عمر «بله عزیزم» مردان چقدر است؟
پژوهش جدید محققان دانشگاه آریزونا نشان داده که تنها موافقت با زنان برای اجتناب از بروز کشمکش کارایی ندارد.
http://www.afkarnews.ir/images/docs/...00241553-b.jpg
به گزارش افکارنیوز، محققان شیوههای ارتباطی ۴۴ زوج را با تمرکز بر تفاوتهای میان جنسیت ها ارزیابی کردند.
آنها دریافتند که زنان بر این عقیده اند که ابراز موافقت همسرشان با گفتن «بله عزیزم» یا «اوهوم» ریاکارانه است که باعث بدتر شدن شرایط میشود.
پژوهش موسسه تحلیلهای کشمکش خلاق در سال ۲۰۱۱ که بر روی بیش از ۹۰۰ مرد انجام شده بود نشان داد که ۶۸ درصد آنها ترجیح میدهند برای آرام کردن همسر خود «بله عزیزم» بگویند.
میل وارنر که رهبری این پژوهش را برعهده داشته اظهار کرد که این رفتار پرخاشگرانه منفعلانه به جز ریاکارانه بودن، گیجکننده است.
وی افزود: همسر یک فرد پرخاشگر منفعل میتواند در بهترین حالت ۲۰ تا ۳۰ سال از زندگی خود را برای رمزگشایی این پیام دوپهلوی دیوانهکننده تلاش کند. در عین حال، در تلاش برای این رمزگشایی، شریک بیگناه ممکن است با اتهام دیوانگی، پرخاشگر و زیادهخواه بودن روبرو شود.
در حقیقت محققان این پژوهش میگویند که زنان که با اظهارات شریک خود متقاعد نشدهاند تا زمان دستیابی به یک راهحل رضایتبخش دوطرفه به غر و لند ادامه خواهند داد.
ادبیات روانشناسی اجتماعی در مورد تعاون میگوید که زنان به طور کلی به همکاری بیشتر تمایل دارند، در حالیکه مردان اغلب از تعارض اجتناب میکنند.
این پژوهش در مجله Social and Personal Relationships منتشر شده است.
پاسخ : عمر «بله عزیزم» مردان چقدر است؟
مرسی مفید بود...
ولی من یکی که اگه ازدواج کنم کارش اشتباه باشه عمرا تاییدش کنم...بله عزیزمو این جلف بازیا چیه [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdikhanmohamadi
مرسی مفید بود...
ولی من یکی که اگه ازدواج کنم کارش اشتباه باشه عمرا تاییدش کنم...بله عزیزمو این جلف بازیا چیه [nishkhand]
[shaad]
راستش تازگیا از دم کوچه که میگذشتم یه پسربچه 14-15 ساله رو دیدم با گوشی اش یه چیزایی میگفت عجیب
عزیزم و دوستت دارم و غلط کردم و روح من و ازین حرفا!!
حقیقت امر یه پس گردنی خوبی زدمش و چون لباس نظامی تنم بود ترسید و فرار کرد! وگرنه هیکلش واقعا از من بزرگ تر بود!
فکر کنم تازگیا تا 20سال که برسن عشق 40-50 امشون رو شروع میکنن!!
همچنین به نظرم زنای آمریکایی با زنای ما فرق دارن!
دخترای ما فهمیده تر ازین حرفان که با یه بله عزیزم بیخیال جیب آقایون بشن! البته فکر کنم! چون هنوز خیلی بچه تر ازین حرفام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
[shaad]
راستش تازگیا از دم کوچه که میگذشتم یه پسربچه 14-15 ساله رو دیدم با گوشی اش یه چیزایی میگفت عجیب
حقیقت امر یه پس گردنی خوبی زدمش و چون لباس نظامی تنم بود ترسید و فرار کرد! وگرنه هیکلش واقعا از من بزرگ تر بود!
دخترای ما فهمیده تر ازین حرفان که با یه بله عزیزم بیخیال جیب آقایون بشن! البته فکر کنم! چون هنوز خیلی بچه تر ازین حرفام!
اووووووووووو...وه تا دیلت بخواد از این بچه مچه ها که تونبونشونو نمیتونن درست کنن دورو ور ما ریخته ولی یه چی بگم با پس گردنی درست نمیشن...بایدددد بووووووووق...اره دادا تازه اونم اگه جواب بده[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
[shaad]
خشنیناااااااااااااااااااا اااااااااا[taajob]
آخه بچه های موجود جنبه ی دموکراسی و حرف زدن و روانشناسی کودک و نوجوان! رو ندارن! فقط باید شدیدا تنبیه شن! همین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
آخه بچه های موجود جنبه ی دموکراسی و حرف زدن و روانشناسی کودک و نوجوان! رو ندارن! فقط باید شدیدا تنبیه شن! همین!
سلام
تنبیه که قدیمیا بعضی خانواده ها خیلی استفاده میکردن که اشتباه بوده ، اتفاقا الان دیگه باید اصولی پیش رفت
اینو بهتون قول میدم ، تننبیه هیچ اثری نداره ، یعنی به نوعی اثر کوتاه مدت و آنی داره و صدالبته آسیب های روحی کودک در آینده بیشتر میشه ...یعنی اثرمنفیش بیشتر از مثبته
البته تنبیه به صورت حذف تقویت کننده مثبت و محروم سازی ، جواب میده ها ولی تنبیه بدنی اصلا و ابدا کارساز نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
تنبیه بدنی فایده ای نداره بدتر میشن و بیشتر لج میکنن و هرکاری هم خودشون دلشون میخواد انجام میدن
میشه با حرف کم کم درستشون کرد من امتحان کردم شده
سلام چه جور دلتون میاد بزنید.....[taajob]
حرف منطقی و دوستی با بچه ها [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
تنبیه که قدیمیا بعضی خانواده ها خیلی استفاده میکردن که اشتباه بوده ، اتفاقا الان دیگه باید اصولی پیش رفت
اینو بهتون قول میدم ، تننبیه هیچ اثری نداره ، یعنی به نوعی اثر کوتاه مدت و آنی داره و صدالبته آسیب های روحی کودک در آینده بیشتر میشه ...یعنی اثرمنفیش بیشتر از مثبته
البته تنبیه به صورت حذف تقویت کننده مثبت و محروم سازی ، جواب میده ها ولی تنبیه بدنی اصلا و ابدا کارساز نیست
سلام
اگر به ما باشد که حد اسلامی را بر بچه جاری میکنیم.
جدا از شوخی به نظرمن تنبیه لازم است .تنبیه بدنی. حتی یکبار هم باشد.