پاسخ : تصاویر زیبای بارش شهابی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
من خودم تا بحال چند تاشون رو دیدم خیلی قشنگند راستی 21 مرداد شهاب بارونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad2015
من خودم تا بحال چند تاشون رو دیدم خیلی قشنگند راستی 21 مرداد شهاب بارونه
بله، منم همین طور
ولی اونایی که من دیدم خیلی بیشتر می سوختن. قشنگ دود از پشتشون میومد. خیلی زیبا بود.
اما در مورد بارش شهابی باید بگم بارش شهابی مرداد بارش برساوشی هست که خیلی هم زیاده و جز بارش های مهم به حساب میاد.
اوج بارش 21و 22 مرداده و کانون براش در مرز بین صورت فلکی برساوش و ذات الکرسیه.
مرسی بابت اطلاع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
بله حق با شماست اشتباه شده![hoshdar]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
بله، منم همین طور
ولی اونایی که من دیدم خیلی بیشتر می سوختن. قشنگ دود از پشتشون میومد. خیلی زیبا بود.
اما در مورد بارش شهابی باید بگم بارش شهابی مرداد بارش برساوشی هست که خیلی هم زیاده و جز بارش های مهم به حساب میاد.
مرسی بابت اطلاع
با چشم غیر مسلح دیدید ؟[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
با چشم غیر مسلح دیدید ؟[soal]
بله
تمامشون با دوربین معمولی گرفته شدن دوست خوبم.[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
بله، منم همین طور
مرسی بابت اطلاع
سلام دوست خوب و عزیز
با سپاس از مطالب زیبا و دوست داشتنیتون
خواستم بدونم عکسا رو خودتون گرفتین؟
و اینکه جای خاصی تشریف بردین واسه عکاسی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dorna dordone
سلام دوست خوب و عزیز
با سپاس از مطالب زیبا و دوست داشتنیتون
خواستم بدونم عکسا رو خودتون گرفتین؟
و اینکه جای خاصی تشریف بردین واسه عکاسی؟
کاشکی مال خودم بود!!!
اگه گرفته بودم می ذاشتم ولی نگرفتم متاسفانه چون به قصد شهاب خارچ شهر نرفتم.
ولی
واسه شما می گم که اگه خواستید بگیرید چی کار باید بکنید و کجا برید
اولا باید برید خارج از شهر یا حداقل جایی که آلودگی نوری یعنی نورهای مزاحم شهری و چراغ ها نباشه. بعد از اون باید در اوج بارش تشریف ببرید که میزان شهاب ها به حداکثر می رسه.
با توجه به اینکه کانون بارش در کدوم صورت فلکیه دوربینتون رو سه پایه روی اون صورت فلکی زوم می کنید. ایزو ی دوربینتون رو می برید بالا یا راحت تر و غیر تخصصی ترش دوربینتون رو در حالت عکسبرداری شب می ذارید. میزان شاتتون رو هم بهتره ببرید بالا یعنی مدت زمان نورگیریش بره بالا .
اینا کاریه که فکر کی کنم برای عکس برداری لازمه
کار دیگه ای که می تونید بکنید اینه که خیلی شیک دوربینو بذارید رو فیلم برداری!!!![nishkhand]
در خارج از شهر و در اوج بارش ها برای بارش برساوشی در هر ساعت 1000 شهاب می شه دید البته در شرایط خوب نوری.
شهاب ها چون معموملا خیلی سریع می سوزن نمی شه سریع دوربین رو اینور و اون ور برگردونید بنابراین بهتره رو کانون بارش نگهش دارید و با یه شهاب گمراه نشید.
ما یه اصطلاح داریم که مدت زمان گذر یه شهاب رو اینطور توصیف می کنیم می گیم بعضی از شهاب ها اونقدر طولانی می سوزن که اگه شما به سمت شهاب باشید و دوستتو به سمت مخالف، شما این فرصتو دارید که برگردید و بهش بگید که شهاب رو نگاه کنه!!!!
با توجه به این که بارش برساوشی نزدیکه و معمولا تعطیلیم فرصت مناسبیه که از این کارا بکنیم!!!
خیلی قشنگه قربون خدا برم با این خلقت قشنگش.