حضور جنیفر لوپز در کنار سواحل دریای خزر
حضور جنیفر لوپز در کنار سواحل دریای خزر
جنیفر لوپز ستاره سینما و موسیقی طی حضور در مراسم جشن تولد «قربان قلی بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان، آواز تولد مبارک را خواند و ۵ . ۲ میلیون دلار دستمزد گرفت.جنیفر لوپز در این مراسم با چهره های معروف هنری و دولتی از روسیه، اکراین، ترکیه و چین هم صدا شد.
جشن تولد شب گذشته در عمارت ۲ میلیارد دلاری «محمداف» در سواحل دریای خزر برگزار شد.
جنیفر لوپز اولین ستاره معروف غربی است که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از ترکمنستان دیدن کرده است. او به همراه گروهش در این مراسم حاضر شد و در کنار اجرای برنامه، آواز تولد مبارک را خواند.
در حالی که منابع خبری هیچ اشاره ای به دستمزد «لوپز» نکرده اند ،پایگاه اطلاع رسانی (Beyond Beautiful) اعلام کرده ، ستاره پاپ برای حضور در این مراسم ۵٫ ۲ میلیون دلار دریافت کرده است. «لوپز» در این مراسم با چهره های معروف هنری و دولتی از روسیه ، اکراین ، ترکیه و چین هم صدا شد.
منبع: بوفیلند
پاسخ : حضور جنیفر لوپز در کنار سواحل دریای خزر
یعنی خااااک بر سر اون رئیس جمهور منفور و احمق که 2/5 میلیون دلار از حق مردم کشورشو داد به این زنیکه ی مفت خور
که چی بشه؟؟خاک تو سر خودت و تولدتو دولتت ، شیطونه میگه بریم 24ساعته ترکمنستان رو تصرف کرده و مردمش رو ازین دیو صفت برهانیم
واقعا فک کردی بفهمی 3.5 میلیارد میشه چه مشکلاتی رو باهاش حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
یافقط تصمیم گرفتی من تولد بگیرم؟؟[sokoot]
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]وای دلم
3میلیار بدی یکی برات بخونه بهتر از اینکه 3میلیار ازکشورت بدوزدن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازم تفاوت نداره هردوش خیانته به مردم ودولت
البته به ماچه دارندگی برازندگی.
افسوس که اینقدر محو حاشیه های دیگران شدیم که یادمون رفته 3 هزار میلیارد و اختلاص 50 هزار میلیارد و زدو بند های بعضی جاها و بعضی آدمها که کمر ملت خودمونو شکسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
افسوس که اینقدر محو حاشیه های دیگران شدیم که یادمون رفته 3 هزار میلیارد و اختلاص 50 هزار میلیارد و زدو بند های بعضی جاها و بعضی آدمها که کمر ملت خودمونو شکسته
اخ حرفه دلم بود[narahat]