تا بحال تو وعده سحر چای رو امتحان نکردم ولی شنیده بودم که باعث عطش میشه
شما چای میخورید تشنه نمیشید؟اونم دوتا؟[soal]
سلام من سحر چای میخورم تشنه نمیشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
من تا بحال تو وعده سحر چای رو امتحان نکردم ولی شنیده بودم که باعث عطش میشه
شما چای میخورید تشنه نمیشید؟اونم دوتا؟[soal]
طول روز چند بار چای میخورم یه جورایی عادت کردم، ماه رمضون هم سحر که با ابلیمو میخورم هیچ مشکلی ندارم لیوانی استکانی یکی دوتا هیچ فرقی برام نداره
شبا تا سحر بیدار میمونم که روز زیاد اذیت نشم سخت می گذره