تصاویر دست اول از برگه های امتحانی بعضی از دانشجویان
پاسخ : تصاویر دست اول از برگه های امتحانی بعضی از دانشجویان
دارم فکر میکنم ما چه ساده ایم قبل از امتحان فقط میگم استاد التماس دعا[nishkhand]
ما هم از استاد نمره میخوایم پاییین ورق امتحان مینویسیم .
چه جالب.پس اینجوریه.ایندفعه امتحان کنیم.
من تاحالا همچین کاری نکردم.اصلا روم نمیشه حتی اعتراض هم نزدم یک بار که 9.5 شده بودم و ترم بعد برداشتم.البته خودمم نمیدونم چی شد درس تخصصی 3 واحدی رو بهم داده 20 [nishkhand] تو این فکرم اعتراض بزنم نمرمو کم کنه
من عادت دارم بعد تحویل گرفتن برگه ها همشون چک کنم ببینم همه اسم نوشتن یا نه.جالب یکی نوشته بود بالا برگه انا لله و انا اليه راجعون
بعضیشانون همون بهتر که بیوفتم با اون دست خطاشون میخوان دکتر مهندسم بشن باید اول برن کلاسه خطو نقاشی[nishkhand]
چه باحال ما نوشته بودیم استاد جان من ما رو بنداز نندازی باید بریم سربازی[khande]
سلام!براچی میخاسته بیفته؟دوستان من 5ام فیزیک دارم!خیلی میترسم بندازم!بنظرتون ازین روش استفاده کنم ؟ترم پیشم باهمین داشتم ازترس بدنمره دادن درسوحذف کردم!شباکابوس میبینم میدونین خواب استادمونومیبینم![labkhand]
ی کمک من بایدتحقیق بدم استادواسه درس زیست گیاهی چه سایتی روپیشنهادمیکنین؟ک به دردم بخوره![soal]
سلام این که گذاشتید برای دانشگاه ازاد
ماپیام نوری ها نمره خودمون میگیریم خیلی سخت
سلام من بهتون پیشنهاد میکنم هیچ درسی و به خاطره ترس از افتادن حذف نکنین و بدونین حتما پاس میشین.
در مورد تحقیقتونم الان حضور ذهن ندارم تا آدرس دقیق بدم ولی سایت رشد سر بزنین شاید چیزی پیدا کردین باز اگه آدرسی خاطرم اطلاع میدم.موفق باشید.