یادداشت خواندنی یک شاعر درباره انتخابات 92
مژگان عباسلو، از شاعران مطرح کشور در صفحه خود در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت:
فرق ما با شما اینست:ما به این بدیهی ترین اصل هر انتخاباتی واقفیم که ممکن است به یک نفر رای بدهیم و آن یک نفر رای نیاورد یعنی کاندیدای محبوب ما شکست بخورد. ما به این اصل واقفیم که کاندیدای محبوب گروه دیگر، حالا رئیس جمهور کشور ایران است و ایران، کشور ما هم هست. پس دعا می کنیم رئیس جمهور جدید کشورمان خرابی ها را آبادسازد و آبادانی ها را آبادتر. او را تخطئه نمی کنیم، نسبت نمی دهیم و به طرفدارانش هزار انگ و رنگ نمی بندیم. ما بعد از این شکست هوچیگری نمی کنیم، به خیابان نمی ریزیم، به اموال عمومی آسیب نمی رسانیم، می دانیم کاندیداهایمان هم عاقلتر از آنند که هوادارانشان را بعد از شکست به نزاع خیابانی بخوانند و بیانیه های واهی پشت بیانیه صادر کنند. ما به برادرمان، به خواهرمان، به خانواده مان، رفیقمان پشت نمی کنیم، نمی تازیم، فحش نمی دهیم و ادعای دزدیده شدن رایمان را نداریم! ضمن اینکه این بار تنها با چندصدهزار رای (کمی بیش از 50% آرا) کاندیدای مورد علاقه ی شما پیروز شد نه با چندین میلیون رای - که در مورد اول تقلب کردن بسیار ساده تر است نه؟ما به این اصل هم واقفیم که انتخابات این دوره در همان سیستم و زیر سایه ی همان نظام و همان رهبری شکل گرفت که شما چهار سال قبل، دروغگو و متقلب خواندید در حالیکه خیلی از همان شمایان خیلی های دیگرتان را این بار به رای دادن ترغیب کردید و حتا از نظرات سفت و سختتان چند روزی مانده به انتخابات برگشتید و کاندیدای محبوبتان را هم به بقیه معرفی کردید. ما برعکس شما درباره ی این تغییرات قضاوت نمی کنیم. می گوییم انشاا... که خیر است و چه خیری بهتر از این که انتخاب همان کاندیدا به شما ثابت کرد همه ی بیانیه ها و ادعاها لزوما درست نیستند.ما به شما و به رئیس جمهور کشورمان آقای روحانی - کاندیدای محبوب شما - تبریک می گوییم. به خودمان هم تبریک می گوییم که خداوند که لطف و ستایش او را سزاست به ما چنان سعه ی صدر و بینش و دانشی عطا کرده که بدانیم و بفهمیم هدف غایی همه ی این انتخابها آبادانی و سرافرازی ایران است و آسایش ملت ایران و این سرافرازی به دست نمی آید مگر در سایه ی اتحاد، پس به قول شاعر:دست در دست هم نهیم به مهرمیهن خویش را کنیم آباد
پاسخ : یادداشت خواندنی یک شاعر درباره انتخابات 92
چیزی مونده تحت کنترل دوستان شما نباشه؟ سپاه؟ بسیج؟ قوای نظامی؟ وزارت خارجه؟ وزارت نفت؟ اطلاعات؟ صداو سیما؟ این 8 سال هم که دولت دستتون بود.والا همین مونده بیاید تظاهرات هم بکنید.[khanderiz] همین که چند سال کشور رو ویران کردین کافی بود برای هفت پشتمون.
با تشکر از شما دوست عزیز[golrooz] جمله زیبایی فرمودید:دست در دست هم نهیم به مهرمیهن خویش را کنیم آباد
پی نوشت:
این پاسخ رو برای این نوشتم که در عین اینکه متن خواست خودشو بیطرف نشون بده کاملا جهت دار بود. پست سیاسی هم ممنوعه برادر اینو برادر مصطفی هم تاکید کردند.
من که خیلی خوشحالم روحانی شدم کیف کردفقط به خاطر یه سید بش رای دادم
دیگه خودتون بهتر میدونید
اما این ثابت شد بازهم ایرانیاغیرت دارن
بقول داداش نظامی خودم:دست در دست هم نهیم به مهرمیهن خویش را کنیم آباد
گفتن تقلب در دوره قبل مسخره ترین موضوع بود ولی خب هر چی بود تموم شد الان باید فقط کمک کرد تا کارها خوب پیش بره هر کسی به اندازه خودش.[golrooz]
واقعا برای من سوال پیش اومده؟؟؟
دولت همون دولت ....
شورای نگهبان همون ....
رهبر عزیز تر از جان هم همون ...
پس چرا این تقلب نشد اون یکی تقلب بود؟؟
اون اختلافش 13 میلیون بود و این یکی با اختلاف کم؟؟؟تقلب تو کدومش راحت تره؟؟؟
اسم حسن روحانی از صندوق دولتی بیرون اومده که به دروغگویی مشهورش کرده بودند.ما هم خوشحالیم که زیر سایه ولایت طعم پیروزی را می چشید!!!
این شگفتی " امام خامنه ای "است همان امامی که به دیکتاتوری متهمش میکنند.
شما بعد پیروزی حسن روحانی ریختید بیرون و خوشحالی کردید... بعد از پیروزی احمدی نژاد هم ریختید بیرون و خوشحالی 25 میلیونی رو زهر مار کردید!!!
ولی با پیروی از رهبرام که فرمانده همه نظامی هاست تو جهان اسلام این پیروزی رو به دکتر حسن روحانی تبریک میگیم
ایشالا مشکلات ملت رو حل کنند و کشور رو آباد کنند
در ضمن سوالای من با توجه به این که خودم جهت گیری سیاسی دارم ولی یه تعداد سوال بدون جهت گیری هست
از کلیه موارد جالبی که در انتخابات گذشت بگذریم، این آخری خیلی جالب بود، البته آخرین مورد برای پایان انتخابات و اولین مورد جالب بعد انتخابات،
آمریکا به انتخابات مردم ایران ادای احترام کرده، واقعا جالبههههههههههههه![sootzadan]
اینکه به خاطر حضور گسترده مردم در انتخابات بوده شکی توش نیس، اما دلیل دومی هم داره که اون جالبه !! [cheshmak]
اگر یک جای سالم و طوری که نشه ما رو ببرید اب خنک پیدا شد که بتونم ازادانه حرفم رو بزنم برای تک تک حرفاتون استدلال دقیق دقیق دارم ولی حیف که نخبگان جای بحث سیاسی نیست و همچنین من دنبال دردسر نیستم تا توسط مخبرین وکاشفین عزیز گزارشم داده بشه و....[cheshmak]
یادت باشه که زیاد یکطرفه به قاضی نری چون طرف مقابلت از ترس جونش هیچ چیزی بهت نمیگه و این نگفتن ناشی از حرف نداشتن نیست بلکه ناشی از ترس جان است.[cheshmak]
هروقت جایی پیدا شد شماعزیزان گزارش این حقیر رو ندین تمام صحبت هاتونو به چالش میکشم وثابت میکنم در بیراهه به سرمیبرید ولی چه کنیم دهن قرص شما ما رو پشیمون میکنه[cheshmak]
ببینید من نه از سیاست چیزی میخوام بگم و نه دوست دارم که بگم........
ولی فقط به عقل خودتون رجوع کنید. وقتی تمام کارها نهایتا به دست یک فرد اداره می شوند و آن فرد می گوید درست است یا نیست آیا در آن مملکت آزادی میتواند وجود داشته باشد؟
دیکتاتوری پس یعنی چه؟[golrooz]
همین فکرای باطل رو کردین که فتنه ی 88 به پا شد !
دیکتاتوری هم جزو همین افکار بود و بقیه موارد که ذکر کردین!
من 3 تا سوال میپرسم ازتون :
- قبول دارین که بیشتر کسانی که رای دادن به روحانی همون کسانی هستند که 4 سال پیش به اون فرد رای داده بودن؟
- و قبول دارین که امسال خیلی از اون افراد دیگه شرکت نکردن تو انتخابات؟
- و به سلامت این انتخابات هم که شک ندارین ؟
حالا امار 4 سال پیش رو با امسال مطابقت بدین نتایج جالبی داره[golrooz]