چه حرفی رو نتونستی بگی ولی دلت میخواست بگی
سلام دوستای گلم .ینی عاشق مهربونی وپاکی همتونم خوبین ؟
تا حالا حتما پیش اومده که تو یه شرایطی بودین دوس داشتین یه حرفی بگین ونتونستین ینی ندونستین با چه کلمه هایی یا که یکی بهتون حرفی زده وشما از حرفش خوشتون نیومده وبهتون برخورده یا حقتون رو با حرفش ضایع کرده وتو اون لحظه جوابی به ذهنتون نرسیده واز اونجا که جوابای خوب بعدا یاد آدم میفته خوب دیگه..............[nishkhand] شما بگین ماجرا رو بچه ها هم کمکتون کنن که چه جوابی میدادین بهتر بودوآیا واقعا حق باشما بوده یه جور تقویت روابط عمومی میشه
خلاصه یه همچی چیزایی رو اینجا مطرح کنین تا با هم بحث کنیم واینکه اگه توآداب معاشرت مشکلی دارین بگین بچه هایی که میتونن کمک کنن............................................ .........................ممنون گلای یه دونه سایت
پاسخ : چه حرفی رو نتونستی بگی ولی دلت میخواست بگی
من یادم نمیاد شاید همچین شرایطی پیش اومده باشه
اما همیشه سعی کردم که نزارم کسی با حرفش منو برنجونه
اگه حق با من باشه خیلی سختگیرم
البته همیشه جواب دادن ملاک نیست.
یادمه وقتی چند سال پیش یه تاکسی زد به صندوق عقب ماشین ما (و میدونستم اون مقصر بود ) پیاده شدم و راننده تاکسی شروع کرد به داد و بیداد و اااای هوااار میخواست بیاد یقه منو بگیره همینجوری وایستادم نگاش کردم خودش دستشو انداخت.پلیس که اومد بیمه نامشو گرفت[nishkhand]
حالا فردا نیاید بگید شوماخر لو رفت سابقه تصادف داشت [khande] اون مقصر بود
منم اعتراف میکنم که چند روز پیش که میخواستیم از دوستامون جدا بشیم وبریم تعطیلات هیچکی حرفی واسه خدافظی پیدا نمیکرد همه فقط هی میگفتن خوش بگذره وبعدم خدافظ [nishkhand]بابا قراره یه مدتی همونبینیم بنظرتون مشکل چیه ینی ما کم آورده بودیم یا روال همونه ؟؟؟؟
حرف رو هر جور که شده باید زد و نذاشت ته دل بمونه گرچه اگه پاسخ رندانه و خالی از بی احترامی باشه ایده آل میشه
ولی وقتی میرسه که نشه اون موقع حرف زد ولی با اعمال صورت گرفته خیلی رساتر منظور رو رسوند
یه بار یه بازدیدکننده داشتیم برای نمایشگاه ایراد بسی بی نمک گرفت به طرح و پروژه ام.
مشکل اصلی اینجا بود که خودم سر غرفه نبودم، دوستم بود، پاسخ هم نداده بود منم وقتی رسیدم که دیگه کار از کار گذشته بود.
خیلی اعصابم خرد شد سرش!!!
ولی خودم عموما حرفم رو می زنم، ترجیح می دم همون جا دعوا شه تا تو مغزم!!![nishkhand]
اگه کسی بعد امتحان نمرتونو بپرسه وشما نخواین نمرتونو بگین چطوری میگین که هم اون طرف ناراحت نشه هم نمرتونو بهش نگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
اگه کسی بعد امتحان نمرتونو بپرسه وشما نخواین نمرتونو بگین چطوری میگین که هم اون طرف ناراحت نشه هم نمرتونو بهش نگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
میپیچونمش[nishkhand]با بیان جمله ای از هوا.....[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
ولی خودم عموما حرفم رو می زنم، ترجیح می دم همون جا دعوا شه تا تو مغزم!!!
عصبانیت و خشم از قدرت تفکر می کاهه. تو دعوا همیشه ناراحتی و عصبانیت هست حتی ماندگاریش بیشتر از زمان ساکت شدنه. پس اگه خواهان تفکر و خلاقیت باشین باید کلا فقرۀ خشم و ناراحتی رو بگذاری کنار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
عصبانیت و خشم از قدرت تفکر می کاهه. تو دعوا همیشه ناراحتی و عصبانیت هست حتی ماندگاریش بیشتر از زمان ساکت شدنه. پس اگه خواهان تفکر و خلاقیت باشین باید کلا فقرۀ خشم و ناراحتی رو بگذاری کنار.
پس شما میگید حرفمونو نزنیم اگه احتمال بدیم که دعوا میشه یا طرف از حرفمون ناراحت بشه پس شما چه طوری حقتو میگیری ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
پس شما میگید حرفمونو نزنیم اگه احتمال بدیم که دعوا میشه یا طرف از حرفمون ناراحت بشه پس شما چه طوری حقتو میگیری ؟
نه بنده نمیگم حرفتو نزن میگم اگه با گفتن حقیقت خودت ناراحت و عصبی میشی پس بهتره این کارو نکنی{اکثر زن و شوهرها هم دقیقا مشکلشون همینه که دنبال حق هستند نه سازش، بر طبل حقانیت می کوبن و ناراحت میشن و راه کج میرن}. حق رو میشه با ملایم بودن هم گرفت. اما جاهایی هست که چاره ای نیست باید ناراحت شد که اینجور مواقع بسیار نادر و کم است.شاید در عمرمان یکی دوبار اتفاق بیفته.
بشر وقتی بزرگترین اشتباهات رو مرتکب شده که شروع کرده از خودش دفاع کنه. اگه در دفاع کردن یه خورده ناراحت بشی دیگه نه تنها حقی نخواهی دید بلکه محکوم هم میشوی. در اکثر مواقع تقریبا99درصدشون نیازی به ناراحتی نیس. بذار طرفت عصبی بشه اما خودت کنترلت رو حفظ کن. یه تمرین بزرگی است که هر کسی موفق نمیشه. گفتنش راحت است اما در عمل تقریبا خیلی سخته اما شدنیه.
خیلی جاها حرفی نزدیم اومدن بعدا عذرخواهی کردن. البته باید بیشتر کار کنم. این توصیه ها رو به خودم کردما.