عکس متحرک: عمرا بتوانید کاری که این خانم انجام میدهد را تکرار کنید!!
ببینید چگونه این بازیکن توپ را به شکلی حرفه ای از دروازه بان می گیرد و به شکلی حرفه ای تر توپ را به تیر دروازه می کوبد. او بازیکن تیم ملی قطر می باشد
به دروازه بان هم نگاه کنید که به شکل بی حس و حالی برروی زمین افتاده و منتظر است که توپ گل شود اما پس از برخورد توپ با تیر دروازه به هیجان خاصی بلند می شود
گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/entertainment
منبع: avaline.ir
پاسخ : عکس متحرک: عمرا بتوانید کاری که این خانم انجام میدهد را تکرار کنید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*masoumeh*
این هم از هنرنمایی یک خانم بسکتبالیست
سلام
زاویۀ پرتاب خانم رو نگاه کن. متوجه میشی که عمرا اگه خانم پرتاب کرده باشه[nishkhand]
پرتاب خانم رو به هواست یا حداقلش به سمت تور نمیره چه برسه بیفته داخل حلقه
درسته . اگرچه نباید توانایی خانومها رو دست کم گرفت اما به نظر من هم باید دوربین مسیرو توپو نشون میداد ولی خب درباره خرابکاری آقایون جای شبهه ای نمیمونه و کاملا واضحه[labkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
زاویۀ پرتاب خانم رو نگاه کن. متوجه میشی که عمرا اگه خانم پرتاب کرده باشه[nishkhand]
پرتاب خانم رو به هواست یا حداقلش به سمت تور نمیره چه برسه بیفته داخل حلقه
سلام. زاویه پرتاب این دختر بیچاره مگه چشه؟ دستاشو ببین بعد از پرتاب تا نزدیک پیشونیش برمیگرده اونوقت کجا رو به هواست؟ دقیقا هم رو به حلقه ست! [nishkhand] کم لطفی نکنید! [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام. زاویه پرتاب این دختر بیچاره مگه چشه؟ دستاشو ببین بعد از پرتاب تا نزدیک پیشونیش برمیگرده اونوقت کجا رو به هواست؟ دقیقا هم رو به حلقه ست! [nishkhand] کم لطفی نکنید! [nishkhand]
دقت کنین. زاویه ای که توپ از دستش خارج میشه رو نگاه کنین. امکان نداره خانم پرتابش کرده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
دقت کنین. زاویه ای که توپ از دستش خارج میشه رو نگاه کنین. امکان نداره خانم پرتابش کرده باشه
منظورتون اینه که زاویه پرتابش به سمت چپ حلقه منحرف شده؟
ی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ما وقتی دبیرستان بودیم تو فیزک 4 زاویۀ پرتاب و محل سقوط و جایی که سقوط میکنه و نقطۀ اوج و.. رو به هم ربط می دادیم. ینی وقتی زاویۀ پرتاب دست خانم موقع پرتاب و رهاشدن توپ تقریبا 90 درجه هست امکان نداره توپ با اون زاویه تو حلقه بیفته. موقع رها شدن توپ از دست خانم مهم است نه بعدش. دقیق نگاه کنین ،توپ به سمت بالا پرت میشه تقریبا 90 درجه و مسیری که چنین توپی طی خواهد کرد با اون زاویه به سمت حلقه حرکت نمیکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
ما وقتی دبیرستان بودیم تو فیزک 4 زاویۀ پرتاب و محل سقوط و جایی که سقوط میکنه و نقطۀ اوج و.. رو به هم ربط می دادیم. ینی وقتی زاویۀ پرتاب دست خانم موثع پرتاب و رهاشدن توپ تقریبا 90 درجه هست امکان نداره توپ با اون زاویه تو حلقه بیفته. موقع رها شدن توپ از دست خانم مهم است نه بعدش. دقیق نگاه کنین ،توپ به سمت بالا پرت میشه تقریبا 90 درجه و مسیری که چنسن توپی طی خواهد کرد با اون زاویه به سمت حلقه حرکت نمیکنه
خب نظر من فرق داره من میگم زاویه اش 90 درجه نبوده کمتر بوده. شاید پرتاب با زاویه تقریبا 90 درجه خطای دید باشه؟ البته این نظر منه شایدم حق با شما باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
البته بنده باز چند بار دیدم ، با دید اول آدم فکر میکنه ممکنه چون با ذهن خودش اون جاهایی رو که دیده نمیشه رو ترسیم میکنه یعنی اول مبدأ رو میبینه و بعد نتیجه رو مشاهده میکنه و وسط این دو رو با ذهنش ترسیم میکنه برا همین امکان میده که شدنیه اما یه کم که دقیقتر بشیم و نتیجه رو در نظر نگیریم و فقط زاویه پرتاب رو ببینیم نظر عوض میشه.
شایدم بنده اشتباه میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
خب نظر من فرق داره من میگم زاویه اش 90 درجه نبوده کمتر بوده. شاید پرتاب با زاویه تقریبا 90 درجه خطای دید باشه؟ البته این نظر منه شایدم حق با شما باشه...
اصلا زاویه به کنار شدت پرتاب یا به عبارت دیگه سرعت پرتاب رو هم در نظر بگیرین.