پاسخ : #مـیــگــن . . . #
بله واقعا درستهsh_dokhtar5دخترهای پاک در ابن جور موارد خیلی ساده دل هستند اما نباید این طور باشد....
البته کمتر پسرایی هستند که به خاطر طرف مقابلشون اشک بریزند و اکثرا اشک ریختنشون نقش بازی کردنه اصولا پسر جماعت خیلی زود طرف مقابلش رو فراموش می کنه ،البته اینم بگم که دختر های امروزی هم کم کم دارند این اخلاق رو پیدا می کنند و درست میشن مثل پسرا!!!!!!!!!![shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
اصولا پسر جماعت خیلی زود طرف مقابلش رو فراموش می کنه
نه تینا خانوم اینجوریم نیست که شما فکر میکنید درست ترو خشک همه باهم میسوزن ولی این دلیل نمیشه در این مورد هم اینجوری باشه امید وارم نظر و دید گاهتون نسبت به پسر و عشق پاکشون واقعا عوض بشه همین ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
نه تینا خانوم اینجوریم نیست که شما فکر میکنید درست ترو خشک همه باهم میسوزن ولی این دلیل نمیشه در این مورد هم اینجوری باشه امید وارم نظر و دید گاهتون نسبت به پسر و عشق پاکشون واقعا عوض بشه همین ...
منم امیدوارم دیدگاهم عوض بشه اما این رو قبول کنید که پسرایی که واقعا عشقشون عشق واقعی باشه در اقلیت هستند و بیشتر دختر های امروزی دارن از طرف همون پسرایی ضربه می خورند که در اکثریت هستند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
منم امیدوارم دیدگاهم عوض بشه اما این رو قبول کنید که پسرایی که واقعا عشقشون عشق واقعی باشه در اقلیت هستند و بیشتر دختر های امروزی دارن از طرف همون پسرایی ضربه می خورند که در اکثریت هستند .
ولی من اینو قبول ندارم و نباید اینوهم میگفتم ولی میگم من خودم از همین دخترایی که شما داری طرفداری شونو میکنیدضربه خوردم و هیچوقتم از یادم نمیره شما از این طرفم نگاه کن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
ولی من اینو قبول ندارم و نباید اینوهم میگفتم ولی میگم من خودم از همین دخترایی که شما داری طرفداری شونو میکنیدضربه خوردم و هیچوقتم از یادم نمیره شما از این طرفم نگاه کن ...
تا حالا از این بعد به این قضیه نگاه کردین که همین دختری که شما میگین ممکنه خواسته تلافی کنه! تلافی ضربه ای رو که از یک نفر دیگه خورده اما شما تاوانش رو پس دادین،می بینی بازهم پای خیانت یک پسر دیگه در میان بوده!یه اخلاق بدی که اکثر دخترای امروزی دارند اینه که نمی دونن یا نمی تونن تلافی خیانت رو در حق همون فردی بکنند که بهشون خیانت کرده و یه جور حس انتقام در وجودشون متولد میشه و می خوان خیانت طرف مقابل رو جبران کنند اما در حق فرد دیگه!
هیچ کدومو باور نکنید.فقط همین...........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
البته کمتر پسرایی هستند که به خاطر طرف مقابلشون اشک بریزند و اکثرا اشک ریختنشون نقش بازی کردنه اصولا پسر جماعت خیلی زود طرف مقابلش رو فراموش می کنه ،البته اینم بگم که دختر های امروزی هم کم کم دارند این اخلاق رو پیدا می کنند و درست میشن مثل پسرا!!!!!!!!!![shaad]
الحق ک قلب یخی بهت میاد عزیزم[cheshmak]
شوخی کردم اما تاحدودی باهات مخالفم چون اگه یکم بادید بازتر به موضوع نگاه کنی متوجه میشی ک قطعا اینطوری نیست[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آن شرلی
الحق ک قلب یخی بهت میاد عزیزم[cheshmak]
شوخی کردم اما تاحدودی باهات مخالفم چون اگه یکم بادید بازتر به موضوع نگاه کنی متوجه میشی ک قطعا اینطوری نیست[tafakor]
ان شرلی عزیز چی قطعا اینطور نیست؟ رفتار دختر ها یا اشک ریختن پسر ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]